perjantai 30. syyskuuta 2011

Värikästä


Olen rakastunut väreihin. Maalisuti on viuhunut vinhasti viime päivinä ja valkoinen hylly sai uuden turkoosin olomuodon. Taustalevyt päällystin keväällä Köpiksestä ostamillani Bungalowin papereilla, paperit ovat namuja.


Mäntyinen jakkara muuttui parilla maalikerroksella hurmaavaksi ilopilleriksi ja virkkaamani isoäidinneliöpeitto on jakkaran kanssa söpö pari.


Sitruunat ja krysanteemit sekä maalien värilastut tuovat lisää väri-iloa pimeneviin syysiltoihin. Itse ainakin tulen hyvälle tuulelle tätä väri-ilotulitusta katsoessani :) Entä sinä, tykkäätkö sinä väreistä vai suositko enemmän maltillista linjaa?

Kivaa lokakuun ekaa viikonloppua!

Terkuin Merja

16 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Värejä, paljn värejä!!!
Valkoinen on hyvä tausta, mutta koko valkoinen a-h-d-i-s-t-a-a!!!
Ja eriparisuus on hellyyttävää ja kierrätys kannattava:)
Hyllystä tuli upea; ruotsalaisnorjalaistanskalaisblogistit suosivat paljon just tollasta tuunausta-enkä kyllä ihmettele miksi kun katsoo lopputulosta!

Virpi kirjoitti...

Ihanaa ilotulitusta väreillä :) Tulee oikein energinen olo kun katselee näitä kuvia. Tykkään väreistä, oikeasti, mutta meillä niitä ei valitettavasti näy. Jotenkin en uskalla/osaa tuoda niitä sisustukseen. Tarttee varmaan oikeasti alkaa opettelemaan... lasten suusta usein kuulee kuinka valkoista meillä on. Sisustus siis on aika luonnon läheinen, valkoista, beigeä ja ripaus ruskeaa, huoh. Taitaa olla aika tylsää!

Saila kirjoitti...

Meillä on tylsän "varmaa" ja maanläheistä, mustaa, valkoista, harmaata ja beigeä. Mutta töissä ilotulittelen sitte värien kans ja oikeen itteeni kiusatakseni teen malleja ja muita "inhoväreistä". Siinä oppii tykkäämän kaikenlaisesta :D

Minna kirjoitti...

No värejä!
Syksyn harmaudessa ainut pelastus on värit. Ihan mielettömän hienot taustapaperit hyllykössä.

TeSa kirjoitti...

Ihanan pirtsakat värit.

Esmeralda kirjoitti...

Ihanaa väri-ilottelua! Tykkään katsella tosi paljon, vaikka omassa kodissani en tykkääkkään käyttää. Piristävää!
Kivaa viikonloppua!

Elsa kirjoitti...

Tuosta hyllystä tuli upea, väriä elämään!

Heidi kirjoitti...

Ihanan iloista ja pirteää! Tykkään kyllä paaaaljon väreistä, välillä kirkkaammista, välillä vaaleammista :)
Täältähän sai lukea hauskoja uutisia, oikein paljon onnea & menestystä uuteen yritykseen! Kaapista tuli kiva, tykkään :)Iloista viikonloppua sinulle!

Nonna kirjoitti...

Aivan ihania! Tuo hylly varsinkin. Pitäisi varmaan lähteä Köpikseen noita papereita taas hamstraamaan. Niistä saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi!

Eli vastaus on tietty: väriä elämään!

Riitta kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Tuo hylly varsinkin ! Mä tykkään väreistä, mut pitäs olla rohkeempi ja myös käyttää niitä ;) Nyt just yläkerran remontti siinä vaiheessa et vois viel vaikuttaa asiaan ja sit turvautuu takuuvarmoihin (kukahan niin sanoo) vaaleaan, beigeen jne. No tekstiileissä voisin yllättää itseni :D

Vekarus kirjoitti...

Voi mitä uutisia täältä löytyi! ONNEA! Toivottavasti eilen kaikki sujui hyvin!

Onneksi ehdin kiireen keskellä pikavisiitille. Aurinkoista lauantaita!

Merja K kirjoitti...

Annu, minäkin olen innostunut viime aikoina kovasti kierrätyksestä. Maailmassa on niin paljon tavaraa, että aina ei tarvitse ostaa uutta.

Virpi, värien käyttöön voi totuttaa itsensä pikkuhiljaa. Ja tekstiileissä voi värejä kokeilla, ei ole niin kallis investointi. Mutta pääasia on, että itse tykkää ja viihtyy :)

Saila, minullakin on sama tilanne töiden kanssa, että siellä voi revitellä ihan luvan kanssa

Minna, harmaus kaipaa rinnalleen väriä, olen ehdottomasti samaa mieltä

Merja K kirjoitti...

Kiitos TeSa!

Esmeralda, sinulla on kodissasi kivoja mustavalkokontrasteja, tykkään niistäkin kovasti. Kivaa viikonloppua myös sinulle!

Elsa, hylly sai uuden elämän, toivottavasti se viihtyy myös itse tuunatussa asussaan ;)

Kiitos Heidi onnitteluista, haaveestani tuli totta!

Nonna, Wanilla Roseen tulee jotakin Bungalowin tuotteita myyntiin, odotan niitä innolla!

Riitta, tekstiilit ovat varmin tapa aloittaa, kannattaa totutella väreihin ensin niiden avulla ja sitten vasta repäistä muualla, jos värit tuntuvat omilta :)

Kiitos Vekarus, kaikki meni mainiosti :) Me happy!

Aurinkoista lauantaipäivää kaikille, ainakin täällä paistaa aurinko!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Hauskoja värejä ja tottakai niitä tarvitaan mukaan ilostuttamaan muuten hillittyä linjaa!

ellieliina kirjoitti...

Ihastuin tuohon hyllyyn! Täällä on Ikean koivuviiluinen hyllykkö joutumassa samantyyppisen käsittelyn alle. Voisitko antaa osaamattomalle ohjeet miten tuon maalauksen toteutit ja millaisella maalilla? Millä aineella kiinnitit tapetit paikalleen? Käytitkö hyllykön hiomiseen ensin montakin päivää, kun sait pinnan noin upean tasaiseksi?

larppa aliisa kirjoitti...

ah, tästä nautin! otan arkeeni piristystä. ihania värejä sinulla elossasi!