sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kartanoputiikki Punainen Tupa


Pakko todeta, että minulla on todella kiva työ; tapaan viikoittain mukavia ihmisiä eripuolelta Suomea & saan käydä mielenkiintoisissa paikoissa. Tälläkin viikolla olen tutustunut kahteen uuteen paikkaan, joissa ei ehkä ilman nykyistä työtäni olisi tullut käytyä.

Perjantaina tieni vei Lopella sijaitsevaan Kartanoputiikki Punaiseen Tupaan. Putiikki sijaitsee nimensä mukaisessa punaisessa tuvassa upean Leppäniemen kartanon pihapiirissä ja sitä emännöi erittäin mukava Virpi. Piha kylpi ihanassa auringonpaisteessa, eikä tuntunut lainkaan siltä, että olisin töissä ollutkaan..Paikasta on muuten juttu uusimmassa Maalla -lehdessä ja jutusta voi lukee mm. kartanon mielenkiintoisesta historiasta. Samaisesta jutusta voi myös lukea Virpin rohkeasta "heittäytymisestä" kokonaan uudelle alalle. Hän kuten minäkin on aiemmin tehnyt ihan muuta työtä, mutta on rohkeasti lähtenyt toteuttamaan unelmiaan.


Kartanoputiikin valikoimasta löytyy paljon kivoja vaatteita ja kun business oli saatu hoidettua, en voinut vastustaa noita ihastuttavia sovitustiloja :) En olekaan ennen päässyt noin ylellisiin "sovituskoppeihin", ne ovat upeat! 

Jos vaan liikut tuolla suunnalla, suosittelen ehdottomasti visiittiä. Kartanoputiikin sivut löytyvät täältä

Oi ja voi, mikä ihana sunnuntaisää! Nyt lähden ulos nauttimaan, kivaa päivän jatkoa :)

Terkuin Merja

7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Jo pelkkä sovittaminen tuollaisessa tilassa on ylellisyyttä.

AnniK kirjoitti...

Kiitos vinkkauksesta. Tuonne täytyy ehdottomasti suunnistaa. Mukavaa sunnuntaita!

Merja K kirjoitti...

Sirkkis, niinpä, valaisin kruunaa kokonaisuuden :)

Anni, ehdottomasti kannattaa, suosittelen!

Mukavaa sunnuntaita teillekin!

Riitta kirjoitti...

Luinkin tosta Maalla-lehdestä :) Ihastuttava paikka harmi kun on vaan niin kaukana ! Ja toi sun työ vaikuttaa myös ylelliseltä ;)

Nuppu Home kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Taas yksi mielenkiintoinen uusi paikka, eikä edes kaukana.

Tiina kirjoitti...

Tuolla pitäisi päästä kyllä käymään. Ihania kontrasteja - hirsiseinää ja kristallilamppu. Ja nuo sovituskopit, mitä luksusta.

marimeri kirjoitti...

Kiitos vinkistä !
Olisi varmaankin aivan Diorin tuntua tuolla sovituskopissa :-)