perjantai 9. joulukuuta 2011

Pipruja

 
Pikkuhiljaa joulutunnelma alkaa täälläkin torpassa nousta kiireestä ja lumenpuutteesta huolimatta.Tunnelmaa nostattaakseni leivoin eilen lasten kanssa pipareita, tykkään niin paljon piparin tuoksusta (ja piparitaikinasta). Taikinasta päätyikin aimo pala omaan suuhun, eikä ihan heti tee mieli syödä taikinaa lisää :)Teimme mummuille, vaareille, kummeille ja muille lähisukulaisille omat pipariukot nimien kera. Koristelut ovat lasten käsialaa, ainoastaan nimet tuhersin minä. Koristetuubilla on tosi vaikea kirjoittaa, olisikohan tämä pikeerillä vähän helpompaa?


Isi-pipariukko sai melkoisen koristelun - sanoisin jopa, että mopo taisi karata tässä kohtaa käsistä :)

Ai niin, jos satut liikkumaan huomenna kauppakeskus Sellon suunnalla, olen ohjaamassa Sellon kirjastossa jouluaskartelua. Tarkoitus olisi tehdä mm. lahjakasseja ja pusseja, sekä rasioita ja joulukortteja. Tilaisuus on klo 11-15 Akseli-salissa 2.krs ja se on maksuton. Tervetuloa!

Iloista viikonloppua!

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Taikku kirjoitti...

:D teillä on ollut samat harrastukset! Meilläkin meni koristeita ihan runsaalla kädellä ja loput taidettiin syödä:) Kivaa viikonloppua!

Saga kirjoitti...

Iloista viikonloppua! Meillä alkaa olla tuota lunta jo vaikka muille jakaa. Auratraktorit jyristää joka suuntaan, eikä tästä ole Espooseen kuin vajaa 80 km. hirmuinen tuuli ja kokoajan viskoo lunta lisää. koirapoika oli taas onnesta soikeana, kun pääsee tuonne tuiskuun, emäntä ei. Ostin eilen valmista piparitaikinaa, ajattelin päästä helpolla...joku kun vielä ehtisi paistaa.... ;O)

Merja K kirjoitti...

Taikku, minusta tuntuu, että meidän keittiönlattia on myös kuorrutettu strösseleillä :)

Saga, ihanaa, että teillä on lunta. Eiköhän se kohta tule tännekin suuntaan, toivottavasti!

anne kirjoitti...

Suloisia! :)

Riitta kirjoitti...

Onpa komeita piparipoikia! Meillä leivotaan huomenna ,taikinaa menee varmaan tähänkin suuhun ;D
Iloista viikonloppua sinulle ♥

Merja K kirjoitti...

Kiitos Anne!

Riitta, kiva että löytyy toinenkin taikinahiiri :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot piparit...varsinkin tuo isi-pipari...☺

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, kiitos! Kivaa lauantai-iltaa :)