sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Pulskia poikia


Onpa puuhakas päivä takana. Saimme kotona sisustuksen tiimoilta monta asiaa järjestykseen, huonekaluliike kun oli auki ja haimme varastosta tilaamiamme tuotteita. Eniten iloitsen olohuoneemme matosta, joka on niin kooltaan kuin väriltäänkin täysi napakymppi. Laitan olkkarin kuvia myöhemmin näytille.


Fatboyt saimme myös mukaamme varastosta ja ne ovat kovasti lasten mieleen. Niillä voi istua, käyttää leikeissä (mm. majan rakentamisessa tämä on tosi kätevä :)  ), käyttää jalkapallina koulupöydän alla kuten esikoinen tekee jne.. Tilasimme kesällä näitä vain yhden, mutta kun huomasimme miten mieluinen se on käytössä, tilasimme esikoille yhden lisää ja kuopuksen huoneeseen kaksi. Myös värit ovat kivat, juuri sopivan pirteät ja raikkaat lastenhuoneisiin.


Ja sitten Dance-fiiliksiä tuoreeltaan :) Olin siskoni avecina katsomassa suoraa lähetystä ja olihan se aikamoista. Nuorten tanssijoiden energiat välittyivät katsomoon saakka, mutta kyllä minun ehdottomat suosikkini olivat Minttu ja Markku. Molemmat heidän tansseistaan veivät ainakin minut mukanaan ja heidän tanssinsa sai minussa aikaiseksi kylmät väreet. Muiden kohdalla ei tullut samanlaista fiilistä. Tosin oli haikeaa nähdä finalistien surulliset fiilikset poispudonneiden takia, mutta eiköhän finaalipaikka muutu viikon aikana vielä suureksi iloksi. Tsemppiä finalisteille!

Uusi viikko taas ja huomenna viedään jo marraskuuta! Hupsista, mihin hävisi lokakuu?

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Pojalla on tommonen turkoosi säkkkituolimallina, väri on kyllä pirtsakka!
Aika juoksee, kohta ollaan Joulussa.
Mukavaa alkavaa viikkoo! :)

Johanna kirjoitti...

Ihania nuo fatboyt. Täytyy itsekin neidille tilata joululahjaksi ;)

Nopeaa tosiaan aika menee, huomenna alkaa jo marraskuu ja joulukin lähenee liian hurjaa vauhtia.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

Ira kirjoitti...

Just tein harkassa sisustussuunnitelman yhdelle asiakkaalle lastenhuoneeseen, niin valitsin sinne nuo turkoosit Fatboyt. Haluaisin omaankin kotiin -tykkään!

Wau, olet päässyt katsomaan Dancea livenä!

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, mekin mietimme ensin säkkituolia, mutta se ei valitettavasti sopinut kokonsa puolesta esikoisen huoneeseen. Olisin kyllä tykännt siitä.

Johanna, joulu lähenee vähän turhankin nopeasti. Minusta tuntuu kuin juuri olisi vietetty joulua :)

Ira, samalla alalla ollaan, minullakin sisustussuunnitteluopinnot käynnissä. On kyllä kivaa! Hyvän valinnan teit asiakkaalle, toivottavasti hänkin tykkäsi :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Makeita nuo fatboyt! :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Hannele ja mukavaa marraskuun ensimmäistä :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niin ne kuukaudet kuluvat, eikä aikaakaan, kun saamme viettää joulua...:
Hyvää alkanutta viikkoa!

Vekarus kirjoitti...

Meille pitäisi tulla muutama säkkituoli huvilan yläkertaan lasten televisio/pelinurkkaukseen. Nuokin voisivat itseasiassa olla hyviä, erityisesti siihen majanrakentamiseen :-)

Ihania kuvia alla Unelman makkarista! Upeaa, että saamme aina ihailla teidän kaunista Unelmaanne!

Mukavaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin :)

Vekarus, jep säkkituolit toimivat varmasti hyvin majanrakennuksessa,jopa paremmin kuin nuo pienet, koska niiden päälle saa hyvin levitettyä kattokankaan.

Iloista maanantaita sinulle!

Teija kirjoitti...

Mukavaa marraskuuta! Kuulostipa jännältä tuo Dance, tosin en oo ko. ohjelmaa kertakaan ees katsonut, mutta silti!

Merja K kirjoitti...

Teija, en ole minäkään telkkarista seurannut, mutta paikan päällä se näytti mielenkiintoiselta :) Finaali täytynee kuitenkin katsoa