keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Seitsemän yötä jouluun

Pahoitteluni heti alkuun tästä blogihiljaisuudesta - tällä hetkellä on vaan niin paljon agendalla , että on pakko nostaa kädet pystyyn ja karsia tekemisiä. Ajattelinkin pitää pienen blogitauon, mutta vain ihan pikkiriikkisen. Lepään joulun ajan, käyn köllimässä lämpimässä ja palaan uudella innolla asiaan tammikuussa. Tykkään blogini kirjoittamisesta ja aion ehdottamasti jatkaa eli I`ll be back!
Tuntuu uskomattomalta, että jouluaatto on jo viikon kuluttua. Ihmettelen ja kummastelen, minne vuosi taas katosi, tosin tänä vuonna olen kyllä mielestäni ollut erityisen puuhakas. Paljon asioita on tapahtunut ja paljon saatu aikaiseksi, suurimpana asiana tietty Unelman remontti. Toinen iso asia on ollut liikkeeni sulkeminen ja paluu "työelämään". Viihdyn töissä erinomaisesti ja tiimimme on aikaste mahtava. Meillä on hyvä tekemisen meininki :) Töihin paluu ei siis kaduta laisinkaan, päinvastoin tein mielestäni loistovalinnan. Verkkokauppa ja osa-aikainen päivätyö ovat täydellinen kombinaatio. Vuoden 2008 tilinpäätöksenä siis todettakoon, että vuosi on ollut antoisa, vauhdikas ja jopa yllätyksellinen sanan positiivisessa merkityksessä. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen.
Lopuksi näin jo hyvissä ajoin haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille lämmintä ja herkkää joulumieltä. Rauhoittukaa, nauttikaa ja hiljentykää jouluna. Ja kiitos, että olette jaksaneet vierailla blogissani niin ahkerasti. Tapaamisiin tammikuussa 2009!
Jouluterveisin Merja

12 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihanaa jooulunaikaa sinulle:)

Nina kirjoitti...

Toivotan ihanaa matkaa lämpöiseen...ja herkullista Joulua!

Miia kirjoitti...

Hyvää joulunodotusta!

Sanna kirjoitti...

Oikein ihanaa joulunaikaa teille kaikille! =)

t,maisuli

Maissi kirjoitti...

Mukavaa joulua ja sen odotusta teillekin sinne. Hyvää matkaa toivottelen samalla.
Mukava lukea, että olet tyytyväinen valintaasi. Tuo työpaikka tuntui olleen ihan sinua varten! Jouluhali :´)

Tiia kirjoitti...

Sydämellistä Joulua!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ihanaa joululomaa!!!
Anu

Koo kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta sinullekkin

Heta kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!

Ja lupasin kertoa kuinka kävi oman valintani kanssa. Ainakin nyt pari kuukautta teen osa-aikaisesti yrittäjyyden ohella myös muita töitä. Jännää! Ajattelin laittaa jalan oven väliin ihan varmuudenkin vuoksi, ajat kun ovat mitä ovat.

Hannis kirjoitti...

Oikein mukavaa JOULUNAIKAA Merja sinulle!!

terkuin Hannis

Mari kirjoitti...

Onnea uuteen vuoteen:) Missä sitten piileskeletkin:))

magi kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta!