keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mistä lisää tunteja vuorokauteen?


Taas kerran tuskailen, että vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja. Mielessä on miljoona asiaa, jotka odottavat tekemistä ja pää pursuaa uusia ideoita, joita en ehdi toteuttaa. Mutta nautin ja olen innostunut, uutta on syntymässä, tästä asiasta lisää tarinaa tuonnempana :)

 

Olen taas ommellut urakalla ja tehtaastani on valmistunut pikkukasseja. Bambit, autot ja koirat ovat päässeet seikkailemaan kasseihini, näitä on niin kiva tehdä. Myös puikkoja olen heiluttanut pitkästä aikaa sillä seurauksella, että hartiat ovat aivan jumissa. Katsotaan, mitä värkkäyksestäni tulee, ohje on nimittäin omasta päästä. Kuopukselle olisi tarkoitus saada päälle pantavaa..


Voikaa hyvin ja nautitaan kuulaista syyspäivistä. Meillä on kotona ainakin ihanan kirpakka syksyn tuoksu - kanelilla höystettyä omenahilloa on jääkaapissa odottamassa toistakymmentä purkkia, nam!

Keskiviikkoterkuin Merja

15 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Kangaskasseja on minunkin pitänyt kokeilla ommella jo iäisyys, mutta eipä ole vielä kassin kassia valmistunut. Siihen verrattuna sä olet ollut todella tuottelias ja noi bambikuviot vetoaa minuun aina! Erityisesti tuo pilkullinen, ihana! Ihan samoja mietin, mistä lisätunteja iltoihin...työ vie niin mehut, ettei heti kotiin tullessa kykene aloittamaan mitään, on niin zombie-olo. Uskon, että olen myös niitä ihmisiä, joihin tämä syksy vaikuttaa siten, että mieliala laskee vähän bluesin puolelle...mutta ehkä tässä vielä piristyn.

Sanna-Riikka kirjoitti...

Hauskoja kasseja - oikea kassitehtailija kyllä olet:) Jos löydät niitä lisätunteja jostain, pliis lähetähän tännekin pari;)

Saila kirjoitti...

Sulla on kyllä melkonen tehdas siellä! Aiotko laittaa kassit myyntiin? Mullaki on useita projekteja meneillään ja todellakin hartiat jumissa, se on näitä käsityön tekemisen varjopuolia. Mutta, nyt nauttimaan syysillasta!

Merja K kirjoitti...

Intianminttu, olen aloittanut tukevan voimajuoma ja d-vitamiinikuurin, yritän karkottaa niillä syksyn alakuloa :) Katsotaan onnistunko..

Sanna-Riikka, laitan tulemaan, jos niitä sattuu vastaan kävelemään. Vielä ei ole näkynyt ;)

Saila, olen yrittänyt vetreyttää punttitreenillä hartiota, tosin huonolla menestyksellä

Vekarus kirjoitti...

Suloisia kasseja! Jaa-a mitähän uutta on taas käynnissä!?

Aurinkoista syyspäiviä!

Merja K kirjoitti...

Vekarus, niinpä, kunpa osaisinkin asettua aloilleni ja päättää mitä teen isona :)

Virpi kirjoitti...

Söpöjä kasseja. Kyllä sä olet ahkera! Jos keksit mistä niitä lisätunteja vuorokauteen saa, niin vinkkaathan tännekin ;) Ideoita ois pää täys, mutta aika on kortilla!

Teija kirjoitti...

Yhdyn ihan täydellisesti, mistä lisää tunteja?? Kaikenlaista pitäis ja tekis mieli tehdä, mutta suunnittelun asteelle jää.

Tosi söpöjä kasseja! Ja ihanan pirtee myyntikoju teillä oli myös :)

Harmittavan harvoin ehdin nykyään täälläkään piipahtaa, harmi!

Mari - Somasti kirjoitti...

Hei kanelilla höystetty omppuhillo kuulostaa hyvältä! Laittahan ohjetta tulemaan.. :) Omppuja pursuu nyt jääkaapista ja eihän niitä kaikkia voi piirakaksi tai muuksi heruksi vääntää millään! :)

Merja K kirjoitti...

Virpi, kovasti yritän miettiä, mutta en ole vielä keksinyt. Yöunista voisi tietty lyhentää, mutta kun nukkuminen kuuluu lempipuuhiini :)

Teija, ymmärrän kyllä kiireesi ja vauva on niin hetken aikaa pieni. Nauti nyt!

Mari, Esmeraldan blogissa oli viime vuonna hyvä ohje, jossa omppuja keitetään kanelitankojen kanssa. Hillo on tosi hyvää!

A-L kirjoitti...

Tuttu tunne. Päivät loppuvat alati kesken. Ideoita riittää, mutta aika ei riitä kaiken toteuttamiseen.

Mukavia kasseja olet puuhaillut:)
Iloa päivääsi!

Liisa kirjoitti...

Samaa miettii hän..
Mutta ihania kasseja ollet touhuillut ja namskis hillotkin tehnyt.. Pitäisi vielä munkin tehdä kanelionppuhillot jemmaan..
Iloista torstaita!

Merja K kirjoitti...

A-L, kiitos ja kivaa torstaita myös sinulle!

Liisa, minullakin porisee vielä tänään hillokattila. Omppuja edelleenkin ja pitäisi hillota vielä loputkin. Tuoksu on huumaava, ja sitä kyllä ilokseen nuuhkuttelee :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihania kasseja, minkähän kokoisia ovat suurin piirtein?

Kunnosta ja sisusta kirjoitti...

Merja, ostaisin tuon bambikassin. Varaatko minulle vai onko jo varattu?