tiistai 18. marraskuuta 2008

Pikainen päivitys

Viikonloppu tuli, oli ja meni - taas kerran liian nopeasti. Ja varsinkin hyvässä seurassa aika tuntui lentävän siivillä. Mutta oli kyllä rentouttavaa ja ennenkaikkea hauskaa. Ulkoilimme reippaasti, saunoimme rentouttavasti, shoppailimme pikkuisesti, söimme hyvin, joimme sopivasti, tanssimme riittävästi ja nukuimme liian vähän. Eli siinä resepti täydelliseen viikonloppuun :) Kiitos Pilesiskot, olette ihania!!

Alla kuva meistä Pilesiskoista. Jostain syystä vain allekirjoittanut on osittain kuvassa. Emme osanneet käyttää kameran itselaukaisinta, eikä kuvanotto koko joukosta oikein onnistunut laittamalla kamera eteemme ja ottamalla kuva umpimähkään.
Viimepäivät singer on suihkinut menemään ompeluksia Naisten joulumessujen myyntipöydälle. Tietenkään ei huvita ommella niitä, mitä pitäisi, vaan tekisi mieli tehdä kaikkea muuta. Tildan uuden Santan ompelin "välttämättömien" välissä, laitan kuvaa näytille, kun saan kasvot vielä ojennukseen. Mutta hauska kaveri siitä kyllä tuli. No onneksi tässä on vielä pari viikkoa aikaa joulumessuihin, joten ehtiihän tässä vaikka mitä ;)

Ohessa parit kuvat Unelmasta pitkästä aikaa. Tuo Maison Bellen joulupesuaine on kyllä hiiiiiano, siinä on niin ihana tuoksu, että tuskin raaskin käyttääkään sitä. Myöskään tiskiainetta ei ole menty tuoksulla pilaamaan. Tuolla aineella saakin tiskata vain äiskä, eipä silti että meillä kukaan muu tiskaisikaan. Vitsi ;)


Kahvimylly on löytö lähikirppiksellä ja se näyttää toimivan oikein hyvin. Pidän erityisesti hyvästä kahvintuoksusta, joka myllystä tulee, kun sillä jauhaa papuja.


Myös vihreä vaaka on kirppislöytö ja olen tykästynyt sen väriin kovin. Olen aikaisemmin törmännyt vain valkoisiin vaakoihin, mutta jotenkin tuo vihreä väri on minusta hauskempi.
Hirmu myrsky ulkona. Blogia on hiukka vaikea päivittää, kun sähköt räpsyvät vähän väliä ja teitsikka menee pois päältä. Mutta onnistuin kuin onnistuinkin. Ja nyt odotellaan lunta :)
Tiistaiterkuin Merja

11 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Huomenta!

Tuo kahvimylly on aivan ihana ja vielä toimivakin! Tuollaisen minäkin tahtoisin löytää kirpparilta!

Viikonloppunne kuulosti tosi mukavalta!

Terkuin

Outi

PS. Eilinen myrsky toi ainakin meille lunta!

Pauliina kirjoitti...

Onpas kaunis kahvimylly! Vaa'an kuvasta tulikin mieleen että meillä kotona oli tuollainen, punavalkoinen! Täytyypä kysäistä että onko se vielä tallella. Jospa se pääsisi meidän muutenkin punavalkoista keittiötä koristamaan!
Mutta mitkä ovat naisten joulumessut? Uteliaisuus heräsi :)

Merja K kirjoitti...

Heissan Outi, lunta täälläkin odotellaan. Olisi kivempaa kuin ainainen vesisade :) Mukavaa keskiviikkopäivää!

Pauliina moikka :) Punavalkoinen vaaka kuulostaa hauskalta, sellaiseen en olekaan törmännyt. Toivottavasti on tallesa. Naisten joulumessut on Helsingin Wanhassa Satamassa 3.-7.12.2008. Googlesta löytyy Naisten joulumessut nimellä. Mukavaa päivää sinnekin!!

Noora kirjoitti...

Toivottelenpa teille päin lunta..silleen sopivasti, että pukki ainaskin pääsee tulemaan. :)

Teidän reissu kuulosti kivalta!!
Kyllä vaan kannatti hyvää odotella..

Mari kirjoitti...

Kivat kuvat:) Meillä on täällä maa valkoisena...

Sohviina kirjoitti...

Voi, sinä löydät jatkuvasti kaikkea ihanaa kirppiksiltä, minä en koskaan löydä mitään...

Hannis kirjoitti...

Heippistä Merja!

MISTÄ MISTÄ JA MISTÄ löysit nuo Lexingtonin sydämet? Olivasta??! En ole ehtinyt sinne aikoihin.. Mutta kerrothan jooko :-)

terkuin Hannis, the Lexington fan

Sarppa kirjoitti...

Hyviä löytöjä, mylly ja vaaka kumpikin ja sopii ihansti teille..

Marielisa kirjoitti...

Suloinen kahvimylly, meillä taitaa tyhjillään olevassa mummolassa olla tuollainen...? hmmm....
Vaakakin on ihana, olen törmännyt jossain tuollaiseen myös kirkkaan keltaisena varsiona ;)

Maissi kirjoitti...

:´) hauska tuo ryhmäkuva!!! Viikonloppusi kuulosti tosi mukavalta.

Kahvimylly on minustakin ihana.. ja taas kerran Unelmaan kuin unelma. Hauskaa viikonjatkoa!

Sara-Julias Mom kirjoitti...

Tuon kahvimyllyn ja varsinkin tuon vaa´an ottaisin heti meidän keittiöön.Täälläpäin ei kirppareilla tee tuollaisia löytöjä, valitettavasti.
Ja minä kun luulin, että menet tampereelle messuille...no, pääasia että oli hauskaa!!