perjantai 15. elokuuta 2008

Neljät synttärit ja yhdet hautajaiset, häitä ei laisinkaan


Elokuu näyttää tänä vuonna olevan tapahtumarikas kuukausi. Tosiaankin neljiä synttäreitä vietetään oikein kunnon juhlien kera ja surullista kyllä myös yhdet hautajaiset mahtuvat mukaan. Harmi vaan, että kukaan kavereista tai sukulaisista ei kunnostaudu häärintamalla, olisi ihanaa päästä häävieraaksi.

Huomenna matka vie synnyinseudulleni Keski-Suomeen kummitätini hautajaisiin. En ole pitkään aikaan käynyt ko. seudulla ja vaikka hautajaiset ovatkin surullinen asia, on lapsille mukava näyttää omia lapsuudenmaisemia. Varsinkin kun ovat jo sen verran isompia, että asioista jotain jo ymmärtävät. Tosin minulla ei ole aavistustakaan, miten pääsen sängystä ylös aamulla klo neljä. Sääliksi käy myös matkakumppaneita, olen nimittäin todella sietämätöntä seuraa väsyneenä :(

Villa Unelmassa tuli vietettyä niin tiiviisti aikaa kesällä, että on ihan kivakin tehdä välillä jotain muuta. Tämän viikonlopun jälkeiset viikonloput menevät synttärihumussa ja syyskuun alkupuolella on messut Wanhassa Satamassa. Eli viikonloppua päästään viettämään Unelmaan vasta syyskuun puolivälissä. No hyvää kannattaa odottaa, mutta ajelen tässä lähiaikoina viikolla katselemaan, kuinka talowanhuksemme jaksaa. Taloa on ikävä...

Tänään kaahasin ompelukoneella tuhatta ja sataa, lopputulemana mm. oheinen tyyny. Olen tosi tyytyväinen tuotokseeni. Tosin vasta jälkikäteen tuli mieleen, ettei kirjontakuviota olisi tarvinnut upottaa kankaaseen. Olisin voinut ommella sen kankaan päälle, varsinkin kun reunoihin tuli peittävä siksak-nauha (mikähän lie on nauhan oikea nimi?). Myös Vintage Angel on jo aika pitkällä, ihan valmiiksi en sitä saanut.

Että sellaisia viikonlopputunnelmia. Nyt täytyy alkaa pakata, sitä ei ehkä kannata jättää aamuun.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Hei! Hyvää matkaa teille. Yritähän saada otettua vaikkapa nokoset autossa, niin jaksaa paremmin. Minulla ainakin onnistuu tuo autossa nukkuminen ja pienetkin unet virkistää kovasti.

Ihanan tyynyn olet tehnyt!! Ajattelin itsekin valmistaa niitä vintage enkelin näköisiä Julehus -kirjasta jouluksi. Kun vaan pääsisi aloittamaan..

Ps. Sori, että tivaan, mutta olethan huomannut, että blogissani on sinulle jotain?!

Mari kirjoitti...

Mukavaa viikonloppureissua! Tosi kaunis tyyny:)

Mari

Merja K kirjoitti...

Moikka Maissi :) Jep, nokoset kuulostavat hyvältä matkustustavalta. Oltiin varmaan samaan aikaan toistemme blogeissa, kävin nimittäin äsken jättämässä sinulle kommentin. Telepatiaa??

Mari, mukavaa viikonloppua myös sinulle. Vilkutan kun ajetaan ohi, eikös se teidän liike ole Jyväskylässä :) Tosin siihen kloaikaan ette taida olla vielä auki??

Susanna kirjoitti...

Ihana tyyny! Nauha on suomeksi polvekenauha, mä tykkään sen ameriikankielisestä nimestä ric rac -nauha :D

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Hyvää matkaa teille!Ja aikas hulinaa on teillä tiedossa!
Kaunis tyyny!
ja muuten tilasin sen junk style kirjan suomalainen.com netistä!
Iloista viikonloppua!
Anu

Sanna kirjoitti...

Ihana tyyny, itsekkin odottelen unelmakerhosta pakkausta jossa olisi tämä enkeli kirjottavaksi.

Mukavaa reissua ja jaksamista hautajaisiin.

kati kirjoitti...

Ihana tyyny! Ja anteeksi kun en ole ehtinyt/muistanut vastata siihen taannoiseen kukkakysymykseen blogissani. Eli se valkoinen perennakukka jota meillä on puutarhassa, on syysleimua ja niitä on monia eri värejä olemassa. Tuo valkoinen näyttäisi ainakin meillä kukkivan leimukukista ensimmäisenä.

Mukavaa viikonloppua!

Tiia kirjoitti...

Kaunis on tuo tyynysi! Saisipa itsekin pikku hiljaa aikaan jotain jouluun liittyvää. Onneksi vielä jokunen kuukausi aikaa.. Toivottavasti teidän matka meni hyvin! Mukavaa viikonvaihdetta!

Marja Kristiina kirjoitti...

Toivottavasti monellakin tapaa raskas reissunne on sujunut mahdollisimman hyvin. Me kotiuduimme just mökiltä ja tuntui hyvin haikealta tajuta, että tämä oli todennäköisesti kesän viimeinen oleskelu siellä. Kesän, jota ei oikeastaan tullutkaan :-/

Vaan eteenpäin on mentävä. Sinulla ainakin touhua, tohinaa ja alkusyksyn uusia tuulia riittää!!

Lämpimät terveiset! Ja lämpimät kiitokset onskuista!

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Huomioin ihan saman, että taas oltiin samaan aikaan toistemme blogeissa. Näin on käynyt muuten jo ainakin pari kertaa aikaisemminkin :`). taisi olla edellisen postaukseni kanssa sama juttu. Muistaakseni kirjoitin minäkin silloin tästä telepatiasta.. Tai sitten en kirjoittanut, ajattelin vaan, nyt en ole kyllä ihan varma... Joka tapauksessa hauska sattuma!

Mukavaa työviikkoa!