keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Lyhyesti

 
 
 
 

Vaihteeksi kuvia taas Unelmasta, nämä kuvat ovat lastenhuoneesta. Kuvassa näkyvä kaappi on tosi kätevä, sinne mahtuu paljon tavaraa. Kummasti niitä leluja on kotoa Unelmaankin kulkeutunut :) 

 
 

Hiphei, keskiviikossa jo mennään ja lauantaina vietetään Unelmassa rapujuhlia. Oheinen kutsu on omaa tuotantoa, löysin Tiimarista hilpeitä rapuja kutsuun. Itse tosin olen lauantain opiskelemassa, joten pääsen koulun jälkeen valmiiseen pöytään. Mr Järjellä taitaa siis olla puuhakas lauantai tiedossa, onneksi hän saanee apujoukkoja hätiin :)


Tällä kertaa en jaksa tarinoida enempää, sillä kaikki energia on viime päivinä kulunut arjen pyörittämiseen. Nimittäin se mies, joka asuu täällä, on ollut reissussa koko syyskuun viikonloppuja lukuunottamatta. Niinpä tältä naiselta, joka myös asuu täällä, on vähän akut lopussa ;) Ensi viikolla onneksi helpottaa!

Terkuin Merja

13 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tsemppiä! Täällä tiedossa kahden VUODEN yh-äitiputki viikonloppuja ja lomia lukuunottamatta. Saas nähdä...

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia. Unelma huone kyllä :)

Merja K kirjoitti...

Rilla, huh sentäs :) Meilläkin reissut ovat lisääntyneet/lisääntyvät jatkuvasti, ottaa kyllä oikeasti voimille. Tsemppiä!

Kiitso Johanna :)

Saila kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä Unelmaa! Erityisesti kiinnitti huomion se valkoinen jakkara jossa on sydämen muotoinen reikä, josta sitä voi nostaa. Siispä kysynkin, mistä tuollaisia saa vai onko ihan omaa tuotantoa? :)

Tsemppiä yksinhuoltajuuteen! Täällä kans yks viikko-yh, näin on menty jo kolme vuotta ja vielä aion pari vuotta jaksaa! Sitten kun muksut alottaa koulun niin pakko saaha arkeen toinenkin aikuinen, loppuu tällä tätillä paukut muuten! ;)

Kesäkukka kirjoitti...

Kaunista!
Tuota Ektorpin Jennylundia haaveilen, mutta vielä saa hiukan aikaa odottaa :)

Tsemppiä arjen pyöritykseen!
Minä olen joka toinen viikko iltavuoro-leskenä, ei nähdä toisiamme hereillä lainkaan. Onneksi sentään poika näkee isäänsä koulun jälkeen :)

Merja K kirjoitti...

Saila, olen ostanut jakkaran pari vuotta sitten huutonetistä. Tykkään siitä kovasti, se oli myyjän omaa tuotantoa.

Kesäkukka, nojatuolissa on kyllä loistava hinta/laatusuhde.

Ja sitten teille kaikille yhteisesti; kiva saada tsemppiviestejä ja erityisesti "lohduttaa", että en ole ainoa, joka pyörittää arkea yksin. Hyvä me!

Vekarus kirjoitti...

Ihana lastenhuone! Niin suloinen!

Voimia!

Jaanabella kirjoitti...

Jälleen kauniita kuvia Unelmasta!
Kyllä sinä Merja pärjäät arjen pyörittämisessä,kun minäkin olen yh-äitinä pärjännyt jo 18 vuotta = ) !!
Mukavia rapujuhlia...

sirkkis kirjoitti...

Tuo kuvakavalkaadi unelmalmasta josta on tullut toteutunut unelma tosi suloista ja niin tyttömäistä.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Vekarus :)

Jaanabella, yritän tsempata. En tiedä, miksi tämä viikko on vaan ottanut niin koville. Yksi syy lienee rakkaan ystäväni terveydentila, joka vaan ei ota parantuakseen :( Kovasti huolta ja murhetta tuon asian tiimoilta..

Merja K kirjoitti...

Sirkkis, lastenhuone on kyllä megavaaleanpunainen. Ehkä jotain muutakin väriä voisi käyttää ;)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Niin kauniita kuvia!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Hannele :)