keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Koruilua


Työssäni on ehdottomasti parasta se, että saan tehdä niin paljon erilaisia juttuja. Eilen pääsin lempipuuhani pariin eli tekemään koruja. Tosin lempipuuha vaihtelee kausittain, tällä hetkellä se tosiaankin on korut.


Asiakas tilasi rannekorun pariksi lyhyehkön kaulakorun ja tällainen "koruparista" sitten tuli. Tosin purin kaulakorun aika monta kertaa ennenkuin se "kelpasi" minulle. Lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen & pidän itse korusta, toivottavasti asiakas myös tykkää :)


Jos haluat itse päästä tekemään omat korusi, siihen on lähiaikoina useampikin mahdollisuus: keskiviikkona 14.11. pidän kurssitilassani korukurssin, lisätietoja löydät täältä . Voit myös järjestää innostavan koruillan ystäviesi kanssa kotonasi, siitä voit lukea lisää täältä tai tule Fiskarsiin Upeiden naisten iltaan torstaina 15.11.2012, tiedossa on kaikkea kivaa :) Bloggaajista paikan päällä Fiskarsissa on myös By Pia´s Pia & Suklaamarengin Heidi. Tervetuloa!

Hupsista, melkein marraskuu, mukavaa marraskuun alkua sinulle!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kaunis tuli korusetistä!
Korujen eko on varmasti aika koukuttavaa :)
Mukavaa marraskuun ensimmäistä!

AnniK kirjoitti...

No voi rähmä, minne tuo t-kirjain jäi sanasta. Ei eko vaan teko :)

Saga kirjoitti...

Kauniit on..ja korujen teko on aina mukavaa..

Peppi kirjoitti...

Koruilu on yks juttu, mitä en uskalla edes kokeilla. Tulis vaan taas yks elementti lisää pakollisia ostettavia. Näyttää niin koukuttavalle puuhalle :)

Merja K kirjoitti...

AnniK, tosiaan korut koukuttaa :)

Saga, lempparipuuhaani juuri nyt!

Peppi, jos kokeilee, jää taatusti koukkuun ;)

Iloista perjantaipäivää!

saimi kirjoitti...

Täällä asiakas kommentoi, eli ihanat ovat korut, olen enemmän kuin tyytyväinen! Ja hintakin oli todella edullinen, varmasti tilaan koruja Merjalta, kun vaan taas raaskin!

saimi kirjoitti...

Täällä asiakas kommentoi, eli ihanat ovat korut, olen enemmän kuin tyytyväinen! Ja hintakin oli todella edullinen, varmasti tilaan koruja Merjalta, kun vaan taas raaskin!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Saimi ihanasta kommentista :) Olen superilahtunut palautteestasi!

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://louboutinshop.co.uk]christian louboutin outlet[/url] television network Showtime. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose jakke[/url] Dnvebjbcc [url=http://canadagoosesweden.com]canada goose jakke[/url]
jwopwp 108677 [url=http://www.canadagoosestorontofactory.ca]canada goose mantra[/url] 891313 http://www.officialcanadagooseparkas.ca