lauantai 13. syyskuuta 2008

Kotiviikonloppu sittenkin


Tulikin kotiviikonloppu Unelman sijasta, mutta välillä näin. Koti on aivan kaaoksessa ja huomenna tulossa synttärivieraita. Lisäksi maanantaista lähtien minulla on kirpparipöytä kahdeksi viikoksi eli nekin tavarat pitäisi setviä. Joten koti kuntoon tänä viikonloppuna ja Unelma saa odottaa ensi viikonloppuun.
Kuvissa parit yksityiskohdat Unelman keittiöstä. Kävimme kesällä Marjamäen pajutilalla ja sieltä tarttuivat mukaan tuo keittiötaulu sekä rautaväkkyrä kattoon. Pajutila on muuten aivan mahtava sisustuskauppa, sieltä löysimme vaikka mitä Unelmaan. Täytyykin taas käydä siellä visiitillä parin viikon kuluttua, kun tie vie Tampereelle :)

Nipsuneidiltä sain oheisen tunnuksen, kiitos kovasti. Olen ollut vähän huono viime aikoina laittamaan tunnustuksia eteenpäin, mutta silti ne ilahduttavasti kovasti joka kerta. KIITOS!

Nyt hoitamaan asioita ja kodin kimppuun, mars.

Kirpakkaa syysviikonloppua!
Terkuin Merja

14 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Tuo hirsiseinä se on vaan niin kertakaikkiaan upea!!!

Marja Kristiina kirjoitti...

Aurinkoa viikonloppuun ja kotiUnelmaa vaihteen vuoksi!

Mari kirjoitti...

Ihanat kuvat! Tekee varmasti hyvää välillä rauhoittua kotonakin... Vaikkakin Unelma on niin ihana paikka, että varmasti houkuttelee kovasti:)

Mari

Peikonlehti kirjoitti...

Kivalta näyttää! =)

Olen niin ihastunut tuohon keittiön "tiilimuuraukseen" että voitko vielä kertoa että ovatko "tiilet" yksittäisiä (sisustuskiviä?) vai mitä tarkoitit jossakin aiemmassa postauksessa laatoilla? =)

Kiitos etukäteen =)

Merja K kirjoitti...

Heissan kamut! Kiitos kommenteista :)

Peikonlehti, nuo tiilet ovat laattoja, jotka on ostettu muistaaksen Laattapisteestä. Näyttävät siis vanhoilta tiililtä, mutta ovat siis tosiaankin laattoja. Voidaan kai myös puhua sisustuskivistä, mutta nämä ovat ohuita vain hieman tavallisia laattoja paksumpia.

Iloista lauantaitehtoota!

Hanna kirjoitti...

Löysin mukavaan blogiisi Maissin sivun kautta! Pitää tulla toistekin lueskelemaan =D
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Maissi kirjoitti...

Moi! Ihania yksityiskohtia! Marjamäen pajutilan piti olla yksi meidänkin käyntikohteista silloin Hämeenlinnan reissulla.. Mutta kun se sade pilasi senkin. Oltiin jo ihan märkiä, kun oltiin käyty siellä Iittalassa vähän aikaisemmin. Ei sit menty..

Toivottavasti olet saanut kotiviikonlopun aikana paljon aikaiseksi, että voitte lähteä hyvällä omalla tunnolla Unelmaan vaikka jo ensi viikonloppuna. Alkavat vaan uhkaavasti vähenemään nämä kesän viikonloput.. Vai mites muuten on, oletteko ajatelleet viettää siellä myös talviviikonloppuja?

Hannis kirjoitti...

Moikka! Voi että toi hirsiseinä kyllä puhuttelee :-) On niin tunnelmallinen. Olette varmaan joulun siellä Unelmassa, miten ihanaa voisin kuvitella!!!

Täällä muuten toinen, jonka pitäisi saada aikaiseksi joko huuto.net tai kirppis. Kumpikin juuri nyt liikaa vaadittuja asioita, mutta joku päivä pakko. Ihan pakko :-)

Merja K kirjoitti...

Heissan Jaana, hirsiseinä on tosiaankin upea, tykkään siis kovasti :)

Moikka Marja Kristiina, kiitos toivotuksista. Viikonloppu meni taas hujauksessa, huh

Mari hello, oli kyllä kiva olla välillä kotonakin. Saatiin paljon aikaiseksi ja vihdoinkin täällä on siistiä

Merja K kirjoitti...

Hanni hei, kiva kun poikkesit, tervetuloa uudestaankin

Hellurei Maissi, ollaan talvellakin Unelmassa, talo on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Kysymysmerkki tosin vielä on, miten talo pitää lämpöä, jos on kovasti pakkasta. Siinä tapauksessa täytynee kääriytyä villapaitaan ja -sukkiin :)

Heips Hannis, Mankkaalla on hyvä itsepalvelukirppis, jossa kauppa käy hyvin. Vien tavarat sinne

taburetti kirjoitti...

Ainan välillä on varmasti mukavaa olla kotonakin viikonloppua, vaikka ymmärrän hyvin, että haluatte unelmaanne siellä on niin kaunista.

Muuten jos tulet Tampereelle parin viikon kuluttua ja haluat Pajutilalle niin tarkista mielestäni se on kiinni nyt ja aukeaa vasta loka-marraskuussa.

Sunnuntai terkuin Jaana

Miia kirjoitti...

Aivan ihanan näköstä,ei voi kun kateellisena katsella...

Luin aiemmista postauksista että olit hankkinut leveää lankkua kylpyhuoneen allastasoksi.
Onko suunnitelmat muuttuneet tai voisko uteliaana kysellä kuvien perään?Ittellä on ollut myös suunnitelmissa sama tulevassa remonttiurakassa.

Täällä on pakko käydä aina fiilistelemässä sillon tällön kuvia katsellen.Kiitos niistä!

Merja K kirjoitti...

Hei Jaana, kiitos pajutilatiedosta. Täytyy mennä loppuvuodesta uudemman kerran :)

Miia moikka, on vanhaa lautaa. Minulla ei vaan ole tällä hetkellä kivaa kuvaa siitä. Otan ensi viikonloppuna uusia kuvia, joten tulossa on.

Sarppa kirjoitti...

Taas ihailemassa kuviasi, ihanat ostokset, sopivat Unelmaa niin ihanasti...

Ja tervetuloa Tampereelle