tiistai 27. maaliskuuta 2012

Jotain sentäsFiuh sentään, millaista vauhtia päivät taas viuhuvat ohitse. Yritän pitää hatusta kiinni ja pysyä mukana :) Erilaisia pääsiäisaskarteluja on mielessä vaikka kuinka, tunteja tarvittaisiin vaan vuorokauteen lisää niiden toteuttamiseen. Eipähän ainakaan käy aika pitkäksi, maybe tomorrow  ;)


Pääsiäismunia olen sentäs ehtinyt tehdä ja tietty malleja pääsiäisaskarteluja varten. Tosin noita malleja en ole vielä ehtinyt kuvata, mutta ohessa on muutama tekemäni muna. Kuvakulmat eivät ole parhaita mahdollisia, mutta kyllä näistä varmaankin selvää saa :) 


Päällystin styroxmunat silkkipaperilla ja munan pintaan liimasin erilaisia koristeita. Jokaista munaa kiertää pitsi. Näitä munia on kiva tehdä, aika pienillä jutuilla niistä saa niin kovin erinäköisiä. Vanhat kirjan sivut, nuotti- sekä kakkupaperit olivat taas kovasti käytössä sekä tietty höyhenet ja vintage-kuvat.

Neljänsadan lukijan raja häämöttää, sen kunniaksi voisinkin järjestää pikapuoliin arvonnan. Pysy siis kuulolla, palaamisiin!

Terveisin Merja

16 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kyllä minä täällä käyn vaan olen ollut laiska kommentoimaan. Sinulla on suloisia ideoita joita teet. Nuo munat ovat tosi ihanat. Nyt kysyisin mistä tuo paperi on jolla olet munat päälistänyt? Tarttuko se strutsinmunan pintaan?

Merja K kirjoitti...

Paperi on ihan tavallista silkkipaperia, jonka olen liimannut kaksipuoleisella teipillä munan pintaan. Eiköhän onnistu ihan samalla tavalla strutsinmunan pintaan. En ole muuten koskaan nähnytkään moista munaa, sillä taitaa olla kokoa..

Maanvaiva kirjoitti...

Mä en olekaan noin kauniita munia vielä koskaan nähnyt! <3

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Samaa ajan juoksua tuskaillaan täälläkin. Kaikki askartelut on jääneet tosi vähälle :/ Kivaa keskiviikkoa!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Maanvaiva, kiva kun poikkesit.

Hanmele, kivaa keskiviikkoa sinullekin!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Maanvaiva, kiva kun poikkesit.

Hanmele, kivaa keskiviikkoa sinullekin!

Saga kirjoitti...

Kuten aina, hienoja juttuja ovat nämäkin. Sinun tekemistäsi tulee aina sellainen olo, että "tahtoo tehdä ja kokeilla myös"....Kunhan vaan aika antaisi myöden.

Susanne kirjoitti...

Aivan ihania pääsiäismunia! Sinulla on aina niin kauniita itse tekemiäsi askarteluja ja käsitöitä! Niitä käyn täällä ihailemassa ja lukemassa kivoja postauksiasi. Ei ihme että neljänsadan lukijan raja häämöttää.

Maireanna kirjoitti...

Teenpä näitä munia tänään, tarpeet jo odottamassa :-)
Aurinkoista keskiviikkoa Sinulle Merja.

sirkkis kirjoitti...

Merja minulla on strutsin-munia olen ostanut käsityö messuilta. Olen maalannut akryylillä ja nyt kun näin nuo sinun munat ajattelin kokeilla sinun neuvolla. Mari-skoolissa mahtuu just' seisomaan joten isoja on.

anne kirjoitti...

Kivoja askarteluja taas!
Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa!
Anne

Merja K kirjoitti...

Saga, maailma on täynnä kaikkia ihania värkkäyksiä ja onneksi minulla on sellainen työ, jossa voin kokeilla kaikenlaista :)

Kiitos Susanne!

Anna, tuliko munista kivoja?

Sirkkis, täytyykin katsoa messuilla ensi kerralla "sillä silmällä", josko minäkin löytäisin strutsinmunia

Kiitos Anne!

Riitta kirjoitti...

Oih!Miten kauniita :)

Taina kirjoitti...

Aivan ihania, kiitos ideoista! josko pääsisi toteuttamaan. :)

iris kirjoitti...

Ihania värkkäyksiä Merja, olisiko sinulla myytävänä tuota vintage kuvapaprua ja tarroja olisin kiinnostunut ostamaan niitä vaikka edes yhdet, , taimistä niitä saisi ostaa , olet tietenkinostanut
ne matkoltasi??terveisin Iris laitatko viestiä vaikka iiris.kosunen@dnainternet.net ps. avaan kesäkuun alussa Josefiinan aitan ilmoittelen niin tulehan kaffeelle...tänne Lohjalle

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sun sivusto on mun suosikki!!muita en luekkaan...t. Iris;))