maanantai 10. syyskuuta 2012

Magneettitauluja lisää


Olen heilutellut maalipensseliä ahkerasti & saanut aikaiseksi monta magneettitaulua. Osan tauluista jo myin eilisillä kirpparimarkkinoilla, mutta uusia on työn alla. Tämä on hauskaa puuhaa..


Taisin jo aikaisemmassa postauksessa kertoa, miten nämä on tehty, mutta kertaus on opintojen äiti, eikös vaan :)


Kehykset ovat siis edullisia kirpparilöytöjä, jotka olen maalannut ja joitakin niistä olen hionut vähän kuluneiksi. Jos maalaa useita erivärisiä kerroksia päällekkäin, hiottaessa tulee esiin kivasti toisenvärinen maali. Joitakin kehyksiä olen myös maalannut krakelointimaalilla, jolloin maali halkeilee hauskasti.Kehysten taustat olen maalannut magneettimaalilla. Maalia tarvitsee tosi monta kerrosta, jotta magneettipinta "nappaa kiinni" magneetista paperin läpi. Viimeiseksi olen "tapetoinut" taustan kivalla tapetilla tai paperilla. "Tapetointi" onnistuu parhaiten niin, että laittaa kaksipuoleista ohutta liimanauhaa kehyksen taustan reunamille ja kiinnittää paperin kiinni sillä. Perhosmagneetit eivät ole omaa tuotantoa, mutta magneetti-ideat ovat parhaillaan mietintämyssyssäni. Nämä taulut ovat minusta niin iloisia & piristäviä, tykkään :)

Lämpöä luvassa, kuulostaa hyvältä!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Iloisia ovat! :)

Susanne kirjoitti...

Ihania ovat! Tosi kiva idea ja toteutus!
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Hanni kirjoitti...

Hienoja tauluja!
Kivaa viikkoa :)

Hanna kirjoitti...

Kiva idea ja toteutus =D

Hanna kirjoitti...

Kiva idea ja toteutus =D

Intianminttu kirjoitti...

Nuo kuosit tauluissa ovat todella ihanan kepeitä! Onko sellaista ohuttakin liimanauhaa olemassa? Minä olen löytänyt kaupoista vain paksua kaksipuolista teippiä...

Riitta kirjoitti...

Ihanan pirtsakoita ! Mistä olet löytäny noita perhosmagneetteja ?

Liisa kirjoitti...

Tosi söpösiä tauluja! Mullakin syksyn kirppisten ostoslistalla erilaiset taulut ja kehykset uusia tuunauksia varten :)

Minttu kirjoitti...

Ihania. Mistä olet löytänyt noita ihania perhos magneetteja?

Merja K kirjoitti...

Heissan ja kiitos kivoista kommenteista :) Magneetit on Akateemisesta kirjakaupasta. Ne myytiin pakkauksessa, jossa taisi olla yli 20 magneettia. Kivaa tiistaita!

Mari - Somasti kirjoitti...

Paljon on tosi monta magneettimaali kerrosta? :) Mitä magneettimaalia käytät? Tuntuu, että sitä saa olla niiiiin tosi paljon sitä maalia, vaikka ei päälle mitään laittaisikaan, niin saatikka sitten tapetin alla.. Mutta mielenkiintoista, jos ja kun kerta toimiikin! :)

Merja K kirjoitti...

Mari, en laskenut kerroksia, mutta monen monta niitä maalasin. Testasin paperin läpi, milloin toimii :) Riippuu myös magneetin "tehosta", jotkut magneetit nappaavat paremmin kiinn kuin toiset.

Kivaa torstaipäivää!