sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Simppeliä & selkeää


Äskettäisen megasiivouksen yhteydessä löysin kaapista "hylätyt" luumunväriset tyynynpäälliset ja nehän sopivatkin oikein mukavasti mustan ja harmaaraidan pariksi sohvallemme. Kannatti näköjään siivota :) Ja tyynynpäällisistä sain hieman lisää kaipaamaani väriä.


Nautin perin pohjin siivotusta kodista ja viihdyn niin hyvin "sisustuksemme kanssa". Teimme ison remontin yli kaksi vuotta sitten, silloin uusimme mm. valtaosan huonekaluista ja vihdoin viimeisetkin yksityiskohdat ovat solahdelleet paikoilleen. Mm. ruokailutilan maton hankintaa suunnittelimme vuosia ja vihdoin viimein saimme sen ostettua. Hyvää kannattaa odottaa ja tulipa muuten hankittua hyvä matto ;)


Nautin kotimme avaruudesta ja valosta, vähäeleisyydestä, josta yritän pitää kiinni. Jatkossa teen hankintoja maltilla ja tarkasti miettien, siivouksen yhteydessä löysin nimittäin kaapeista useita vikaostoksia. Sellaisten hankkimisesta haluan päästä lopullisesti eroon. Mieluummin ostan harvemmin ja satsaan laatuun sekä mietin tarkasti, mistä oikeasti pidän. Enkä ainakaan enää täytä kaappejamme turhilla tavaroilla..


Viikonloppu meni taas vaihdilla, mutta tulipahan viettyä leppoisa sellainen lempparikaupungissani Tampereella. Uusittu Pyynikin uimahalli tuli katsastettua, kävin ystäväni kanssa siellä vesijuoksemassa (halit A!) ja tänään olimme porukalla retkiluistelemassa Näsijärvellä. Se on muuten ihan maailman kivointa puuhaa ja aionkin pikimmiten selvittää missä pääsisin retkiluistelemaan pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen kerta retkiluistimilla ja olen myyty :)


Iloisella mielellä uuteen viikkoon, mukavaa alkavaa viikkoa!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Teillä onkin tosi kaunista!
Mukavaa alkavaa viikkoa :)

sirkkis kirjoitti...

Siistiä ja kaunista ja kaikki niin paikoillaan.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Joulun jälkeen siivous on aina paikallaan. Kiva pieni väriläiskä tuo tyyny.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Anni!

Sirkkis, minun muu elämä taitaa olla niin kaaosta, että haluan edes järjestyksessä olevan kodin ;)

Rouva Kivitikka, viime megasiivouksesta onkin pitkä aika, siltä ne kaapit näyttivätkin :)

sanna kirjoitti...

Kivaa väriä tuo mustavalkoisuuden keskelle. Löytyisipä omastakin kaapista jotakin kivaa kevääksi.
Teillä on tosi kaunis olohuone!

Esmeralda kirjoitti...

Onpa teillä kaunista! Ihanan raikasta ja valoisaa. Pieni väripiristys muuten neutraalien sävyjen keskellä näyttää tosi hyvälle.