torstai 7. huhtikuuta 2011

Messutunnelmia


Kevät puutarha, Sisusta! yms. messut on nyt nähty ja kevät on mielessä :) Pyörin messuilla viisi tuntia ja hyvässä seurassa aika meni joutuisasti. Terveiset E & S ja kiitos seurasta!


Messuilla mielestäni kauneinta antia olivat kukkakimput ja kukat, joita ihastellessa tuli todella keväinen olo. Varsinkin tällaisena sadepäivänä kukkaloisto ilahdutti väreillään. Hitsi, kun oppisi sitomaan noin ihania kimppuja. Pitänee kaivaa tietoa sidontakurssista, jossa oppisi edes alkeet. Noihin kimppuihin minun taidoillani taitaa kuitenkin olla hiukka liikaa matkaa ;)


Kaivattuja terassivinkkejä en niinkään löytänyt, mutta Kekkilän osastolla oli muuten kivoja ideoita. Siellä tutustuin mm. Vihervajaan, joka olisi ihan varteen otettava vaihtoehto Unelman pihalle. Kekkilältä on myös tullut uusi kiva jalallinen viljelyslaatikko, johon on helppo perustaa vaikkapa yrttiviljelmä.


Kekkilän turveharkot ja pyöreät "Askelpolku" astinkivet ovat myös tilauksessa Unelmaan. Heti kun vaan lumet lähtevät, aion ryhtyä toden teolla laittamaan Unelman pihaa kuntoon ja noilla turveharkoilla aion perustaa perennapenkkejä. Astinkivet taas sopisivat Unelmassa useampaankin paikkaan, täytyy vielä hieman suunnitella :)


Wanilla Rose sekä Penni ja Lilli olivat "Sisusta!" puolella yhteisellä osastolla. Tällä kertaa tyydyin vain pieniin ostoksiin, vaikka osastolta olisi voinut ostaa vaikka mitä :)


Loviisan Aitta oli myös mukana isolla osastolla, jossa oli paljon esillä mm. RM-tuotteita. Selailin osastolla valokuvakansiota GIA-kilpailureissulta, josta Loviisan Aitta palasi kotiin peräti kahden palkinnon kera. Saavutus on todella upea ja voit lukea palkinnoista lisää täältä

Tällainen lyhyt messuraportti tällä kertaa. Paljon oli nähtävää ja messut olivat kyllä näkemisen arvoiset. Itselleni suurin messuplussa oli iloinen kevätmieli, jonka messuilta sain. Lisäksi tein kivoja hankintoja, tosin tällä kertaa maltillisia sellaisia. Mm. kuopuksen huoneeseen löysin pari pientä juttua Pip:n lintutapetin kaveriksi. Laitan kuvia noista löydöistä myöhemmin, kunhan tapetti on ensin saatu seinään.

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Torstaiterkuin Merja

8 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Kiitos tunnelmien jakamisesta! Nyt en malttaisi enää odottaa lauantaihin, jolloin itse pääsen messuilemaan. :)

Rilla kirjoitti...

Hitsi, mulla oli niin ajatus mennä tuonne tänäkin keväänä, mutta nyt olen mennyt buukkaamaan esikoisen kanssa shoppailureissu samalle viikonlopulle... Voishan sitä tietty paluumatkalla aina poiketa :D

Kuvat ihania :)

Virpi kirjoitti...

Ihania kuvia. Kiitos tunnelman välittämisestä :) Terveiset täältä räntäsateen keskeltä... huomenna kuulemma pitäis jo paistaa, mutta saas nähdä kuin käy.

Merja K kirjoitti...

Esmeralda, kiva että pääset messuille :)

Rilla, itse en ole käynyt tuolla moneen vuoteen, messut olivat iloinen yllätys

Intianminttu, juuri sanoin tänään messuseuralaisilleni, että "blogikavereita" varmaankin myös messuilla. Ollaankohan "törmätty" toisiimme :)

Virpi, voi kun paistaisikin. Sade nyppii, mutta toisaalta siinä on se hyvä puoli, että lumet saavat kyytiä!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

kiitti kuvista! Mullakin oli tarkoitus mennä oikein kunnolla fiilistelemään, mut nyt pääsenkin vain pikapryhdykselle sunnuntaiaamuna. No tuleehan näitä taas...!

Nina kirjoitti...

Ihanaa jos sinulla on nyt keväällä aikaa kuokkia Unelmassa. Meidän kylille on avattu puutarhakauppa joka on ihanin koskaan näkemäni. Siellä käyn haaveilemassa peuroille kelpaamattomista kasveista (ne syö kaiken). Tänä kesänä aion kokeilla ruusuja.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Upeaa kukkaloistoa!
Kivaa viikonloppua sinulle :)

Kesäkukka kirjoitti...

Messut tuli tänään koluttua väenpaljoudessa, joka kyllä parin viimeisen tunnin aikana vähän helpotti. Odotin kyllä vähän enemmän messuilta, siellä oli minulle vain muutama kiinnostava näytteilleasettaja (sisustus puolella), mutta seura messuilla oli sitäkin parempaa :)
Eli ihan mainiot messut kokonaisuudessaan.
Kivan reportaasin teit messuista! Kiitos!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!