perjantai 31. lokakuuta 2008

Korttimeininkiä

En ole ehtinyt askarrella tai ommella aikaisemmin tällä viikolla mitään, kunnes tänään oli vähän rauhallisempi hetki. Silloin äkkiä korttitarpeet leimasimineen esille ja eikun korttitalkoisiin. Olen äskettäin tutustunut ihaniin Magnolian leimasimiin ja niillä tehtyjä kortteja olen ihastellut mm. Susannen blogissa. Olen vielä vasta-alkaja verrattuna häneen ja moniin muihin taitaviin korttien tekijöihin, mutta tekemällä oppii, eikös jookos :)
Ohessa siis korttikavalkaadi á la Merja:

Väritin leimasimet akvarellitusseilla, painoin kartongille ja levitin sen jälkeen siveltimellä tussivärin reunoilta kuvioihin. Paperit ovat yksiväristä kartonkia ja kuviolliset tietty Tildaa. Epätasaisen suhrauksen sain aikaan leimasintyynyä pyörittämällä. Kavereille tiedoksi; tänä jouluna tulee magnoliaa postiluukun täydeltä :)
Oheisen tunnustuksen sain myös Susannelta. Kiitos kovasti, tunnustukset lämmittävät eripaljon ja olen niistä kovin otettu. Ihania blogeja on vaan niin paljon, että on vaikea päättää, kenelle tämän antaisin. Niinpä pistän palkinnon hetkeksi mietintämyssyyn :)
Mukavaa viikonloppua!
Terkuin Merja

8 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Kauniita kortteja!!!
Tunnustusta minäkin täältä ojenteleisin, ole hyvä! :)

Sarppa kirjoitti...

Onpas ihania!!

Nanna kirjoitti...

Ihania!
Tyttö uunipellin kanssa on mun suosikki näin pikaisen katsastamisen jälkeen.

Vietättekö muuten joulua kotona vai Unelmassa?

Maissi kirjoitti...

Voi, miten kauniita kortteja! Ihanasti yhdistit Magnolia kuvat noihin Tilda papereihin. Mukavaa viikonloppua!

Tiia kirjoitti...

Suloisia kortteja!

Marja Kristiina kirjoitti...

Makeita, kerta kaikkiaan!!! Inspiroiduin!

Rauhaisaa pyhäinmiestenpäivää toivottaa
MK

Susanne kirjoitti...

Oikein hienoja kortteja =) Varoutuksena...tähän jää koukkuun; korttien tekoon kuin myös korttitarvikkeiden hankkimiseen =DD Aloitin tammikuussa ja aikamoinen varasto on jo syntynyt, siltikin välillä tuntuu korttia tehdessä, ettei löydy juuri tietyn väristä paperia, nauhaa tai muuta koristusta. Innolla oottelenkin lisää kortteja sinulta =)

Katja - Bag End kirjoitti...

Oi kun kivoja kortteja. Itselläkin sormet oikein syyhyävät askarrella kortteja ym. mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa mitään askartelutarpeita. Kenties ensi viikolla :-)

Mukavaa sunnuntain jatkoa,
Katja