maanantai 1. lokakuuta 2012

Vintage ladies


Olin pari viikkoa sitten aivan ihanalla työkeikalla, jonka järjestäjiä halusin kiittää vielä jälkeenpäin. Toimenkuvastani johtuen "kiitoksen" piti tietty sisältää jotakin itsetehtyä :)


Oman mallistoni "Made with love" -korut olivat heti mielessä muistamista miettiessäni, mutta niiden mukana halusin lähettää myös kortit. Hetken ideoituani päädyin simppeliin, mutta mielestäni erittäin tyylikkääseen korttiin. 

Tein kortit näin: Leikkasin kuviopaperista melkein korttipohjan kokoisen palan, jonka liimasin korttipohjan kanteen. Keskelle kantta liimasin pyöreän koristekakkupaperin ja sen päälle kohotarroilla paperin, jossa oli sama "piparkakkuleikkaus" kuin kakkupaperissakin. Paperin pintaan liimasin vielä lopuksi vintage-tarran. 

Siinä se! Aina värkkäyksen ei siis tarvitse olla niin kovin monimutkaista, vaan helpostikin saa tyylikästä&kaunista aikaiseksi :)


Heikun keikun, iloista lokakuun alkua! Ja ai niin, piti vielä sanomani, että noista edellisessä postauksessa kirjoittamistani langoista on tulossa torkkupeitto. Tulikohan haukattua liian iso pala ;)

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kyllä tuli kauniita kortteja! Ja tyylikkäitä myös!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Henkkumaaria :)

Kirsti kirjoitti...

Todella kauniit kortit ja myös korut:)

Teija kirjoitti...

Aivan ihania kortteja! Tällasia kelpais kyllä antaa ystäville synttärinä tai muuten vaan :)

Heikun keikun ja kivaa lokakuuta sinne myös!

Vintage kirjoitti...

Nice!!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihania kortteja ja kauniita koruja!♥

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tyylikkäitä kortteja. Mistä noita pieniä pyöreitä "kakkupapereita" saa ostaa. Olen yrittänyt itsekin etsiä tiimarista ja sinooperista ja myös ihan ruokakauppojen valikoistmista. Ei ole sattunut kohille.
T. Pilvi

Merja K kirjoitti...

Heissan, noita pyöreitä pieniä kakkupapereita löytyy todennäköisesti Sinellistä. Käy kurkkaamassa verkkokaupasta.

Lauantaiterkuin merja :)