tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sinisen hetken tunnelmia


Rauha. Sininen hetki. Hiljaisuus. Raukeus. Tyytyväisyys. Sauna. Tyyni järvi. Pysähtyneisyys. Hiljaisuus. Puhdas olo. Onni. Tässä ja nyt..


Tällaisia ajatuksia päässäni on risteillyt iltaisin, kun pitkän ja työteliään päivän päätteeksi olen viimein päässyt Unelman saunaan. Sauna on lämmennyt poikkeuksetta vasta kymmenen jälkeen, koska Unelman pihahommissa on mennyt koko päivä aina iltamyöhään asti. Olen saanut paljon aikaiseksi, tosin paljon jää vielä tekemättäkin, mutta onpahan ohjelmaa tulevillekin kesille :)


Illat pimenevät ja olen sytyttänyt saunatupaan kynttilöitä saunomisen päätteeksi. Ihana tunnelma, vaikkakin pimeät illat vähän surettavat. Kesä voisi jatkua minun mielestä ainakin seuraavat kuusi kuukautta, ei haittaisi yhtään :)

Urakka jatkuu huomenna, nyt täytyy nukkua välissä muutama tunti.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Illat alkavat todella pimentyä. Kauniita kuvia ja tunnelmia!

Riitta kirjoitti...

Onpa tunnelmallisia kuvia! Vaikka valoinen kesä aika on ihanaa niin kynttilöiden polttelu iltahämärillä on myös oma nautintonsa :)

Senni kirjoitti...

Yöt ovatkin täällä jo aika pimeitä, niin se syksy sieltä vaan tulee. Mutta mukavaahan se on... Kynttilöitä pääsee taas polttamaan! Ite en osaa kesäaikaan poltella, ei oo ees koristeena missään, ne on niitä mun talvijuttuja sitten... ;)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunista... rakastaa kynntilöiden valoa ja kynttilöitä polttelen umpäri vuoden...☺

Louise kirjoitti...

Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

Intianminttu kirjoitti...

Kesäyöt ovat maagisia! Tällaiselle yökyöpelille kesä on yhtä juhlaa, tosin valo katoaa taas joka ilta edellistä aiemmin ja se on surullista. Kivaa alkanutta viikkoa Unelmaan ja puhtia hommeleihin!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Hyötyliikuntaa lapiolla ja palkinnoksi sauna! Ihanaa kesäelämää!

Merja K kirjoitti...

Heips ja kiitos kaikille kivoista kommenteista! Väsynyt rouva täällä ja aamulla aikaisin taas jatketaan. Lopputulos onneksi kyllä ilahduttaa kovasti :)

fialka012 kirjoitti...

❤❤❤

Liisa kirjoitti...

Öinen tervehdys! Oletpas ollut ahkera..mutta kyllä se palkitaan..varmasti tulee ihana kukkapenkki :) ja ihan parasta päästä saunaan uurastuksen päätteeksi :)
Suloista miniruokaa tuolla aiemmin!

selma kirjoitti...

Välillä ei kyllä malttaisi millään mennä nukkumaan! Sä hoidat vielä kaksi ihanaa paikkaa. Mä selviän hädin tuskin yhdestä. mukavia pihahetkiä!

Inkivääri kirjoitti...

Ihania kynttiläiltoja sinulla jo siellä etelässä:)