maanantai 13. joulukuuta 2010

Titityyt


Pitkällisen harkinnan jälkeen ostin Pentikistä kauniit ripustettavat linnut. Minusta on tullut nykyään aika harkitsevainen ostosten suhteen ja mietin kaksi kertaa, mitä hankin. Tämä lienee ihan hyvä asia :) Asiaan vaikuttanee ihan järkky kirpparilaatikkopino, joka odottaa ullakollamme. Siivosin remontin yhteydessä kaappeja ja laatikoita "rankalla" kädellä ja olin hämmästynyt, mitä kaikkea on tullut hankittua :(


Linnut sopivat mielestäni kivasti syksyllä löytämieni jäkäläisten oksien kanssa, oksat laitoin punaiseen maljakkoon joulun kunniaksi.


Vaikka ostoksia tarkasti harkitsenkin, joululahjaostoksille pitäisi kuitenkin mennä, sillä Mr Järki ja esikoinen ovat ilman lahjoja. Olen yrittänyt nyhtää lahjatoiveita esikoiselta, toistaiseksi hän on toivonut luistimiin neonvärisiä vahanauhoja, viivoitinta ja kuminauhalenkkejä, siis oikeasti :) Olen kovin iloinen, että hän olisi näin vähään tyytyväinen, mutta eiköhän joulupukki jotain muutakin keksi. Kuopus kompensoi osaltaan esikoisen lyhyttä lahjalistaa, hän nimittäin haluaisi kaiken mitä lelulehdestä löytyy ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Terkuin Merja

17 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat nuo linnut ja kauniit tuossa oksassa.. mä olen kanssa tullut harkitsevaksi ostoksia tehdessäni... ainakin luulen, että olen tullut..:):) riippuu vähän päivästä..

Virpi kirjoitti...

Kauniit linnut ja nuo jäkäläiset oksat on aikas ihanat! Lahjatoiveet kuulostaa tutuilta... meilläkin yksi ei kuulemma tarvi mitään ja nuorimmainen haluaisi kaiken mitä lelulehdissä ja mainoksissa on tarjolla :)

Vekarus kirjoitti...

Noin minäkin laitan sitten joskus ne naavaiset oksani :-) Minulla on nimittäin Pentikin vaaleanpunaisia lintuja sekä Ikean hopeisia kruunupäisiä lintuja huvilalla. Kiitos taas ideasta!

Louise kirjoitti...

Linnut sopivat aivan mainiosti punaiseen maljakkoon. Nyt olen muuten minäkin päättänyt että ei turhia ostoksia uuden vuoden jälkeen. Varsinkin kotiin on tullut hankittua uutta kamaa aivan liikaa. Vaatteita tai muita "hienouksia" itselleni on taas jäänyt aika vähään...että jos sitä kuitenkin saisi ostaa... :)

Hanna kirjoitti...

Kivat linnut! Enemmän kuitenkin ihastuin noihin jäkäläisiin oksiin =D Mulla jäi kaikki metsänantimet hankkimatta tänä syksynä. Sammalet ym. saavat odottaa ensi kesää.

Luistelutyttö alempana on aivan kerrassaan ihana!

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, harkitsevaisuus on kyllä hyvästä, tosin joskus voi heittäytyä vallattomaksikin ;)

Virpi, ehkä se on niin, että järki lisääntyy iän myötä. Mene ja tiedä :)

Vekarus, tuollaisia vaaleanpunaisia Pentikin lintuja en ole nähnytkään. Ne ovat varmasti kauniita.

Merja K kirjoitti...

Louise, alet lähestyvät, sieltä voi tehdä hyviä hankintoja itselle :)

Hanni, talvi tuli aika yllättäen. Minäkin ehdin juuri ja juuri pelastaa nuo oksat ennen lumen tuloa

Purnauskis kirjoitti...

Nättejä nuo linnut ja sopii oksille hyvin! Sain tuollaisen läpinäkyvänä versiona joulupaketin mukana viime jouluna. Jos sitä olisi enemmän varoissaan, olisiko nätimpää tapaa somistaa joulupakettia kuin tuommoinen pikkuruinen lintunen!

Nina kirjoitti...

Kyllä ovat kauniit nuo lintuset!
Minä myös kärsin hiukka joulukrääsä-ähkystä, niin paljon on menneiltä jouluilta vaikka mitä varastossa.
No, aika aikaansa kutakin.

Iloista joulunalusaikaa! :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Linnut on kyllä nätit. Mietin samoja ulos omenapuuhun, mutta en sitte raaskinu :P

Esmeralda kirjoitti...

Ihanat linnut! <3
Minä olen aina ollut aika harkitseva shoppailija, viime aikoina olen vain tiukentanut linjaa. Ajattelin joulun jälkeen aloittaa shoppailulakon, viime vuoden tapaan.

Merja K kirjoitti...

Purnau, linnut olisivatkin kauniita pakettien somisteita. Mutta maksavat tosiaan sen verran, ettei ihan raaski :) Ehkä jollekin spesiaalille henkilölle..

Nina, iloista joulun odotusta myös sinulle!

Sanna-Mari, minäkään en raaskisi laittaa noita omenapuuhun, pelkäisin että linnut nokkisivat rikki. Vaikka linnut olisivat kyllä tosi nättejä ulkonakin :)

Esmeralda, shoppailulakko kuulostaa hyvältä. Sitä pitäisikin kokeilla

Rilla kirjoitti...

Mulla löytyy nuo samaiset linnut vihreinä. Keväällä pääsiäisen aikaan laitan aina esille :)

Hauskat joululahjatoiveet :D Ei ihan samat kuin meillä...

Merja K kirjoitti...

Miten olen onnistunut missaamaan nuo lasilinnut?? En ole ennen moisia huomannutkaan, luulin että nämä ovat tämän joulun uutuuksia ;)

Onna kirjoitti...

Suloinen lintu, olen itsekkin niitä ihaillut :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Taikku kirjoitti...

Minulla on kumma kyllä suorastaan tavaraähky. Kaapit pursuu kaikenlaista. Monesti käynkin vaan katselemassa mitä kaunista on tarjolla. Enää ei viitsi ostaa vain siksi että joku tavara on niin kaunis. Monesti on käynyt niin että tavara on jo kädessä, mutta vienkin sen takaisin pienen harkintakierroksen jälkeen :)

Ai lahjoja? Mulla valmistui joulukortitkin vasta tänään joten lahjoja osta vasta ensiviikolla :)

Merja K kirjoitti...

Taikku, eikö olekin mukavaa, että voi vaan ihailla, eikä kaikkea tarvitse ostaa :)

Mukavaa viikon jatkoa!