lauantai 3. maaliskuuta 2012

Iloista lauantaipäivää!


Innostuin eilen värkkäämään tötteröitä tai kartioita nämä kai virallisesti ovat :) Minulla on kaapissa kasa pahvisia kartitoita, joista olen aiemmin tehnyt enimmäkseen jouluaiheisia värkkäyksiä, mutta nyt ajattelin kokeilla toisenlaisia malleja. Innostuinkin näistä ihan toden teolla ja olisin tehnyt näitä enemmänkin, mutta aika loppui kesken :)


Tämän tötterön päällystin vanhan Kotilieden sivulla, leikkasin Bigshotilla vihreän ympyrän kartongista, liimasin kakkupaperin kartonin päälle ja päällimmäisenä on uusista tarraseteistäni valittu tarra (kts. edellinen postaukseni). Keltainen perhonen inspiroi keväistä mieltäni :)


Tähän tötteröön käytin karttasivua isosta karttakirjasta (kirpparilöytö 2 €). Etiketti on käsinkirjoitetusta vanhasta paperista, jota ostin joitakin vuosia sitten Pariisista. Olen ottanut paperista kopioita ja "vanhentanut" ottamaani kopiota kahvilla. Etikettiin liimasin niin ikään uusimpia tarralöytöjäni. 


Tässä tötterössä on käytetty pohjalla englanninkielistä sanomalehteä, jonka päälle on liimattu kaksi erikokoista tähtikuviota - alla on kuviopaperi ja päällä tytön kuva.


Tähän tötteröön on käytetty kirpparilta ostamaani valokuva-albumin sivua. Albumi oli ostettu Thaimaasta ja siinä on kauniit käsintehdyt paperisivut, joita voi hyvin hyödyntää värkkäyksissäni. Tässäkin tötterössä on myös yksi uusista tarroistani, keväistä :)


Tämä tötterö on suosikkini - tötterön pintaan on liimattu vanhan nuottipaperin sivu. Nuottisivun päällä on kakkupaperi sekä silkkipaperikukka, jonka tein Bigshot-leikkurilla. Tämä on suosikkini, tosin kuva ei tee ihan oikeutta, tästä tuli herkkä ja kaunis.


Upea lauantaipäivä tulossa, kaunis auringonpaiste! Tänään käymme moikkaamassa talowanhusta ja katsomassa, että putket kestivät talven pakkaset. Toivottavasti kaikki on kunnossa :) Leppoisaa viikonloppua!


Terveisin Merja

15 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Oikein kivoja!

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

Minna kirjoitti...

Perhonen ja Pariisi ovat suosikkini! Ihania tosin kaikki. :)

Toivotaan, että Unelma on kestänyt talven rasitukset. Täälläkin on ihana keli ja ulos on päästävä!

Saga kirjoitti...

Rauhallista viikonvaihdetta. Ilma on mitä mainioin. Tykkään kanssa niin kovasti noista tötterö/kartioista. Tuohon jäi jouluksi tekämni nurkkiin pyörimään, enkeleineen, kun mielestäni ovat sen verran ajattomia, että voi muulloinkin noilla sisustaa, kuin vain joulun aikaan,

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Voi, ylisöpöjä tötteröitä! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Susanne kirjoitti...

Aivan ihania!

Täälläkin on ollut tänään ihana aurinkoinen päivä:)
Mukavaa viikonloppua!

Annimuori kirjoitti...

Terkkuja talowanhukselle =)

Kirsikka... kirjoitti...

Kauniita kaikki!!
Aurinkoista sunnuntaita!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Ruusa, kiva kun poikkesit!

Minna, Unelma oli hyvässä kunnossa, onneksi putket olivat pysyneet ehjinä

Saga, aurinko tosiaankin hellii meitä, aivan mahtava keli!

Kiitos Ruususuun äiti :)

Susanne, toivottavasti teillä vielä tänäänkin auringonpaistetta, tuntuu niin keväiseltä!

Annimuori, kiitos :)

Kirsikka, iloista sunnuntaita sinullekin!

Marielisa kirjoitti...

Ihania värkkäyksiä! ♡
Olet niin idearikas ja tuottelias, että aivan kateeksi käy. ;)

Aurinkoisia kevätpäiviä sinne teille!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Mari, olipa kivasti sanottu :) Iloista sunnuntaipäivää!

Taina kirjoitti...

uih, ihania tötteröitä. Taidan itse tehdä muutaman pääsiäismunille, on nuo sun tekemät taas niin suloisia juttuja! :)
Mukavaa viikkoa sinne!

Merja K kirjoitti...

Taina, mukavaa viikkoa sinullekin :) Pääsiäinen "kummittelee" täälläkin mielessä, aloitan tällä viikolla pääsiäisvärkkäykset

emmi kirjoitti...

Todella nättejä töttöröitä! :)
Aurinkoista viikkoa sinulle :)

Vivi kirjoitti...

Ihania juttuja oot taas tehnyt vaikka kuinka! Erityisesti ihastuin Akateemisen tarralöytöihisi (pitää itsekin käydä kurkkaamassa) ja nuo pari postausta sitten tehdyt rasiat: ihanat. Kivaa viikkoa!

Viivu kirjoitti...

Ihania tötteröitä! Ja todella moni käyttöisiä; sopiva lahjavinkiksi tai lasten synttäreille kaverilahjaksi. (Juu, synttärivalmistelut ovat käynnissä). Todella ihania sisustuselementtejä sinulla.