lauantai 30. joulukuuta 2017

Wow - uusia kujeita!


Olen niin innoissani, blogimatkani jatkuu!

Tuntuu kuin viimeisimmästä blogipäivityksestäni olisi ikuisuus, niin kaukaiselta syksy 2016 juuri nyt vaikuttaa. Vuosi 2017 kului nopeasti, vaikkakin se jää mieleen haastavana vuotena - mutta onneksi myös kivoja juttuja on tapahtunut ja niistä yksi ehdoton kohokohta on tutustuminen Maaritiin

Vietimme Maaritin kanssa pikkujouluja joitakin viikkoja sitten ja sen illan lopputulema oli, että päätimme perustaa yhteisen blogin. Innostumme kumpikin helposti, innostamme toinen toistamme, pidämme kumpikin muodista sekä tyylistä, hyvinvointi on lähellä sydäntämme, tykkäämme pohdiskella elämää ja viihdymme tanssilattialla tuntitolkulla, sekin tuli taannoin testattua :) 

Ja koska olemme toiminnan naisia, eikä tapana ole jäädä jahkailemaan varsinkaan erinomaisten ideoiden tiimoilta, on päivänvalon nyt nähnyt www.tyylitellen.fi -sivusto, jossa jatkossa kirjoitamme ja pohdiskelemme edellä mainittuja asioita. Olen ihan supertäpinöissäni tästä yhteisestä blogistamme ja odotan innolla vuotta 2018! Tervetuloa siis mukaan matkallemme, uskomme että siitä tulee mielenkiintoinen; vauhtia & vaarallisia tilanteita, naurua & joskus ehkä itkuakin, iloa & onnea, elämää sen kaikessa ihanassa kirjossaan.

Erinomaisen upeaa uutta vuotta 2018! Nähdäänhän jatkossa Tyylitellen -blogissa!

Terkuin Merja

Ps. Facebook löytyy täältä  & instagram @tyylitellen
1 kommentti:

على جمال kirjoitti...

شركة تنظيف مكيفات بالرياض
تمتلك افضل الطرق والمعدات في تنظيف الواحدات الداخلية والخاريجة للمكيفات توفر تنظيف المكيفات الاسبلت الفريون الكاست شركة غسيل مكيفات توفر خدمة تعبئة الفريون بسعر مميز شركة نظافة مكيفات تساعد علي رفع كفاءة التشغيل مرة اخري

شركة رش مبيدات بالرياض
فنحن نقدم خدماتنا المتميزة في رش المبيدات الى المنازل والفلل والمحلات التجارية والفنادق المختلفه حيث تعتمد الشركة على مجموعه من المبيدات الآمنه والفعالة والموثوق فيها بإعتماد وزارة الصحة السعودية.
او تفضل بذيارة الموقع