maanantai 3. marraskuuta 2008

Finnish sauna
Unelma on laitettu toistaiseksi talviteloille - emme hetkeen ehdi sinne viettämään viikonloppuja, nyyh :( Joulukiireet alkavat oikein urakalla painaa päälle ja tämä viikko meneekin Kädentaito -messujen järjestelyissä. Messut ovat nyt tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa.


Toistaiseksi viimeinen syysviikonloppu sujui mukavasti Unelmassa. Olin liikenteessä rennolla asenteella, enkä tehnyt juurikaan mitään. Olin vaan ja möllötin, tosin möllötyksen ohessa ehdin käydä mm. lenkillä ja myös ystävät kävivät visiitillä. Sauna oli tietty must ja minä ex. vilukissa, nykyinen rohkea leijona, uskaltauduin jopa järveen. Että vesi tuntuikin ihanan virkistävältä, harkitsen jopa vakavissani avantouinnista harrastusta itselleni.


Ohessa on parit kuvat Unelman saunan pukuhuoneesta. Saunarakennukseen kuuluu löyly-, pesu-ja pukuhuoneen lisäksi tupa, mutta sen kunnostaminen jää ensi kesään. Ja kuten huomaatte saunassamme asustaa myös saunatonttu Taavi, jolla on ihanan pullea massu.Alla oleva penkki on hankinta Puupajasta. Se on prototyyppi penkeistä, jotka toimitettiin helsinkiläiseen RymyEetu -ravintolaan. RymyEetu on jäänyt toistaiseksi testaamatta, mutta jos olen ymmärtänyt oikein, se on hyvin saksalaishenkinen paikka. Siellä laulu raikaa ja penkeillä tanssitaan, täytyypi joskus kokeilla MiniEetu-meininkiä Unelmassa :)
Näihin kuviin ja kuulumisiin, mukavaa maanantaiehtoota!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Voi miten kaunis ja tunnelmallinen sauna!!! Ihania esineitä ja Taavikin on oikein hurmaava :´) Kuvista huokuu ihana lämpö..Tampereen käsityömessuille minäkin olen tulossa, oletkos sinä siellä?

Merja K kirjoitti...

Moikka Maissi, olen kyllä sinä viikonloppuna Tampereella, mutta meillä on bilesiskojen tapaaminen :) Olen kyllä useampana vuotena suunnitellut sinne paikan ottamista, mutta aina se on jäänyt

Paulanen kirjoitti...

Kiitokset vielä kestityksestä ja Unelma on todellakin nimensä veroinen! Suukkoja ja haleja pimeneviin iltoihin koko perheelle.
T: Klaukkalan konnat

Merja K kirjoitti...

Heissan Paula, kiva kun kävitte. Ja arvaa vaan, että minun koirakuume sen kun pahenee :) Lauri on edelleenkin ei-linjalla, pah!

taburetti kirjoitti...

Upea näköinen saunakamari teillä unelmassa... voin vain kuvitella minkälaiset löylyt sa saunasta!

Mukavaa alkanutta marraskuuta sinulle!!
Jaana

Marja Kristiina kirjoitti...

Kaunis puupatina, ihana talonpoikainen fiilis. Kyllä Unelma on aika unelma!

Pikapikaa lämpimät terveiset, kuten aina!

Mari kirjoitti...

Kaunista saunassakin:) Varmasti tulee Unelmaa ikävä. Onneksi joulukiireet jossain vaiheessa hellittävät:)

Paulanen kirjoitti...

Heehe, unohdin ihan tyystin mainita koiran hankkimisen parhaat puolet eli alle puolen vuoden ikäisen pennun pidättämisongelmat ja kaiken mahdollisen järsimisen. Mutta toisaalta tuolta omasta blogistahan voi historiaa taaksepäin lueskelemalla toljotella arjen huvitukset ainakin porokoiran omistajan näkökulmasta. Tulkaahan käymään jossain välissä niin jatketaan Lapen manipulointia :D

jaana kirjoitti...

Mikä ihana sauna!!! Ja mikä tunnelma!!!!
Kaunis, kaunis!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihana kunnon vanhanajan sauna! Melkein voin tuntea tuoksun nenässäni :-)

Oikein hyvää loppuviikkoa toivottelen.