perjantai 30. joulukuuta 2011

Välipäivätunnelmia


Onpa ollut piristävä ja energisoiva loma! Lämmin joulu läheisten kanssa, välipäivinä ystävien tapaamista, Villa Unelman ihana kiireetön tunnelma, aamut ilman herätyskelloa ja ei-pakko tehdä mitään :) Näistä aineksista on syntynyt ihana ja leppoisa loma.

 

Villa Unelma toivotti meidät tervetulleeksi pitkän tauon jälkeen ja ohessa talowanhuksen välipäivätunnelmia. Olemme viimeksi viettäneet viikonloppua Unelmassa syyskuussa, joten turhan paljon on aikaa vierähtänyt viime visiitistä.


Olen sytytellyt iltaisin paljon kynttilöitä palamaan. Ikkunan takana oleva pimeys ei haittaa, kun sisätiloissa on lämmintä ja valoisaa.


"Lempikynttelikköni" on RM:n talo, jonka löysin alesta todella edullisesti. Talo on upea! Raaskin myös viimein ottaa RM:n nauhat käyttöön ja sitaisin nauhaa hurrikaanimaljan ympärille.

  

Saunatonttu Taneli tuli ihmettelemään touhujamme saunalta ja löysi itselleen kivan paikan emalikulhon päältä. Olohuone verhoutui talvisempiin väreihin, sillä löysin ilokseni kaapista aikaa sitten kotoa tuomiani ruskeita tyynynpäällisiä, joiden olemassaolon olin jo unohtanut. Tosin kohtahan sitä saa taas kaivaa kevätvärit esille :)Hauska hiiri on tuomisia Köpiksestä ja sydämiä on kuulemma "aivan liikaa esillä" - sanoo Mr Järki ;)

Vielä pari päivää akkujen latausta ja sitten onkin paluu työsorvin ääreen. Sitä ennen vietetään kuitenkin iloinen uusi vuosi!

Perjantaiterveisin Merja

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania tunnelmia :) Iloa, onnea ja inpiraatiota uuteen vuoteen!

Mari - Somasti kirjoitti...

Mahtavaa, että lomasi on ollut onnistunut! Antoisaa ensi vuotta! :)

anne kirjoitti...

Ihania kuvia! Onnellista uutta vuotta 2012! t. Anne

VK kirjoitti...

Ihania kuvia. Oikein hyvää uutta vuotta!

Leena kirjoitti...

Mukavaa ja lepposta uuttakin vuotta !

Merja K kirjoitti...

Heidi, kiitos!

Mari, loma tuli tarpeeseen ja on tehnyt tehtävänsä, mieli pulppuaa taas ideoita!

Anne, kiva kun poikkesit.

Valua Kuvasa, kiitos!

Leena, samoin myös sinulle!

Ihanaa ja iloista uutta vuotta! Yritän vielä laittaa yhden postauksen tänään ja toivotan uutta vuotta uudemman kerran :)

Hanna kirjoitti...

Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi Merja! Nähdään ja kuullaan!

Intianminttu kirjoitti...

Aina yhtä ihania Unelma-kuvia! Itsellä välipäivät kuluivat jo töissä, joten olo on aika rähjäinen. Univelat yritin kuitata koisaamalla tänään 11 asti :)

Tuhansia arjen iloja ja myös juhlahetkiä ensi vuoteesi!

Taika kirjoitti...

Ihania kuvia..
Tuo talo on kyllä ihana ♥

Oikein antoisaa uuttavuotta!

Sari kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!

Louise kirjoitti...

Ihanat tunnelmakuvat!! Happy New Year 2012!!