torstai 4. syyskuuta 2008

Tyynyjä pukkaa


Tänään on aurinkoa mielessä syystä että aurinko paistaa ulkonakin. Olen niin kesäihminen, että menneen kesän vähäinen paiste jätti armottoman aurinkoaukon mieleeni. Vähän jo kauhistuttaa etukäteen tuleva syksy ja pimeys, onneksi lomamatka aurinkoon on vetämässä vielä talven mittaan :)Tyynymania on näköjään vallannut mieleni ja Unelman tyynykatras sai jatkoa. Tällä kertaa valmistui tyyny lastenhuoneeseen. Ohessa myös Unelmaan tehty Tilda-tyylinen torkkupeitto. Peitossa on sujuvasti yhdistetty Tilda-kankaita ja Hemtexin pöytäliinoja. Niin ja ompelukoneeni myös löytyi. Kollegani oli laittanut sen jemma nimiseen paikkaan, joten en olekaan ihan niin hukassa kuin luulin, onneksi ;)Kiitos Maissi ihanasta tunnustuksesta. En nyt heti osaa laittaa tätä eteenpäin, mutta lähiaikoina kyllä, kun olen käynyt tutkailemassa blogeja vähän tarkemmin. On tosiaankin jännä asia, miten tähän blogimaailmaan uppoutuu ja miten verkon välityksellä oppii tuntemaan uusia mukavia ihmisiä. Maissi on yksi heistä. Olemme jopa kerran tavanneet ja se oli sielujen sympatiaa ensi tapaamisella :) Terveisiä Sinisen talon aarteisiin!
Pakko vielä tähän loppuun kertoa hauskasta tapahtumasta, joka sattui eilen. Olen nimittäin joku aika sitten laittanut Radio Novaan tietoni, että voisin osallistua Välipälä "tekijäksi". Ajattelin, että pääsisin seuraamaan studioon, miten radiolähetystä tehdään, se olisi ollut mielenkiintoista. Eilen yllättäen sain puhelun Seppälän Sarilta ja hän kertoi, että pääsen lähetykseen. Mutta voi surku, haastattelut tehtiinkin puhelimitse. En siis päässyt studioon, mutta pääsin kuitenkin lähetykseen kertomaan mm. Tildasta. Ja omaa ääntä oli tosi hassu kuunnella. Haastattelu tuli ulos juuri kun asiakas oli liikkeessäni ja olimme kumpikin sitä mieltä, että ääneni ei kuulostanut lainkaan minulta ;) Mutta olin tyytyväinen haastatteluun, koska se oli ihan sujuvaa jutustelua ja kuulostin jopa ihan täyspäiseltä. Että sellainen kokemus tällä erää.
Kohta lähden miestäni vastaan lentokentälle. Katsoin, että hänen lentonsa on vähän etuajassa ja ehdin mennä vastaan yllätyksenä. Onkin ollut jo ikävä :)
Muistattehan, että torstai on toivoa täynnä!
Terkuin Merja :)

14 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

HIENOA!!! Harmittaa että missasin tuon Välipälän. Sinä ja Vintage-Johanna samoilla urilla :-D

Mä en kestä noita sinun ompeluksia!!! Ne on niiiiin kauniita. Minä tahdon heti kansalaisopiston Sewing for dummies -kurssille...

Merja K kirjoitti...

Moikka Marja Kristiina :) Mietin juuri eilen, että millaistakohan olisi olla näyttelijä? Katsella itseään valkokankaalta, huh. Kun jo oman äänenkin kuuleminen oli aika hupaisaa :)

Nuo ompelukset ovat oikeasti tosi helppoja, ei tarvitse osata ommella kuin suoraa ommelta. Kokeile joskus huviksesi

Maissi kirjoitti...

Moi Merja! Kiitos mukavista sanoista, minusta tuntuu ihan samalta kuin sinusta, eli sielujen sympatiaa!!! Tulen ilman muuta moikkaamaan sinua. Täytyy laittaa osasto mieleen. Tulikin tässä jo joku päivä mieleen, että oletkohan sinä siellä?!

Hauskaa viikonlopun odotusta. Ajelen jo huomenna etelän suuntaan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan la shoppailua ja su messut.

Hanna kirjoitti...

Voi ihanuus miten suloinen tyyny!

Ja olisipa meilläkin aurinkoloma talvelle tiedossa.

Mari kirjoitti...

Ihania ompeluksia:) Tuo peittokin löytäisi heti paikan täältä meiltä!

Mari

Merja K kirjoitti...

Heissan Maissi, kivaa tavata taas. Näkymisiin ja mukavaa lomamatkaa :)

Hanna moikka, tuo loma on ainoa asia, jonka turvin oikeasti jaksan sen loka-marraskuun loskan. En pysty parhaalla tahdollakaan kääntämään sitä muuten positiiviseksi asiaksi

Terve Mari, itsekin olen kovasti peittoon tykästynyt :)

Piipa kirjoitti...

Hei hauska juttu tuo radion välipälä, harmi että missasin :(
kaunis tuo peitto ja tyyny on super suloinen!!!

Nanna kirjoitti...

Sinä se vain tyynyä pukkailet vaikka olisit saanut blogivieraita kauppaan :D No, ensi kerralla varmistamme etukäteen, että olet paikalla. Keskiviikko ilmeisesti se paras päivä!

Kolleegasi esittelikin kadonneen ompelukoneen jemmapaikan ;)

Tiia kirjoitti...

Nätit ompelukset koristaa taas teillä =) Ja sinulla on ollut mukavia kokemuksia. Mukavia messuja toivottelen.

taburetti kirjoitti...

Heissan Merja!!
Upeita ,, kyselin juuri Sarpalta neuvoa Tilda jutuissa kun kiinnostaisi vähän ruveta syksyn iltoina taas tekemään jotakin.
Peitteestäsi löytyi tutttua Hemtexin pöytäliina kangasta, minulla siitä tuli silityslaudan uusi päälinen ja pussi seinälle alakerran kodinhoitotilaan.
Ihanaa viikonloppua teille!!
Lämpimin terveisin Jaana

Marja Kristiina kirjoitti...

Tack ska du ha!!!

Iloista viikonloppua!

Merja K kirjoitti...

Piipa moikka, kiitos :) Ja olen iloinen, että löysin ompelukoneeni, niin pääsin taas huruuttelemaan

Nanna hello, tosi harmi että missasin vierailunne. No ensi kerralla parempi tuuri

Merja K kirjoitti...

Hei Tiia, messuilla on yleensä aina tosi hauskaa, toivottavasti tälläkin kerralla. Ensi viikolla messukuulumisia sitten

Heissan Taburetti, tuo Hemtexin ruusu on tosi kaunis kangas. Olen melkein vuorannut Unelman sillä :) Juu ilman muuta Tilda-tekeleiden kimppuun, tildailu on tosi mukavaa

Rouva Nordman kirjoitti...

Karkkisen suloinen tyyny ja peitto, osaisinpa minäkin tehdä tuollaisia prinsessalleni (7-vee).