maanantai 6. helmikuuta 2012

Busy weekend


Aika haipakka viikonloppu takana; perjantai-iltana lasten askartelusynttärit ja lauantaina pop up -ravintolapäivä Kasperiinassa, eilen sunnuntaina taas ohjasin ystävänpäiväaskartelua Sellon kirjastossa. Kivaa oli ja nautin joka hetkestä, mutta aikalailla oli veto vex eilen illalla. Niinpä päätin pitää tänään "puolivapaapäivän" ja nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Kännykän kello näytti 11.59, kun avasin silmäni, joten ilmeisesti nukutti :) Nyt on taas reipas ja rento olo, joten kiva lähteä uuteen viikkoon.


Ohessa muutama kuva Kasperiinan pop up -ravintolasta. Ravintolan pitäminen oli todella hauskaa ja kuuden hengen tiimityöskentely sujui loistavasti. Kahdelle miehelle soppakauhan varressa täytyy kyllä nostaa hattua, sillä he värjöttelivät ulkona kahdenkymmenen asteen pakkasessa neljä tuntia. Yllättäen terassimme ei ollut kovin suosittu, ruokailijat hakeutuivat mieluummin sisälle syömään ;)


Asiakkaita kävi mukavasti, vaikkakin pakkanen taisi verottaa jonkin verran kävijämäärää. Lasten mielestä ehdottomasti hauskin aktiviteetti oli cup cake -leivosten tuunaaminen. Tarjolla oli koristeita, kastikkeita sekä jäätelöä ja leivoksia tuunattiinkin antaumuksella :) Tämä on muuten hyvä idea vaikka lastensynttäreille, kakut kun ei välttämättä aina tee kauppaansa. 

Kevät on tulossa, tänään hiihtolenkillä aurinko lämmitti jo lupaavasti. Ja tuntui kuin oli hiihtänyt satumaassa, niin kaunista oli. Toivottavasti pakkanen pysyy tällaisissa lukemissa, tänään oli ihan täydellinen talvipäivä!

Pakkasterveisin Merja

14 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Näyttää kivalle! Ja kuulostaa kyllä aika rankalle viikonlopulle.
Koitinkin ehdottaa meidän tytöille, että olisi synttäreille laitettu kuppikakkuja tai koristeltuja muffineja kakun tilalle, mutta molemmat halusivat ehdottomasti omat kakut. Mutta juhliin voisi olla aivan oiva ohjelmanumerokin tuo koristelu. :)

Merja K kirjoitti...

Teidän tyttöjen kakut näyttivät tosi herkuilta ja sisältö kuulosti maukkaalta, joten ne kyllä varmasti maistuivat. Itse olen aika kehno leipoja, joten minun kakuissa ei ole yleensä kovin paljon kehumista :( Onneksi teinimme on innostunut leipomisesta ja omena on tässä tapauksessa tippunut aika kauaksi puusta :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Kiva idea toi kuppikaakkujen tuunaaminen, laitan korvan taa, kiitti :)

Peppi kirjoitti...

Herkuille näyttää! Mekin lauantaina puhuttiin, että entäs jos oltaiskin menty syömään johonkin pop up-paikkaan, mutta päädyttiin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen. Tuo kuppikakkujen tuunaus onkin tosi kiva idis synttäreille. VArmasti tulee makeita luomuksia!

Hanna kirjoitti...

Ihania herkkuja! Olispa aikaa kierrellä kivoja tapahtumia. Mitä pidemmälle kevättä mennään niin aika lisääntyy ja pysty tekemään taas kaikkia kivoja uusia juttuja =D

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, meilläkin otetaan tuo seuraavien synttäreiden ohjelmaan, sen verran hauskaa puuhaa se oli. Äitikin tykkäsi tuunata omansa ;)

Peppi, pakkanen kyllä varmasti rajoitti osanottoa, en olisi itsekään vapaaehtoisesti poistunut kotoa :)

Merja K kirjoitti...

Hanni, tsemppiä loppurutistukseen!

Saga kirjoitti...

Miten ihni aherkkkuja teillä siellä onkaan ollut. Mukavaa, että sait sentään kovan rutistuksen jälkeen hieman levätäkin. Nyt varmaan jaksaa taas. Se on kumma, miten meno, hälinä ja pienoinen kiire ja mielenkiinotine tekminen antaa tarmoa touhuta täysillä. Siihen päälle sopivasta akkujen lataamista seuraavaa koitosta varten. Tiedän, että tuo on kuin "huumetta" ja sitä tahtoo aina vain lisää.... ;O)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Löysin vasta ihanaan blogiisi ja liityin heti lukijaksi!

Rupesi muuten makeahammasta kolottamaan noiden leivoskuvien katselu ;)

Tervetuloa vastavierailulle meille :)

Kuitin koivu kirjoitti...

Hei!

Alkoi kiinnostamaan nuo askartelusynttärit. Mitä askartelitte, minkä ikäisiä lapsia oli, askartelivatko kaikki saman jutun, vai miten?
Ajattelin vähän jos joskus järkkäisen jotain askarteluohjelmaa synttäreille.

Merja K kirjoitti...

Saga, juuri noin minäkin ajattelen ja oikeastaan minun työ ei edes tunnu työltä, niin kivaa se on :)

Krista, tervetuloa mukaan :) Käynkin kurkkaamassa blogiisi

Kuitin koivu, järjestän yritykseni Kasperiinan puitteissa noita synttäreitä ja tähän mennessä olen eniten järjestänyt 9-11 vuotiaiden synttäreitä. Sen ikäiset jaksavat jo tosi hyvin keskittyä värkkäämiseen :) Minulla on yleensä kolme-neljä aktiviteettia ja viime synttäreillä teimme rannekoruja, rautalankasydämiä, huovutimme ja "koristelimme" pieniä rasioita. Kaikki saivat tehdä noita kaikkia värkkäyksiä

Vivi kirjoitti...

Herkullinen Ravintolapäivä teillä on ollut. Kuppikakkujen koristelu itse voisi olla hauska idea aikuistenkin juhliin :)

Merja K kirjoitti...

Totta Vivi ja hyvä idea :) Täytyykin kokeilla seuraavissa "aikuisten juhlissa" :)

Suvi kirjoitti...

Täytyy vielä kehua ravintolapäivää! Mielellään sitä pakkasessa käveli Kasperiinaan ja sai nauttia aivan mahtavan hyvästä keitosta, suussasulavista muffinseista sekä miellyttävästä seurasta! Pistättehän pystyyn ravintolan taas seuraavana ravintolapäivänä?