sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Kymmenen vuotta eikä suotta


Ihana viikonloppu takana - vietimme mieheni kanssa 10-vuotishääpäiväämme oikein rennoissa ja iloisissa tunnelmisssa. Pieni tauko arkeen oli luksusta ja aloitan hyvillä mielin uuden viikon. Alkukesästä lähdemme vielä kahdestaan "viralliselle" häämatkalle, tosi kiva, että on jotain mitä odottaa tämän vesisateen keskellä :)

Paluumatkalla poikkesimme vapaa-ajanpaikkamme kautta ja fiilistelimme jo kesätunnelmissa. Olen tyytyväinen, että olen kerännyt "sisustusroinaa" niin monen vuoden ajan. Oma paikka on ollut enemmän tai vähemmän haaveissa jo useamman vuoden ja niinpä olenkin tehnyt pikku hiljaa hankintoja, kun sopivalta tuntuvaa tavaraa on tullut vastaan. Oheisessa kuvassa on olohuoneen takka ja sen edessä sekalainen seurakunta paikkaamme hankittuja tavaroita. Suunnitelmissa on, että takan ympärille tulee kaksi vaaleaa sohvaa ja pari nojatuolia. Tuo kuvassa näkyvä pöytä jää sohvapöydäksi. Telkkaria ei huolita olohuoneeseen laisinkaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille blogini lukijoille :)
Sunnuntaiterveisin Merja Kasperiinasta

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea 10-vuotishääpäivästä.
Ihania menneen ajan esineitä, todella kauniita.

ps. taidan sittenkin ostaa sinulta sitä ruskeapohjaista kangasta, vaikka onkin seassa hipaisu vaaleanpunaista. Se oli niin kaunista.

Leena kirjoitti...

Oi kuinka ihania tavaroita olet saanut hankittua :)
ja Onnittelut!