tiistai 4. elokuuta 2009

E niinkuin elokuu

Viimeistä lomaviikkoa viedään ja reissut on tältä erää reissattu. Kesä on ollut aivan mahtava paljosta touhuilusta huolimatta ja olen saanut uutta virtaa roppakaupalla.

Vasta lomalla huomasin, kuinka puhki olin kevään jälkeen. Kaksi omaa työtä, ala-asteikäiset lapset ja työssään paljon matkusteleva aviosiippa ei taida olla paras mahdollinen yhdistelmä. Oma jaksaminen olikin siis aika lopussa, mutta onneksi kunnon loma sai ihmeitä aikaan :) Ja töidenkin suhteen sain tehtyä hyviä päätöksiä, joten syksy näyttää oikein valoisalta.


Viime viikonlopun reissu oli täydellinen päätös lomalle ja se suuntautui kuvassa näkyvään maisemaan. Naurua ja rentoa tunnelmaa viikonlopun täydeltä, siinä evästä riittävästi onnistuneeseen lomaan. Suurkiitokset vielä superihanille matkaseuralaisille!


Myös kotimaassa tuli hieman ajeltua, käväisimme mm. Marjamäen Pajutilalla. Paikka oli taas kerran aivan ihastuttava ja löysimme sieltä tarvittavat kalusteet Unelman saunatupaan. Sain nimittäin viimeinkin tsempattua ja maalattua saunatuvan. Tupa on jo odottanut vuoden sopivaa inspiraatiota ja viimein se löytyi.


Saunatuvasta puuttui lipasto yms., emmekä meinanneet löytää sopivia tavaroita mistään, mutta pajutilalta ne viimein löytyivät. Olisin tosin voinut lastata auton täyteen yhtä ja toista muutakin, mutta onneksi Mr. Järki oli matkassa mukana ;)


Paikka on ehdottamasti käymisen arvoinen ja se on mielestäni Suomen paras sisustuskauppa, ainakin niiden joukossa, joissa olen itse käynyt. Pajutilalla on myös hauskoja pajusta tehtyjä hahmoja. Oma suosikkini oli tällä kertaa Eiffel-torni, jossa olikin kokoa ja näköä. Koon näkee parhaiten, kun vertaa tornia vieressä olevaan autoon. Kasvihuonekin oli kovasti mieleen, juuri tuollaisen tahtoisin Unelmaan.


Myös kotirintamalla olen kunnostautunut tällä viikolla. Jääkaappi ja pakastin on puunattu ja ostinkin tänään 17 kg marjoja puunatun pakastimen kunniaksi. Vadelmat odottavat vielä pakastamista, mutta mustikat ja mansikat ovat jo kiltisti rasioissaan. Katsotaan laiskottaako vai jaksanko vielä hoitaa vadelmat pakkaseen tänään. Tosin onhan se päivä vielä huomennakin :)

Tiistaiterkuin Merja

4 kommenttia:

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Viime vuonna mäkin kävin perheeni kanssa tuolla Pajutilalla ja oli todella käymisen arvoinen paikka.

Merja K kirjoitti...

Hei Miiuska, kiva kun kävit visiitillä.

Jäi mainitsematta, että pajutilan kahvila on myös aivan loistava, kannattaa jäädä pullakahville :)

Elsa kirjoitti...

Pajutila on ollut minun toivekäyntilistalla, ehkä sitten ensi kesänä, tai miksei tänäkin kesänä, onhan kesää vielä jäljellä...

Merja K kirjoitti...

Heissan Elsa, vielä ehtii, moottoritietä sinne huiskaisee parissa tunnissa :)