lauantai 22. syyskuuta 2012

Yrittäjän palapeli


Olen miettinyt viime aikoina kovasti yrittäjyyttäni ja sitä, miten jokainen päivä on positiivisessa mielessä erilainen. Tällä viikolla on ollut vauhtia enemmän kuin tarpeeksi, mutta kun tekeminen on mieluista, eikä se edes tunnu työnteolta, sitä jaksaa mennä "tukka putkella" ja vielä hymyillä samalla :)
Mietiskelin tänä aamuna, mistä kaikesta yrittäjyyteni oikein muodostuu, koska kokonaisuus syntyy niin monesta eri palikasta. Mutta se juuri onkin työni suola ja suklaa, saan tehdä niin paljon erilaisia juttuja ja ne kaikki ovat niin kovin mieluisia. Tällä viikolla olen mm. suunnitellut ja tehnyt omaa "Kasperiina-mallistoa" - koruja ja rasioita, valmistellut kädentaitoaiheisen iltapäiväkerhon ohjelman - aloittelen kerhoa piakkoin lähikoululla, tutustuttanut kurssillani Bigshot-leikkurin saloihin, ollut pitämässä eräälle yritykselle 40:n naisen korupajaa, istunut yhden päivän koulunpenkillä ja megainspiroitunut uusista ajatuksista sekä pitänyt iloisen 9-vuotiaan synttärisankarin askartelusynttärit. Olen myös hoitanut BY PIA´S malliston jälleenmyyntitilauksia, jälleenmyyjiä kun alkaa olla tosi kivasti jo ympäri Suomenmaan. Vitsi, mikä työpaikka! Ihan varmasti hakisin, jos työnhakuilmoituksissa olisi tällainen paikka tarjolla :)


Sitten rasia-asiaa, käsintehdyt tuotteet kun ovat olennainen osa "yrittäjyyspakettiani". Oheisissa kuvissa olevat rasiat lähtivät juuri Mr Järjen matkassa kohti Riihimäkeä ja ne löytyvät piakkoin Awaran valikoimista *klik*. Tällä viikolla rasioita on matkannut myös Hämeenlinnaan Kirstulan Vanhaan Puotiin *klik* ja niitä löytyy myös Espoon Lahjatuvasta *klik*. Jos ihanat rasiat sopisivat sinun puotisi valikoimiin, voit kysyä niistä lisää sähköpostitse merja(at)kasperiina.fi. Varsinkin joulua ajatellen, nämä ovat mitä ihanimpia pikkulahjojen rasioita.


Nyt käärin hihat ja alan siivota. Koti on aivan kaaoksessa, mutta tuota pikaa pölypallerot saavat kyytiä! Iloista lauantaipäivää!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita rasioita!

Minna kirjoitti...

Parasta näissä on se, että rasiat ovat paitsi kauniita, niin myös uudelleen käytettäviä. Ekologisuus on monelle kuluttajalle tänä päivänä tärkeä arvo.

Hakisin muuten minäkin samaa työpaikkaa, kuullostaa mahtavalta! :)

sanna kirjoitti...

Sinun työsi kuuulostaa kyllä tosi monipuoliselta ja mukavalta. Kauniita rasioita olet tehnyt :)

Susanne kirjoitti...

Ihanalta työsi kuulostaa! Minäkin voisin laittaa hakemukset tuohon työpaikkaan:)
Kauniita rasioita!

Hanna kirjoitti...

Ihana palapeli sulla =D Minustakin yrittämisen palapeli on mukava ja kiehtova tapa hankkia elantoa. Itse en ole uskaltautunut kokopäiväiseksi, kun yksin vastaan talouden rahavirroista. Jokainen tuleva sentti tulee tarpeeseen. Minulle yrittäminen on ennenkaikkea itseni toteuttamista ja työn jälki näkyy heti, toisin kuin päätyössäni.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

AnniK kirjoitti...

Toivetyöpaikka tuo olisi myös minulle! Kauniita ovat rasiasi, toivon menestystä niiden myynnille :)
Mukavaa viikonloppua.

Minka kirjoitti...

Nättejä rasioita! Ja työsi kuulostaa kyllä kieltämättä tosi kiva :-)

Merja K kirjoitti...

Kiits Pieni Lintu!

Minna, totta, enpä olekaan tullut ajatelleeksi tuolta ekologiselta kantilta, juuri näin :)

Sanna, minulla on ihana työ!

Susanne, olen tosi onnellinen ja oikeastaan aika ylpeäkin itsestäni. Olen onnistunut luomaan itselleni unelmatyön..

Hanni, yrittäjyydessä on omat riskinsä, mutta olet hienosti onnistunut linkittämään sen päätyösi oheen :)

Kiitos Anni & Mimosa! Iloista sunnuntaipäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea "Kasperiina-mallistolle"!!!
Käsissäsi syntyy kauniita asioita, joten olet todella ansainnut tuon unelmien työpaikan!
Vauhdikkaita ja antoisia syyspäiviä! Arja-Leena

SK kirjoitti...

Mä varmaan olen katsellut sun blogia niin paljon että intouduin minäkin väsäämään laatikoita pitseillä... En yritä matkia, mutta saanko linkittää blogisi laatikot kun teen postauksen omaan blogiini? :)

ne on niin ihania :) ja helppoja tehdä kun saa sen idean :)

oranssimaailmani.blogspot.fi

Merja K kirjoitti...

Kiitos Arja-Leena, kauniisti kirjoitettu :)

SuZki, ilman muuta saa linkittää ja kiva jos inspiroidut :)