torstai 13. tammikuuta 2011

Kappas


Uusi Koti ja keittiö - lehti löytyi eilen postilaatikosta ja ennätin lukemaan sitä vasta yön pimeinä tunteina. Lehden välissä oli sisustusliite ja selailin myös sitä mielenkiinnolla. Olin jo katsonut liitteen kertaalleen läpi ja pläräsin sitä uudestaan, kun silmiini osui tuttu kuva. Kas vain, Villa Unelman tupahan se siinä. 


Minulla ei ollut mitään tietoa tästä, ovat näköjään lehdessä kaivaneet arkistojaan, sillä Villa Unelmahan esiteltiin Koti ja keittiö -lehdessä syksyllä 2009. Kuvatekstissä oli hauskasti kirjoitettu mm. näin: "Valkoinen astiakaappi on yhdistetty kekseliäästi seinäsyvennykseen rakennettuun lasihyllykköön". Hilpeää törmätä lehdessä omaan mökkiin näin odottamatta :)


Olen yrittänyt kunnostautua lukirintamalla ja vieraillut ahkerasti kirjastossa. Ilahduin, kun törmäsin uusimpaan Anna Gavaldan kirjaan nimeltä "Karkumatka". Pidän kovasti Gavaldan kirjoista, hulvattomin ja ehdottomin suosikkini hänen tuotannostaan on "Kimpassa".

"Karkumatka" alkoi oikein hupaisasti ja sainkin osakseni kummastuneita katseita lähijunassa, kun hihittelin itsekseni kirjaa lukiessani. Loppua kohden kirja valitettavasti vähän lässähti, mutta ehdottomasti lukemisen arvoinen se on. Ja pituuskin oli vain 120 sivua, joten kirjan lukeminen oli nopeaa puuhaa.

Nyt on pakko laittaa kone kiinni ja ryhtyä muihin puuhiin. Olen istunut aamukahdeksasta koneella ja päivittänyt Kasperiinan nettisivuja. Hartioista kuuluu mukava rutina, kun niitä pyörittelee ympäri. Pikku happihyppely ei taitaisi olla juuri nyt pahitteeksi :)

Torstaiterkuin Merja

17 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Anoppini tilaa kyseistä lehteä ja saan sen aina siltä.. Toivottavasti pian ,niin pääsen lukaisemaan! :) Enpä ollut ennen vilkaissut noita kasperiinan sivuja.. Ihania kuvia unelmasta!

päivi kirjoitti...

Villa unelma on niin upea paikka ettei tiedä toista!
ei ihme jos kuvat putkahtelevat uudelleen esiin:)
Kasperiinan nettisivut ovat muuten upeat,
niin houkuttelevia kuvia :)
miekin taidan lähteä koiran kanssa ulkoilemaan!

lämmöllä
Päivi

Sarppu kirjoitti...

Aikas hauska sattuma ♥ täytyypä käydä ostamassa.

Taikku kirjoitti...

Täytyy kurkkia lehti! Ja kiitti kirjavinkistä. Itse aattelin mennä huomenna kirja-aleen.

Virpi kirjoitti...

Hienot sivut Kasperiinalla!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Taidanpa myös ostaa lehden....:)

Louise kirjoitti...

kipin kapin ostamaan että pääsee ihailemaan ;)Kiva yllätys!!

Merja K kirjoitti...

Mari, minä saan anopiltani yleensä Kotiliese. Siinä on välillä kivoja käsityövinkkejä.

Päivi, koira olisi kiva, olisi "pakko" lähteä ulkoilemaan. Meillä vaan valitettavasti Mr Järki kovin allerginen :(

Sarppu, lehdessä on vain yksi kuva Unelmasta, mutta kaiken kaikkiaan liite oli mielestäni kiva.

Taikku, meillekin tuli kirja-alen mainoksia, mutta kun minulla on tämä shoppailematon kuukausi käynnissä ;)

Merja K kirjoitti...

Virpi, kiitos. Aikaa noihin meni kyllä ihan tuhottomasti, mutta olen itsekin tyytyväinen, koska en ole suinkaan nettisivujen tekemisessä mikään ammattilainen :)

Irmastiina ja Louise, kuvia on vain yksi, mutta kuten Sarpullekin kommentoin liite on mielestäni tosi kiva. Siinä oli paljon kauniita esimerkkejä ja Unelma siis niiden joukossa :)

Saila kirjoitti...

Pitääpä jäädä oottaan, että posti tois mullekkin lehden! Mutta mitä blogisi kautta kuvia nähnyt, niin en minäkään ihmettele jos esittelevät useampaankin kertaan - ja sinullahan nuita loistokkaita ideoita tosiaan tuntuu riittävän! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olipas sulla kiva yllätys
Terv Sisustus Sievän Mia

Merja K kirjoitti...

Saila, kiits kivasta kommentista :)

Mia, jep, omaan mökkiin törmääminen lehdessä yllättäen oli hauska yllätys

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Huomasin myös että siellä oli tosiaan vanhoja kuvia kerätty liitteeseen. Hyvää viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Mulle tuli Koti ja Keittiö -lehti pitkään, mutta olen perunut tilauksen juuri tuossa vaiheesa kun Unelma on esitelty. Pahus!
Meillä herättää täällä töissä välillä ihmetystä, kun hihittelen eräille hyville blogiteksteille. Mutta kun en ehdi kotona lukea!

Merja K kirjoitti...

Miia, hyvää viikonloppua myös sinulle!

Sari, minäkin olen on-off tilaaja. Välillä kyllästyn lehtiin ja peruutan tilauksia ja jonkin ajan kuluttua taas innostun. Nyt on tuo "on-vaihe" Koti ja keittiö -lehden osalta :)

Norppa kirjoitti...

Olipas myös hauska selata kyseistä lehteä ja löytää lisäinfoa täältä! Niin ne ovat lehdet "ajan hermolla" arkistojensa kanssa ;) Hieno kuva kylläkin!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Norppa :) Olisi muuten hauska tietää, miten lehdissä arkistoidaan filejä. Kuvia mm. kertyy ihan kiitettävästi