perjantai 14. marraskuuta 2008

Hötkyilyä


Pari viime viikkoa olen juossut, säntäillyt ja kiirehtynyt asiasta toiseen. Päivät ovat olleet megahektisiä ja niinpä illalla olen yrittänyt istahtaa hetkeksi ja rauhoittua. Iltaisin siis tietsikka on pysynyt visusti kiinni, joten en ole päivittänyt hetkeen blogiani, enkä myöskään vieraillut kivoissa blogeissanne. Onneksi Naisten Joulumessujen jälkeen helpottaa (3.-7.12. Wanhassa Satamassa) ja tänä vuonna voinkin rauhassa laittaa omaa joulua, jipii! Jouluaattoa emme vietä kotona emmekä Unelmassa, mutta otan joulusta kaiken irti jo etukäteen omassakin kodissa :)

Kiireen keskellä ennätin kuitenkin eilen pikashoppailuille. Pilesiskot starttaavat huomenna Tampereelle ja tarvitsin vielä parit sukkikset yms reissua varten. Paikallinen sisustusihanuus piti tietysti samalla katsastaa, enkä tälläkään kertaa päässyt sieltä ulos ilman kasseja kainalossa.

Tykästyin kovasti noihin Lexingtonin Merry Christamas -sydämiin ja hinta oli tosiaankin kohtuullinen, nimittäin 8,50. Kysyinkin kaupassa onko hinnan edestä unohtunut ykkönen :) Mukaan lähtivät myös pari jouluhenkistä tyynyä, keittiöpyyhkeitä sekä uudet patalaput ja -kinnas joulukokkailuihin. Kivoja löytöjä kaiken kaikkiaan.


Tänä iltana askartelemme lasten kanssa joulukalenterit ja huomenna Pilesiskot suuntaavat siis nokan kohti Tamperetta. Iloinen viikonloppu mahtavassa seurassa on nyt enemmän kuin tarpeen :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Sara-Julias Mom kirjoitti...

Ihania nuo Lexingtonin tuotteet.
Mukavaa Tampereen reissua ja messuilua:)

Noora kirjoitti...

Riemukasta reissua Tampereelle!!
Täälläkin tykätänn Lexintonista, varsinkin pyyhkeistä!!

Titti kirjoitti...

Luja ja lämmin rutistus, -sekä mukavaa iltaa huomiselle...

Sarppa kirjoitti...

Teretulemas tampereelle..
Mahti ostoksia..

Jaana kirjoitti...

Oikein mukavaa bileiltaa!
Täällä tänään myös samoissa merkeissä... :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Suurensuuret kiitokset, kultainen Merja! Sitäpaitsi oli aivan ihanaa vierailla täällä ja saada oma osa näistä kauniista joulutunnelmista. En malta odottaa varsinaista joulunaikaa ja takuulla löydän voimia koristeluun ja fiilistelyyn.

Mutta kuule, on pitänyt kysyä sinulta pitkään: millaisilla kengillä juokset kun on lunta ja jäätä? Muistini on niin pökerö etten ole ihan varma olenko jo kysynyt tätä, mutta nyt ainakin kysyn ;-)

Heta kirjoitti...

Toivottavasti oli oikein mukavaa!

Blogissani olisi sulle haaste, jos joskus ehdit rustaamaan;)

Heidi Nordman kirjoitti...

en kerran. Blogissani on sinulle jotain pientä.

Heidi Nordman kirjoitti...

Mitähän ihmettä viestini alku päälle tapahtui.. Kuitenkin piti sanomani että ihania juttuja jälleen kerran.. =0)

Noora kirjoitti...

Hei!! Täällä ootellaan Tampereen kuulumisia. ;)

Maissi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Löysin itsekin viikonlopun ostosretkeltäni hyvin saman tyylisen tyynynpäällisen. Kaunis tuo sinun punainen ja tosi ihanat on nuo ruskeatkin tyynynpäälliset.. Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu. Itsekin olin reissun päällä :´)