torstai 7. helmikuuta 2008

Romuromantiikan aapinen

Vihdoinkin DHL toi tänään minulle kauan kaivatun paketin. Olo oli kuin jouluaattona, kun aukoilin ison paketin sisällä olevia pikkulaatikoita. Toimitus tuli Tanskasta ja sisälsi ihania saippuoita, laventelikääröjä, kynttilöitä, pääsiäismunia jne. Mutta kaikista hartaimmin odotin kirjoja nimeltään "Franske stemninger på nordisk vis".
Kirja on aivan mahtava. Sen 187 sivua ovat täynnä ihastuttavia kuvia. Kirja on täydellinen opas sellaisen sisustajan kirjahyllyyn, joka pitää ranskalais/tanskalaisesta romuromanttisesta tyylistä. Laitoin oheen muutaman kuvan opuksesta. Ja pelkäänpä pahoin, että ensi yönä jäävät taas unet vähiin. En nimittäin ehdi syventyä kirjaan ennen myöhäistä iltaa ja kun otan tämän kirjan iltalukemiseksi, uni ei taatusti ota taas tullakseen. Mutta ei sen väliä, tämä kirja on jokaisen valvotun minuutin arvoinen ;)
Sisustusterveisin Merja Kasperiinasta

4 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Kävin kurkkaamassa liikkeesi sivuilla ja ihania uusia tuotteita! Tuo kyseinen kirja on seuraavana investoinneissa ;)

pipsa kirjoitti...

Olen kuolannut kyseistä kirjaa myös pitkin syksyä ja lopulta löysin sen AdLibriksen listalta ja pistin sen silloin heti tilaukseen. Kun sain oman kirjani ennen joulua menetin myös yöuneni pitkäksi aikaa. Nyt odottelen saman tekijän puutarhakirjaa, jonka piti ilmestyä tammikuun lopulla, ainakin Ruotsissa/Tanskassa? Toivottavasti sitä on saatavilla vielä ennen kesää, että ehdin toteuttaa pihalle kaikki ihanuudet!

Maissi kirjoitti...

Todella ihana kirja...

Reetta kirjoitti...

ihana kirja varmasti!