tiistai 26. marraskuuta 2013

Paketointia


Tänään luovutin ja otin viimein kirkasvaloaurinkoni käyttöön. En kyllä ymmärrä, miksi sinnittelin tänä vuonna näin pitkään - pari tuntia lampun valossa ja heti piristi! Olen käyttänyt lamppua jo kymmenen vuoden ajan ja ainakin minulle siitä on ollut paljon apua :)


Jotain pientä olen ehtinyt askarrellakin, äskettäin innostuin paketoinnista. Talon muotoinen joulukalenteri täytyi kääräistä lahjapakettiin ja kalenterin muoto houkutteli leikittelemään. En halunnut tehdä vielä kovin jouluista tästä paketista, joten pakettiin valikoitui muita kuin "joulunvärejä.. Itse tykkään, tästä tuli hauska!


Suosikkipaketointini on edelleenkin vuosi sitten syksyllä tekemäni autopaketti. Tämän paketin sisään piiloutui legolaatikko. Tosin viisivuotias ei kovin paljon paketin ulkonäöstä välittänyt, sisältö kiinnosti enemmän, mutta itse sain paljon iloa ja riemua pakettia tehdessäni.Silloisen sankarin sisko juhli samaan aikaan ja hänen paketistaan tuli hieman tyttömäisempi. Edelliset paketit vaativat hieman kärsivällisyyttä, mutta tämä paketti on helppo tehdä. Lahjapaperin päälle laitoin suikaleen koristepaperia, pyöreän koristekakkupaperin ja päällimmäiseksi silkkipapereista leikatun kukan. Eli pienellä vaivalla sain aikaan hieman erilaisen paketin ja sankari itsekin ihasteli pakettia :)

Ihana pakkasaamu, maa kuurassa, lunta kun vaan vielä sataisi. Mukavaa tiistaipäivää!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania paketteja :) pitäis itsekin joskus paketoida erillä tavalla, sitä vaan tahtoo pitäytyä niissä perinteisissä lahjapaketeissa :)

Vintage kirjoitti...

Kivoja ideoita. Tyttösen paketti on tosi kaunis!

Unknown kirjoitti...

Ajatuksella ja vaivannäöllä tehtyjä <3

Merja K kirjoitti...

Johanna, itsekin pitäydyin vielä pari vuotta sitten perinteisissä lahjapaketeissa, nyt olen inspiroitunut vähän kokeilemaan erilaista :)

Kiitos Anu!

Eija, jos vaan minulla on aikaa, yritän ajatella lahjansaajaa ja nähdä vaivaa paketin kanssa. Aina siihen ei kyllä ole aikaa eikä tarmoakaan :)

sirkkis kirjoitti...

Hurjan ihanat paketit ja kyllä tuo ruusuinenki on tosi ♥ Meilläkin oli tuommoinen valo vaan kun meni rikki emme ole uutta hankkineet. Aamuisin kun herään kidutan itseäni ja räpsäytän kaikki valot päälle meinaan ihan sokaistua. Kun ovat tunnin olleet päällä tuntuu ihan kohtuu hyvältä.

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Niin kauniita paketteja <3

Merja K kirjoitti...

Sirkkis, minä odotan "kauhulla" koska lamppuni sanoo itsensä irti, on palvellut kiltisti jo niin pitkään :)

Kiitos Ruususuun äiti!

Maijalinnea kirjoitti...

Onpa hauskoja paketteja. Tuo talo on tosi kiva, kuten myös autopaketti. Sääli, että ne "avataan" ja sen pituinen se. Tosin jäähän niistä muisto tänne blogiin ja niitä voi täältä käydä fiilistelemässä :). Tosi kivoja ideoita

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Vautsi, kuinka kauniita paketteja. Olet taitava!

Merja K kirjoitti...

Maijalinnea, totta, paketit avataan, mutta itse saan niin paljon iloa noiden tekemisestä :)

Frida, kiitos, kiva kun poikkesit!