sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikonloppuyllätys


Menipä viikonloppu hujauksessa. Kiitos kaikille kivoista kommenteista edelliseen postaukseen, en ole juurikaan ennättänyt koneen ääreen, joten kommentteihinne on jäänyt vastaamatta. Lupasin kertoa viikonlopusta tarkemmin ja ohessa tarinaa siitä, mitä tapahtui..


Päätin alkuvuodesta järjestää Mr Järjelle yllätyksen, syynä siihen olivat seuraavat asiat:  1) Armaalla aviomiehelläni on tosi kiva kaveriporukka, joka juontaa juurensa jo kouluajoilta. Vuosien vieriessä tapaamiset ovat kuitenkin valitettavasti harventuneet, aika ei vaan tunnu riittävän kaikkeen. 2) Minua harmittaa talowanhuksemme, koska siellä ehditään viettää niin tavattoman vähän aikaa ja talo nököttää yksinään.. 3) Rakastan  yllätyksiä, joten minusta on kiva järjestää niitä myös muille. Mainittakoon, että järjestin joitakin vuosia sitten Mr Järjelle ylläri 40-v. juhlat, joissa oli yli 50 vierasta. Ne pidettiin meillä kotona ja juhlat tulivat tosiaankin täytenä yllätyksenä armastukselleni, hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä olin puuhastellut :)


Niinpä kutsuin Mr Järjen ystävät salaa Villa Unelmaan. Alun perin ajatuksenani oli olla pe-la itse Unelmassa ja soittaa sieltä lauantaiaamuna "paniikkipuhelu" putkirikosta. Mr Järki olisi siis joutunut tulemaan paikan päälle ja kaverit olisivat odottaneet siellä. Tämä suunnitelma ei kuitenkaan toiminut, koska armas mieheni on ollut kipsikätinen viime viikot ja autolla ajo on ollut kiellettyä.
 

Käyttöön siis Plan B; herätin Mr Järjen lauantaiaamuna ja sanoin, että meidän täytyy lähteä Tampereelle. Sanoin myös, että minua on kielletty kertomasta enempää asian tiimoilta ja että kaikki selviää aikanaan. Annoin listan pakattavista tavaroista ja "näön vuoksi" pakkasin myös omat tavarani ;) Kumpparit myös tarvittaisiin ja ne pitäisi hakea matkalla Tampereelle Unelmasta.

 


Ajoitukseni ei mennyt ihan nappiin ja jouduin keksimään Unelmassa tikusta asiaa ennenkuin ystävät saapuivat sinne. Mr Järki oli minulle kiukkuinen, koska olin jättänyt edellisenä päivänä lämmöt päälle ja hän ihmetteli, miksi olin tehnyt niin. Vetosin huonoon muistiin :) (Öljylämmitys ja iso talo hörppää ihan kiitettävästi öljyä..)


Pian kuitenkin mies oli yhtä hymyä, kun hänelle selvisi syy Unelmassa oloomme; A-luokan viikonloppu miesten kesken. Ohjelma, ruoka ja juoma järjestettynä yhteisvoimin salaa, eikä Mr Järki tälläkään kertaa aavistanut mitään. Poistuin paikan päältä takavasemmalle ja toivotin hauskaa viikonloppua, miehet olivat sen totisesti ansainneet. Tänään Unelmasta kotiutui väsynyt, mutta onnellinen mies ja sain kaveriporukalta kiitokseksi kauniin kukkakimpun ;)Oheisen viestin kirjoitin miehille tuvan liitutauluun. Eräissä Sia:n serveteissä lukee tuo teksti ja minusta se on varsin osuva. Itse aion toteuttaa tätä filosofiaa parin viikon kuluttua, kun on tiedossa A-luokan viikonloppureissu iloisessa naisseurassa :) 

Hyvällä mielellä uuteen viikkoon!

Terveisin Merja
22 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Voi sinua ihanaa! =)

Vekarus kirjoitti...

