lauantai 30. elokuuta 2008

Astiakaapin tuunaus

Pikainen päivitys tänne blogiin ennenkuin starttaamme Unelmaan. Juhlat on juhlittu, hauskaa oli ja illan kruunasi Miljonasateen keikka. Huomasin eilen Hesarista, että ko. bändi on Presidentti Clubilla ja niinpä suuntasimme synttärijuhlista jatkoille sinne. Bändi oli loistava ja seurana minulla oli kolme komeaa miestä, jotka jäivät vielä kanssani tanssimaan bändin lopetettua soittonsa. Ei hassumpaa :)

Ohessa pikku tuunaus, jonka tein Unelman astiakaapille. Ostimme kaapin Hämeenlinnan Suurkirpputorilta, josta olemme tehneet myös muita loistolöytöjä. Muuten kaappi on oikein kelpo kapistus, mutta tuo punainen väri hieman tökki. Niinpä sivellin käteen ja punaiset osat saivat käden käänteessä uuden värin. Tuo harmaa sopii hyvin muuhun keittiön väritykseen ja nyt olen kaappiin tosi tyytyväinen. Pikku jutuilla voi saada paljon aikaan.
Voikaa hyvin ja nauttikaa viikonlopusta!
Terkuin Merja

16 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kaunis kaappi ja keittiö noissa alemmissa kuvissa näyttää aivan ihanalta. Kyllä siellä viihtyisi varmaan kovin moni muukin :)

Mukavaa viikonloppua!

kati kirjoitti...

Hieno uudistus kaapille, sopii takuulla Unelmaan. Minäkin palaan vielä noihin upeisiin keittiökuviin. On se vaan niin nätti keittiö! Mukavat viikonlopun toivotukset täältä pohjanmaalta!

Marja Kristiina kirjoitti...

Upea uudistus!!! Yay, Merja!

Itse asiassa kun näin ensimmäisen kuvan ja arvasin että olet maalannut, sydän hyppäsi hetkeksi kurkkuun että et kai vain kokovalkoiseksi ;-) Sitäkin iloisempi yllätys oli tuo ihana, persoonallinen, lämmin väri, talonpoikaiskalusteeseen täydellisesti sopiva!

Lauantaiehtoon toivotukset
MK

Katja - Bag End kirjoitti...

Pieni mutta erittäin tehokas tuunaus! Hyvää viikonlopun jatkoa :-)

t. Katja

Nanna kirjoitti...

Tosi "flamant" tuosta kaapista tuli! Hieno!

Ihan paras tuo sun aasia-juttu!! Ei kai saisi nauraa, mutta nauroin silti.
Itseäni ei saisi millään ilveellä aasiaan. Jo ajatus miljoonasta pienestä ihmisestä ympärillä puistattaa. Todella se pelkkä ajatuskin saa minut hyperventiloimaan. :D

jaana kirjoitti...

Näppärä muutos. Pieni mutta merkittävä :) Kiva!

Maissi kirjoitti...

Kaunis kaappi ja noin pienellä muutoksella tyyli näyttää ihan toiselta. Onnistunut "tuunaus" taas kerran. Noi astiakaapit on niin ihania.. Ja vanhat vaatekaapit on toinen juttu, mistä haaveilen myös.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Johanna kirjoitti...

Pienellä asialla voi tosiaan olla noinkin iso vaikutus tunnelmaan ja ulkönäköön! Ihanan palkitsevaa puuhaa.Syksyisen lämpöisiä terveisiä Ikaalisista!

Sanna kirjoitti...

Kauniin väriseksi muutitte kaapin. Todellakin, varmasti sopii unelmaan...=)

On kyllä ollut ihanaa seurata alusta alkaen miten teidän unelmanne on pikkuhiljaa valmistunut... Tosin minun mielestä olette kyllä olleet todella ahkeria ja saaneet pienessä ( reilussa puolessa vuodessa) ajassa, noinkin paljon aikaiseksi! =)

Yst.terv. MAISULI (unelma-addikti) =)

Piipa kirjoitti...

Todella kaunis tuunaus!!!
Hauskaa viikonlopun jatkoa!

Tiia kirjoitti...

Kaappihan on ihan eri näköinen ja nuon pienellä tuunailulla =) Ihana!

Katja kirjoitti...

Ensimmäisen kuvan nähtyäni, ajattelin,että kamalan värinen kaappi. Punainen hyppää jotenkin silmille.
Sitten rullasin alaspäin ja WAU sieltä paljastui todella upean näköinen kaappi. Muutos todellakin parempaan suuntaan. Kaapista tuli todella kaunis pienellä muutoksella=0)

mimosamamma kirjoitti...

Hei Merja!

Ihan samaa mieltä muiden kanssa, mahtava muutos vähällä? vaivalla!
Harmaa/valkoinen=ihana yhdistelmä:)

FairytaleCottage kirjoitti...

Hei!

Olen uuusi täällä blogimaassa. Täytyy heti aloittaa sanomalla, että olet sinä fiksu=).Moni olisi varmasti vetänyt koko kaapin maalit uusiksi tai koska ei haluaisi niin, tehdä niin unohtaisi koko jutun. Pieni on kaunista, myös muutoksissa.

Nina kirjoitti...

Hei
Voi että ku senkistä tuli aivan ihana väri on kyl tosi ihana.Milläs maalilla olitkaan maalannut sen:) T:nina

Sara-Julias Mom kirjoitti...

Ihana, ei voi muuta sanoa!