maanantai 20. elokuuta 2012

Keep it organized


Nyt viimein hihat on kääritty ja julistankin energisen syyskauden avatuksi :) Syksy on uudistumisen aikaa ja usein minulla myös organisoinnin aikaa, niinpä aloitinkin värkkäykset "organisointilokerikolla".

Ilokseni huomasin, että Ikeassa myydään taas tällaisia lokerikkoja. Niitä oli joskus vuosia aiemmin myynnissä, mutta sittemmin ne poistuivat valikoimista joksikin aikaa. Oman lokerikkoni löysin sopuhintaan kirpparilta, mutta samanlaisia löytyy siis taas Ikeasta.

Maalasin laatikot värillisellä liitutaulumaalilla, jolloin laatikkojen sisältö on helppo kirjoittaa laatikon etulevyyn. Ulkokuori sai ylleen lempparini turkoosin värin. Onpa piristävä "pakkaus" tosiaankin, tykkään!

Seuraava organisointiprojekti on jo käynnissä ja laitan siitä piakkoin kuvia. Minulla on parhaillaan auki neljä maalipurkkia; keltainen, punainen, vihreä ja turkoosi. Tai greippi, signaalinpunainen, papukaija ja mosaiikki kuten maalipurkeissa värit luonnehditaan :) Nämä kaikki värit siis liittyvät seuraavaan kivaan projektiini..

Iloa alkavaan viikkoosi & voi hyvin!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

No kyllä nyt pysyvät tavarat kuosissa! En muuten tiennyt, että liitutaulumaaleja löytyy värillisinäkin!

Pääsetkö pistäytymään lauantaina?

AnniK kirjoitti...

Pirtsakka laatikosto!
Itselläni on noita samoja pikkutavaran säilytyksessä.
Mukavaa viikonalkua sinulle :)

Merja K kirjoitti...

Nonna, minulla on myös siniturkoosia liitutaulumaalia, nuo värilliset ovat tosi kivoja! Lauantai taitaa jäädä valitettavasti väliin, myyntionnea ja -iloa!

Kiitos Anni :)

Vivi kirjoitti...

Ompa hauska laatikko! En myöskään tiennyt värillisistä liitutaulumaaleista. Kiitos vinkistä ja kivaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Vivi, värillisellä liitutaulumaaleilla saa aika veikeitä juttuja, tosin mustakin on aina yhtä suosikkini :) Kivaa viikkoa sinullekin!

Neiti M kirjoitti...

Oi, noita lokerikkoja on tullut moneen kertaan etsittyä ikeasta, kiva kuulla että niitä taas saa sieltä - kiitos vinkistä! :) Kauniisti muuten olet laatikoston uudistanut - ihanan raikkaat värit!

Merja K kirjoitti...

Neiti M, sama täällä kaipailin laatikkoja pitkään, mutta viime Ikea-reissulla niitä ilokseni taas löysin ainakin Vantaan Ikeasta

Taina kirjoitti...

toi on kyllä niin hieno! :)
ps mun blogissa on sulle "jotain".. :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Taina, käynkin heti kurkkaamassa!