Kerrassaan ihana ylläri ja ihania kuvia Unelmasta!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kaunista ja niin keväistä!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Nonna :)

Vekarus, talowanhus odottaa meitä kevätasussaan, toivottavasti ehdimme sinne taas pian!

Kultsin kämppä, kiitos ja kiva kun poikkesit!

Mari - Somasti kirjoitti...

Oletpas ihana vaimo! :)

Saila kirjoitti...

Tuosta kyllä varmasti ropisi "vaimopisteitä" aimo annos! Ollappa itekki nuin kekseliäs ja viitseliäis! ;)

Rilla kirjoitti...

No voi että :) Kyllä olet kymmenen pisteen vaimo!!! Aivan ihana. Huh, tästähän tulee suorastaan paineita :D

Maanvaiva kirjoitti...

vau! Todella kiva ylläri :)
Mä en tollaisia pystyis järjestämään, koska lapsuuden kaverit asuu ensinnäkin 600 km päässä ja mulla ei oo hajuakaan keitä he ovat :D

anne kirjoitti...

Onpas ollut miehelle varmasti mukava ylläri ja porukalla mukava viikonloppu! :)
Olet kyllä ihana kun jaksat järjestää tollasia! :)

Riitta kirjoitti...

Ihana yllätys ! minäkin tykkään järjestää niitä.
Ja kylläpä tuo Unelma näyttää kutsuvalta paikalta:)
Iloa ja aurinkoa viikkoosi ♥

Riitta kirjoitti...

Ihana yllätys ! minäkin tykkään järjestää niitä.
Ja kylläpä tuo Unelma näyttää kutsuvalta paikalta:)
Iloa ja aurinkoa viikkoosi ♥

Virpi kirjoitti...

Ihana ylläri ja varmastikin mieluinen kenelle vaan! Taitaa olla kyllä harvassa vaimot jotka järkkäävät miehelle tuollaisia ylläreitä :) Ja aah ihanuus noita kuvia Unelmasta. Mukavaa viikkoa sinulle!

Riikka kirjoitti...

Unelmavaimo ja unelmatalo :)

Saga kirjoitti...

On niin ihnaa huomata, että on ihmisiä, joilla ideoita riittää joka asiasta. Tuollaiset yllärit on varmasti kivoja. Ja aivan ihania keväisen oloisisa kuvia postaus täynnä.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanan illan miehellesi järjästitkin.:)

Ja tuo talovanhus on vaan niin IHANA!

Merja K kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos, ihanista kommenteista. Yllärit ovat tosi kivoja ja niitä on minusta hauska järjestää. Tosin en minäkään niitä alvariinsa järjestä, mutta sopivassa määrin kuitenkin :)

Susanne kirjoitti...

Ihanan yllätyksen järjestit miehellesi!:)

Unelmassa on niin valtavan kaunista!

emmi kirjoitti...

Ihana yllätys ja kuinka kauniita kuvia Villa Unelmasta! :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Susanne ja Emmi :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Merja, minkä teit!! Mistä ihmeestä ammennat voimia?! Ideoita sulla kyllä on, mut toi poveri!!!
Sen lasketteluonnettomuuden jälkeen miehesi oli kyllä tuon yllärin ansainnutkin.
Ihana kevät ja paiste saa kyllä minutkin heräämään ja just katselin mille kivalle värkkäyskurssillesi voisin tulla. Ehkä nähdään piankin :)
Iloa ja paistetta,
Arja-Leena
PS. Rasia osu ja uppos!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Arja-Leena superkivasta viestistä :) Olen samaa mieltä, että kaiken sen reissaamisen, työnteon ja vielä käsijutun jälkeen Mr Järki tosiaankin ansaitsi kivan viikonlopun iloisessa porukassa. Ja itselle tuli valtavan hyvä mieli, kun kuulin miten kivaa miehillä oli ollut :)

Toivottavasti nähdään pian ja hienoa, että rasia oli mieleinen!

Unknown kirjoitti...

Uutena lukijana täällä! :)
Jestas et teillä on kaunis koti!! Ihania yksityiskohtia, huokaillen ihaillen <3