torstai 23. elokuuta 2012

Siitä se sitten lähti..


Organisointi- sekä siivouspuuhani ovat jatkuneet ja ohessa seuraava tuotokseni niiden tiimoilta. Siivoilin äskettäin kuopuksen kaappeja ja yhdessä kaapissa tuli vastaan muutama vuosia sitten hankittu Ikean "vitriini". Samaan syssyyn siskoni tarjosi minulle niitä pari lisää ja siitä se sitten lähti..

Kuopuksella on pahvilaatikossa kasa matkamuistoja, joita hän on haalinut vuosien varrella, mutta niille ei ole oikein ollut sopivaa esillepanopaikkaa. Aiemmin haaveilin sellaisesta suht isokokoisesta lokerikosta, mutta mistään vaan ei sellaista ole löytynyt. Eikä lähipiirissä ole myöskään käsistään kätevää, joka sellaisen minulle tekaisisi ;) Niinpä keksin, että maalaan vitriinit erivärisillä maaleilla ja päällystän taustaseinän samalla tapetilla kuin mitä kuopuksen huoneesta jo löytyy. Vitriineistä saa näin hauskat "kaapit" matkamuistojen esillapanoa varten.Valmista tuli, nyt puuttuu enää seinään ripustus. Lasien kohtaloa tosin täytyy vielä miettiä, saatan poistaa ne jopa kokonaan. Pienemmissä lokerikoissa on nimittäin kiinteä lasi ja niihin voi olla kohtuuvaikea laittaa matkamuistot ja saada ne pysymään aloillaan takaseinän paikoilleen laittamisen aikana. Tällainen asia tuli mieleeni viime yönä klo 01, kun en saanut unta :)


Loppuun vielä kuva isovanhempien mökkirannasta parin viikon takaa. Ehdin ikuistaa veikeän auringonlaskun - ihan kuin joku olisi käynyt maalaamassa puiden latvat oranssilla :)

Kiitos Kotomon Tainalle kivasta tunnustuksesta! Palaan siihen tuonnempana.

Heikun keikun, toimeliasta torstaita!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Ihania ovat! Todella hyvä idea!
Upea kuva auringonlaskusta! Näyttää tosiaan niinkuin joku olisi maalannut puiden latvat oransseiksi:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niistäpä tuli hienot!

Tuo kuva on upea...jännästi todellakin puiden latvat värikkäät...:)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Susanne, minusta on hauska keksiä jo kerran "hylkäämilleni" tavaroille uusia käyttökohteita :)

Irmastiina, kiva kun poikkesit!

Leena kirjoitti...

Hienoa luonnon taidetta. Itsekin nähnyt vastaavaa, eipä ollut kamera mukana.Näet ja ehdit vieläpä napata kuvia kaikesta kauniista.Se on taito, josta voit olla kiitollinen ja toisaalta minä vähän kadehtia!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Leena, nätisti sanottu :)

Katja kirjoitti...

Heräsi kysymys, että etkö saanut nukuttua, koska tuo tavaran paikoillaanpysymisongelma vaivasi, vai oliko sen mieleen tuleminen seurausta valvomisesta?

Kamat täytynee kiinnittää kaksipuolisella teipillä kehykseen tai takaseinään, tai jollain muulla näppärällä...

Heidi kirjoitti...

Hauska auringonlasku ja iloiset vitriinilaatikot! Toimelista torstaita sinnekkin :)

AnniK kirjoitti...

Vitriinikehyksistä tuli tosi pirteitä! Isellänikin on muutama tuolla kaapinpohjalla pölyttymässä.

Voi miten kaunis auringonlasku :)
Mukavaa loppuviikkoa!

Merja K kirjoitti...

Katja, en saanut muuten unta ja mietiskelin kaikenlaista, liikaa mielessä asioita juuri nyt :) Mietin kamojen kiinnitystä laatikon pohjaan kaksipuoleisella tehokkaalla teipillä, mutta ajatus olisi saada vaihdettua niitä aika ajoin. Täytyy testailla :)

Kiitos Heidi!

AnniK, ideoi omillesi vitriineillä jotain käyttöä. Teet niin kauniita kortteja, että voisit vaikka skräpätä taustalevyyn jotakin :)

Ansku kirjoitti...

Upeat vitriinit! Ovat kyllä niin kauniit sellaisenaan, että raaskiiko laittaa mitään sisälle? Olisivat kuin taideteos seinällä jo itsestään!