maanantai 1. syyskuuta 2008

Onnea voittajalle!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli huikea määrä. Onnetar suosi tällä kertaa Tarjaa! Onneksi olkoon :) Tutkaile valikoimia ja laita minulle viestiä, mitä haluat Paten mukaan laitettavan. Laitan syyskuun aikana jossain vaiheessa uuden arvonnan käyntiin.

Ohessa kuvia Unelman telkkahuoneesta. Kuten näette se on vielä aivan vaiheessa, telkkarikin puuttuu. Telkkarisenkki on tosin tällä hetkellä niin täynnä tavaraa, että siitä en juuri nyt viitsi laittaa kuvia näytille.


Hehkuttelin viime viikolla kaupunkikierrokselle lähtöä, mutta koko kierros oli iso pettymys. En löytänyt mitään, vaikka lähdin vakain aikein ostoksille. Tai siis löysin verhokankaat tuohon kyseiseen Unelman telkkahuoneeseen, mutta se olikin about kaikki. Nuo kankaat löysin Stockalta. Ruuturaita on Linumia, joka sattui vielä olemaan tarjouksessa ja reunukset tulee tuosta suklaanruskeasta pellavakankaasta. Teen siis näistä laskosverhot.

Sohvan takana olevan seinän maalaan myös ruskeaksi, todennäköisesti tuon tyynyn sävyllä. Näin huoneeseen saadaan vähän lämpöä. Nyt seinät ovat maalarinvalkoista ja se on hieman kova väri, kun sohvakin on valkoinen.


Ompelupuuhiin pitäisi siis ryhtyä, mutta pikku muttana asiassa on se, että ompelukoneeni on hävinnyt. Olen kanniskellut sitä kodin, työn ja Unelman väliä viikkotolkulla, mutta nyt sitä ei löydy mistään. Tosin kone on jo vanha ja huonokuntoinen, joten ajattelinkin, että ehkäpä olisi aika hankkia uusi kone. Mutta silti pikkuisen huvittaa, että joku tosiaankin onnistuu hukkaamaan ompelukoneensa. Koskahan mahdan hukata itseni ;)

Uusi viikko ja uudet kujeet. Aurinkoa viikkoosi kylmistä öistä huolimatta!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mukavaa viikonalkua sinulle ja toivottavasti löydät ompelukoneen, jollei sitä vanhaa niin ainakin uuden tilalle :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Onnea Tarjalle! Minä olen voittanut arpajaisissa tasan kerran elämässäni ja silloin paketillisen kertakäyttöhöyliä. Jipii :-/

Ihastuin ikihyvikseni tuohon ruskeaan sohvapöytään! On hurjan ihanaa kun Unelmasta löytyy tunnelmallista värien sinfoniaa, aariaa ja harmoniaa!

Maissi kirjoitti...

Onnea voittajalle!!

Ihanat kankaat. Noista voit ommella vaikka miten kauniit verhot! ..kunhan vaan ompelukoneesi tulee esiin piilostaan :´). Ja ruskea seinä sopii taustalle oikein mainiosti!

Kauniita kuvia.. Ostosreissuista sen verran, että miten aina kun on lähdössä tosissaan jotain ostamaan, ei löydä mitään. Ja ilman suurempaa ostofiilistä löytyy vaikka mitä!!

Tarja kirjoitti...

Siis apua!!! MINÄ voitin!!! KIITOS!Arvatkaapa onko suupielet korvissa :o) No on, eivätkä meinaa laskeutua millään :o)
Nyt alkaakin pähkäily, että mitä sitä haluaisi, kun siellä Kasperiinassa niiiin paljon kaikkea ihanaa...

Mari kirjoitti...

Kaunis TV-huone! Vaikka ilman telkkuakin. Ainahan voi lukea tai vaikka pelata jotain:) Upea tosiaan tuo pöytä...

Mari

Piipa kirjoitti...

Todella kaunis sohvapöytä, tuo pinta on niin ihana!

Sarppa kirjoitti...

vai ompelukone hukassa? hih...mulla on mpelufiilis kadonnut..

ihania juttuja olet taas suunnitellut..

ja Tarjalle onnea!

Sanna kirjoitti...

Ihku pöytä... Kyllä sinulla on silmää sisustukselle...=)

Paljon Onnea Tarjalle, Kiva juttu että juuri sinä voitit =) ...

Toivottellee Maisuli =)

Maissi kirjoitti...

Moi taas Merja! Kurkkaappa blogiini!