keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesäkuun viimeinen


Auts, miten ovatkaan viikot vierineet ja blogi jäänyt taas ihan hunningolle. Ohjelmaa on koko ajan niin paljon, että aika ei yksinkertaisesti riitä. Remonttisuunnitelmat ovat lohkaisseet ajasta aimo palan, mutta onneksi ne ovat nyt loppusuoralla ja ensi viikolla päästään tositoimiin. En ole edes ehtinyt ottaa kodistamme "ennen" kuvia. Ehkäpä esittelen siis remontin valmistuttua elokuussa ainoastaan "jälkeen" kuvat :)

Työn, työn ja työn lisäksi olen kyllä ehtinyt huvitellakin. Joku aika sitten jorasin Jean S:n keikalla ystäväni kanssa siihen malliin, että en päässyt seuraavana päivänä kunnolla kävelemään. Polveni on vihoitellut koko kevään, mutta tanssiessa en vaivaa huomannut :) Myös prinsessahäät tulivat ja menivät ja niitä vietettiin iloisissa tunnelmissa Unelmassa. Aamiaiseksi nautimme tietty vohveleita kermavaahdolla prinsessojen tyyliin. 

Söimme myös muita herkkuja kiloittain, joimme kuohuviiniä litratolkulla, skoolasimme ystävyydelle ja tirautimme ohessa pari kyyneltäkin. Daaaaniel taisi saada viisi fania lisää fanijoukkoihinsa ;)


Myös juhannusta vietettiin Unelmassa. Vieraita oli koolla mukava joukko ja lasten ikähaitari oli 1-17 vuotta.Ystäväni oli leiponut sacherkakun ja toi myös tuliaiseksi ihanan kakkulapion, joka on lempparisarjaani. Miten nuo pilkut jaksavatkin kiehtoa vuodesta toiseen. Polkadot rules!


Juhannuspäivänä teimme perinteisen juhannuskävelyn ja poimimme iloisen kesäisen kukkakimpun. Lasten riemuksi löytyi myös metsämansikoita, joita pujottelimme ruohonkorteen. Ihastelimme vehreitä maisemia, kesä on kyllä nyt kauneimmilaan. Tosin näin juhannuksen jälkeen on kieltämättä hieman haikea olo, koska illat ovat taas lyhynemään päin. Kesäkuu meni aivan liian nopeasti.

Lapset palasivat tänään minilomalta isovanhempien luota ja ensimmäinen riita on jo käynnissä. Erotuomarille on siis taas töitä, joten hommiin mars :)

Ihanaa alkavaa heinäkuuta!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihania juhlia olette viettäneet! Meillä voisi olla ensi viikonloppuna tarjolla kypsiä mansikoita saaressa, siltä ainakin vaikutti viime viikonloppuna :-)

Voimia remonttipuuhiin! Ihan jännittää puolestasi!

Merja K kirjoitti...

Hei Vekarus, kivoja juhlia on kyllä ollut viime aikoina ja samalla linjalla jatketaan heinäkuussakin.

Toivottavasti pääsette saaressa mansikoiden makuun :)

Hanna kirjoitti...

Polkadot rules! Ihania puuhia teillä on ollut. Kesäkuu tosiaan meni ihan liian nopsaan. Onneksi on kuitenkin kesää vielä rutkasti jäljellä! Hilpeää heinäkuuta.

Elsa kirjoitti...

Menoa ja meininkiä teillä on riittänyt! Kivoja kuvia! Kesäkuu mennä vilahti, ja nyt päästään nauttimaan heinäkuusta.

Sanna kirjoitti...

Kivoja touhuja tuntuu teillä olleen :)
EN ole oikein edes ehtinyt tajuta että kesäkuu meni jo, menee aika ihan liian nopsaa kun ei millään pysy perässä :(

Mukavaa kesän jatkoa!!

Miia kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuli ihan lapsuuden kesät mieleen itselläkin :) ja noi mansikat... mmmm.

Merja K kirjoitti...

Hei kaikille ja kiitos kivoista kommenteista :) Tosiaankin heinäkuu on vielä kokonaan edessä ja kesäkin näyttää alkavan kunnolla juuri nyt. Eli nautitaan helteestä ja mansikoista!

Hanni kirjoitti...

Teillä on ollut aika ihanaa juhlintaa siellä luonnon helmassa! Nyt muuten kirjoitit sen, mitä en anna itseni ajatella, eli että päivät lyhenee, hui. Vastahan kesä alkoi! Mun pappa sanoi aina juhannuksen jälkeen "no nyt on kesä ohi" -heh.

Mukavaa, pitkää, lämmintä kesää! Ja tsemppiä remonttiin!

Louise kirjoitti...

On kyllä kivaa seurata blogiasi. Kirjoitat niin ihanasti ja sulavasti ja valokuvat toimivat. Yes!! Ihanaa viikonloppua sinulle!

kati kirjoitti...

Ihania juhlia! Kiva oli taas lukea kuulumisiasi. Mukavaa ja lämmintä heinäkuuta!

Nina kirjoitti...

Suloisesti olitte viettäneet prinsesshäitä! :)
Ihania herkkuja.
Kesä on melkeinpä parhaimmillaan ja kesäiset luonnonkukat tuoksuvat kilpaa.
Kaunista heinäkuun alkua!:)

Merja K kirjoitti...

Heissan Hanni, eihän välitetä eihän, vaikka päivät lyhenevät, kun kesä alkoi vasta nyt. Ihanaa kesää myös sinulle!

Hei Louise, kiitos kauniista sanoistasi :) Helteistä alkavaa viikkoa!

Moikka Kati, kiva kun kävit pitkästä aikaa!

Heips Nina, luonnonkukat ovat kyllä kauniita, pitäisi enemmänkin poimia niitä.

Helteistä heinäkuuta kaikille!