perjantai 16. joulukuuta 2011

Tötterötehdas


En ole aiemmin tuntenut sanayhdistelmää "kiva kiire", mutta viime aikoina sekin on tullut tutuksi. Olen tehnyt töitä kellon ympäri, mutta nautin, nautin ja nautin! Miten ihmisellä voikin olla näin kiva työ :) 


Kaiken muun tohinan ohessa olen ehtinyt ilokseni värkkätäkin ja mm. tötteröitä on valmistunut pajastani viime päivinä. Nämä + rasioita sekä lisää tötteröitä lähti tänään myyntiin Riihimäelle Awaraan. Kiitos E! Valokuvasin tötteröt aamuhämärässä ja kuvien valo on hieman outo, mutta sanottakoon vaikka positiivisesti, että valotus on vintage-henkinen ja sopii hyvin noihin tötteröihin.


Tötteröt päällystin decoupage-lakalla ja serveteillä sekä somistin pitseillä ja nauhoilla. Tötterön etuosaan liimasin pienen kakkupaperin joulun toivotuksen kera. Osassa käytin taas vanhan kirjan sivua, jonka reunoja "vanhensin" ruskealla leimasimella ja sivun päälle liimasin kiiltokuvan tai muun kauniin kuvan, joka sopii tötteröiden henkeen.

 

Pitkän työputken päätteeksi on kiva heittää vapaalle. Tänään on juhlan aika, sillä vietän pikkujoulua hyvän ystäväni kanssa. Ensin etkoillaan ja sitten jatkoillaan kaupunkilla. Ihanaa, tätä onkin odotettu.

Ihanaa ja iloista viikonloppua! Voikaa hyvin ja nauttikaa joulun odotuksesta. Itse en ole ostanut vielä yhtään lahjaa, mutta en ajatellut ottaa siitä stressiä tänä vuonna. Kyllä asiat järjestyvät ja joulu tulee joka tapauksessa, eikö niin :)

Perjantaiterveisin Merja

19 kommenttia:

Taina kirjoitti...

niin kaunista taas oot tehnyt! Mukavaa viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Tosi kauniita!!
Onko tuota lakkaa kiiltävänä ja mattana? Ostin tuota ensimmäisen kerran pari päivää sitten ja omat työni kiiltää aivan hirveästi. Ainakaan meidän Tiimarissa ei muuta ollut :(

Saga kirjoitti...

Sinulla on IHANIA töttöröitä. Tuollaisia tahtoisin omistanikin....Itsekin väsäsin edellisiltana myös kaksi, mutta kesken ovat vielä... Sillä jossain vaiheessa jouduin manaamaan, että mistä ihmeenmateriaalista niitä oikein rupesinkaan väkästämään. Minulla kun oli koko rulla 8sisi sitä on monta eri väristä) vanhaa tapettia, enkä siinä aloittaessa sen tarkemmin tutustunut, jotta mitä tapettia tuo on... Taisikin olla jotakin lasikuitutapettia, sillä ihan "omituisia" lasin värisiä "piikkejä" koko tapetti täynnäEikä siis yhtään mukavaa väänneltävää.... Taidankuitenkin nuo kaksi viikonloppuna vielä tehdä valmiiksi.

Nonna kirjoitti...

Onpas kiva kuulla "kivasta kiireestä". Voisi olla hyvänä tavoitteena meille useimmille!

Mukavaa pikkujoulua!

Elsa kirjoitti...

Kivat tötteröt!

Itse olen tehokkaimmillani kiireessä...

Lovviisa kirjoitti...

Siis nuo on kyllä niin ihanoita että tötterö-sana ei tee niille oikeutta :)

Riikka kirjoitti...

Voi kun oot saanut nauttia ! ihania tötteröitä :)

Intianminttu kirjoitti...

Kivat tötteröt! Hauskaa iltaa!

Susanne kirjoitti...

Ihania tötteröitä!
Mukavaa pikkujoulua ja viikonloppua!

emmi kirjoitti...

todella kauniita tötteröitä! :)

mukavaa viikonloppua!

Taikku kirjoitti...

Kauniit tötteröt ja oikein ihanaa ja hauskaa pikkujouluiltaa!

Liisa kirjoitti...

Kauniita töttereitö ja ihania värkkäilyitä muutenkin taas blogisi pullollaan! Rakastuin noihin lumiukkoihin, voi kun ehtisin, jaksaisin ja muistaisin noita tehdä joku päivä Peipposen kanssa. Hän on nimittäin aivan hullaantunut lumiukkoihin, olisi varmasti noista innoissaan!
Ihanaa, kun olet noin innostunut työstäsi ja kiireestä huolimatta aina hyvillä mielin töitäs teet :) Voi kun tästä "kyläilystä" olisi tarttunut vähän muhunkin...On ollut muutaman päivän vähän mieli maassa ja jouluinto hukassa. Mutta kyllä se sieltä taas... ;)
Ihanaa viikonloppua sulle ja perheellesi!

Vintage kirjoitti...

Erittäin kauniita!

Teija kirjoitti...

Nää oli kauniita! Samoin tulitikkutalot tuolla alempana ja vaahtokarkkilumiukot! :) Nyt illalla satoi täällä pikkasen ihan oikeetakin lunta, jee! :)

Marjut kirjoitti...

Kauniita tötteröitä!

anne kirjoitti...

Todella kauniita tötteröitä!! Hyvää viikonloppun jatkoa ja joulunodotusta! :)

Merja K kirjoitti...

Hei, kiva kun poikkesitte ja kiitos kommenteista :)

Mia, olen ostanut aina samaa lakkaa ja omani taitaa kyllä olla mattaa (en muista merkkiä ja pullo on Kasperiinassa juuri nyt). Omat työni eivät ainakaan suuremmalti kiillä. Tätä voi myös kokeilla niin, että laimentaa erikeeperiä vedellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tötteröitä! Tein kanssa nuita päiväkodin opeille ja sujautin sisään koruja. Lopuksi pakkasin tötteröt koruineen sellofaaniin :-).

t. Siiri