perjantai 22. lokakuuta 2010

Työ/telkka/vierashuone


Työhuoneemme sai viimein kirjoituspöydän, joka onkin tarpeen lukuisia harjoitustöitäni tehdessäni. Opettajat antavat meille kotitehtäviä kiihtyvään tahtiin, työn alla on mm. keittiöpiirros kaappeineen ja koneineen, säilytystilasuunnitelma, kylppäri, aksonometriaharjoitukset ja huonekalun "räjäytyskuva". Eli työpöytä on kovalla kulutuksella :)

Sopen kaapisto/pöytäkokonaisuus on tosi tilatehokas ja pikkuruiseemme huoneeseemme mahtuu työtilan lisäksi myös vuodesohva ja telkkari. Kaapistossa on paljon säilytystilaa, joten tehokkaasti on huoneen neliöt käytetty.

 

Raivasin viimein kaapin ylähyllyn ja jätin sinne mm. esikoisen vuosia vuosia sitten tekemän isänpäivälahjan, Mr Järjen "omakuvan" ja myös esikoisen piirtämä "Emun", joka odottaa kehystämistä ja seinälle päätymistä. Pöydällä oleva kiva lamppu löytyi Ikeasta, tykkään siitä kovasti ja myös L-tason väri on kovasti mieleeni. Verhot enää uupuvat ja nekin ovat tilauksessa, joten melkein valmista on tämän huoneen osalta. Hih, remonttimmehan "uhkaa" jopa valmistua :)

Nyt lähden punttikselle, mukavaa viikonloppua!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kyllä tuossa kelpaa työskennellä!

Ihanaa viikonloppua!

Ilona kirjoitti...

Ihana työpiste, voi kun itsekin moisen saisi!

Merja K kirjoitti...

Vekarus, ihanaa viikonloppua myös sinulle!

Ilona, olen tosiaankin työpisteeseen kovin tyytyväinen. Tosin ompelukonetta en raaksi pöydälle laittaa, joten ompelupuuhat teen edelleekin ruokapöydän ääressä :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Ompas siisti työpöytä, kyllä tossa kelpaa tehtäviä tehdä. Saa varmaan aikasekskin jotain.Toisin kun erään toisen työpöydällä...:P
Kivaa viikonloppua! :)

Taikku kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Miekin haaveilen yhdestä lisähuoneesta..edes. Sais sit oman paikan tietokoneelle sun muille.

Kivaa viikonloppua. Meil on huomenna bileet, meikä täyttää jo nelkööt..apua!;)

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, minunkin työpöytä yleensä aika sekainen, mutta nyt on pakko pitää järjestystä yllä, jos meinaa saada siistit piirrustukset :)

Taikku, onnea, onnea! Hyvää ikään tulet ;)