torstai 2. lokakuuta 2008

Tähtiä ja suklaata


Että olikin piristävä aamupäivä tänään. Kävin ystäväni luona kahvittelemassa, selailimme kahvin lomassa pinon sisustuslehtiä ja -kirjoja sekä söimme todella maistuvaa suklaata. Ystäväni mies on äskettäin perustanut suklaayrityksen Petri´s chocolatier ja hän valmistaa itse suklaata. Helsingistä noita herkkuja voi ostaa ainakin Krullas konditoriosta. Krullas tarjoaa muuten myös maittavaa brunssia, olen kuullut kehuja usealtakin taholta. Pöytä täytyy vaan varata etukäteen sen verran pienehköstä paikasta on kyse.
Suklaista vielä sen verran, että ne tosiaankin veivät kielen mennessään ja parasta oli, että ystäväni pakkasi kasan herkkuja minulle mukaan. Mahtava kyläilypaikka, kun vieras saa mukaansa tarjoilut! Ninalle terveisiä ja kiitos kivasta seurasta. Reissuja suunnitellessa ja odotellessa... :)Sain vihdoin eilen tilaamani Lexingtonin tähtikuosiset tyynyliinat ja nyt olohuoneemme soffat ovat tosi buenot. Ruututyynyt ompelin Linumin kankaasta ja torkkupeitto on saman yrityksen valikoimista. Tosin verhot eivät enää miellytä silmää ja toiveissa olisikin uudet pellavalaskosverhot. Tällä kertaa en kylläkään aio ommella niitä itse, kerran olen sen "erehtynyt" tekemään, enkä erehdy toiste. Ikkunoilla on kokoa n. 2 m x 3,5 m ja verhoja ommellessa saa kulumaan tunnin jos toisenkin. Aivan karmea urakka, huh. Toiveissa olisivat verhot beigestä pellavakankaasta, joka sopisi maton väriin loistavasti.

Melle ja minä blogi muisti minua oheisella tunnustuksella. Kiitos kovasti ja Melle ja minä blogin sanoja lainatakseni, todella kiva, että blogistani on pidetty Karvisen karvan verran :) Täytyy laittaa mietintämyssyyn tunnustuksen edelleenjakaminen.


Nyt alkavat meidän perheen iltatoimet!

Torstaiterkuin Merja :)

5 kommenttia:

Anna-Maija kirjoitti...

Namin näköisiä, sekä suklaat että tyynyt! =)

Marja Kristiina kirjoitti...

Suklaan sävyjä ja pehmeää makua, ihanaa!!!

Tulin toivottamaan mukavaa viikonloppua! Uimahallin poreallasta lukuunottamatta en taida jaksaa evääni sängynpohjalta liikauttaa :-/

Terkkulit!

Maissi kirjoitti...

Ihanat tyynyt ja kaunis rauhallinen olohuoneenne. Kyllä tuolla kelpaa rentoutua. Suklaat kuulostivat oikein herkulliselta. Täytyypä katsastaa, että löytyisikö omista kaapeista edes jotain tehtaan valmistamaa. Sen verran alkoi tehdä mieli herkkuja :´)

Mia kirjoitti...

Hei Merja!!

Mistä tilasit Lexintonin tyynynpäälliset? Ostin Sellon Oliviasta yhden, mutta siellä ei ollut enempää...

T: Mia

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat nuo tyynyt ja muutenkin sisustus näyttää huisin kivalta!