keskiviikko 12. elokuuta 2009

Unelman työhuone


Unelmassa on jäänyt muutama huone mietintäasteelle - yksi sellaisista on työhuone. Huoneesta puuttuvat ainakin verhot ja sohva kaipaa pehmusteita. Muutenkin huone on vielä vähän karuhko.

Olen suunnilleen saanut värit päätettyä: verhoiksi tulevat vaaleat laskarit, joissa on vihreävalkoruudulliset reunat. Samaa ruutua tullee myös sohvan pehmusteisiin. Ainakin Linumilla on kivan raikas ruutukangas, vaalea kangas löytynee omista kätköistä.



Olen tosi tykästynyt tuohon sohvaan. Nukkumaan siinä ei oikein mahdu kuin lapset, mutta sen rosoinen ulkomuoto on kovasti mieleen. Sohva on huudettu Huuto.netistä ja jopa kuljetus Porista kotiovelle sisältyi erittäinkin kohtuulliseen hintaan.

Sohvan päällä oleva taulu on jonkun nuoren taiteilijan tekemä (pah, en muista nimeä). Ostimme sen paikallisesta lounasravintolasta, jossa ko. taiteilijalla oli näyttely. Taulussa vetoaa minuun jokin, en osaa sanoa mikä, mutta mielestäni se sopii hyvin Unelman työhuoneeseen.


Lokerikko on ostettu äskettäin lopettaneesta Wanilla Rosesta, haasteena on vaan löytää siihen sopivia pieniä mieluisia esineitä.

Kaappi on hankittu jo viime vuonna ja tuolit löytyivät mieheni vanhempien varastoaitasta. Tosin kaapin päällä on tällä hetkellä sekalainen valikoima tavaroita, joka on hieman liian runsas minun makuuni. Täytyypi karsia.



Työviikko on lähtenyt mukavasti ja vauhdikkaasti käyntiin. Onneksi perjantaina on vapaapäivä, koska tulevan ekaluokkalaisen reppu on vielä kaupassa. Meillä tosin koulut alkavat vasta ensi tiistaina, joten aikaa on vielä hankintoihin.

Muistutuksena loppuun, että kilpailuun ehtii vielä osallistua. Jos ei jaksa/halua arvuutella kohteita, kilpailuun voi myös osallistua jättämällä puumerkkinsä, jolloin osallistuu 20 € tuotepaketin arvontaan. Jättäkää noita puumerkkejä tuohon alla olevaan kilpailupostaukseen.

Energistä elokuun jatkoa!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Ihanalta näyttää!

Hih, eikös sen taiteilijan nimi lue siinä taulussa Marjo jotain, Akkanen?Ü

Tuohon lokerikkoon, joka on aivan ihana, voisi löytyä myös jotain ihania nukkekotiesineitä?!ü

http://saanan.vuodatus.net/

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kovin olit löytänyt ihania yksityiskohtia työhuoneeseen! Erityisesti pidin sohvasta, tuollainen samantapainen on itsellänikin haussa, ruokapöydän pariksi

Niin ja, on se työhuone täälläkin vaiheessa....

Merja K kirjoitti...

Hei Saana, totta tosiaan, kiitos vinkeistä :) Mukavaa torstaipäivää!

Bean emäntä heissan, meidän sohva oli kyllä löytö, varsinkin kun hinta oli kovin edullinen. Torstaita myös sinulle!

Nina kirjoitti...

Moi Merja, lokerikon nimi on kasti. Niitä siis käytettiin ennen kirjapainoissa lokerot olivat eri kirjaimille ja merkeille. Minulla sellaisia odottaa vintillä...ja samanlaisen helmitaulunkin olen ostanut. No siulla on just sen värinen soffa kuin minunkin olisi pitänyt maalata eikä valkoista. pah. Yhtä asiaa ihmettelen, TYÖHUONE MÖKILLÄ????? Miksi?
t. ;)

Merja K kirjoitti...

Hello Nina, täytyypä kaivella noita kirjaimia ja merkkejä joistakin antiikki/vanhojen tavaroiden liikkeistä.

Arvon siippani tekee näin kesäisin välillä etätöitä mökiltä, joten siksi myös työhuone. Puhuu mm. paljon puhelimessa neuvottelupuheluita ulkomaille ja kaikilta menee hermot, jos hää papattaa ängläntiä siinä "jaloissa". Toivottavasti teillä ollut mukava ja tuottelias kesä. Voi hyvin!

Nina kirjoitti...

Merja-sellaiset kirjasimet eivät ole kauniita vaan sellaisia laattoja. En muuten ole niitä koskaan missään myynnissä nähnyt. No niinpä tietenkin ..nuo miehet...eihän ne nyt osaa relata...juu on ollut aikas kiirusta...nyt alkaisi olla hetki kyläilylle siis jos kerkiät tänne päin?

Piipa kirjoitti...

Ihania kuvia ja tuo puusohva aivan ihanan värinen!!

Minimalisti kirjoitti...

Lokerikko on ihana! Äidilläni on tuollainen, mutta siinä on ruuveja ja muttereita :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Siis niin upeaa!!!
mistä olet tuon lampun löytänyt ja ihanan lokeron pöydällä!?
Tykkään niin paljon koko kokonaisuudesta ja sohva kruunaa sen aiotko maalata sen?

elokuisin terkuin Anu

Merja K kirjoitti...

Hei Piipa, kiva kun poikkesit :)

Elisa heissan, voin kuvitella että tuossa lokerikossa on hyvä säilyttää ruuveja yms. Jokaiselle koolle oma lokeronsa, kätevää :)

Moikka Anu, lamppu on White on White liikkestä nurmijärveltä ja lokerikko jostakin halpiskaupasta, en muista enää mistä. Sohvan jätän tuon väriseksi, se on vain ihastuttavan kulunut ja elämää nähnyt