perjantai 30. elokuuta 2013

Kulhollinen kynttilöitä


Hih hei, perjantaissa mennään. Viikko vilahti hujauksessa ja kaikenlaista on taas ehtinyt tapahtua. Toimelias viikko, vaikka yksi päivä menikin vähän ketutuksen piikkiin ;)Kuluneella viikolla ehdin myös iloisille lounastreffeille Kauniaisten Deliin ja osa lounastani oli herrrrrrkullinen ja sukkkkkkklainen muffinssi, nam! Söin kyllä muutakin, no worries, pelkällä muffinssilla en päivääni pysty klaaraamaan. Yllä olevat kuvat on otettu kännykälläni ja kuvien värit ovat kyllä vähän niin ja näin...Lounaan jälkeen kipaisimme Lifestylepuoti HALI:in, joka löytyy Kauniaisten ostoskeskuksen toisesta kerroksesta. En ole siellä ennen käynytkään ja puoti oli mukava yllätys; mukaani lähti ihana iso kassi, joka on vielä lemppariväriänikin. HALI:sta löytyy sisustustavaraa, koruja, vaatteita, kenkiä... Kiva valikoima, juuri minun makuuni :)

Kotona kassista kuoriutui iso kulho, joka sopii loistavasti tuohon ikkunan edessä olevan penkin päälle. Siihen on ollutkin "joku juttu" hakusessa ja nyt se löytyi :)


Ostin myös mustia kynttilöitä, matta- ja kiiltäpintaisista kynttilöistä sai hauskan yhdistelmän. Nyt kun vaan raaskisin vielä polttaa niitä ;) Tosin illat alkavat olla jo niin pimeitä, että kynttilöitä voisi hyvinkin jo polttaa.Syyskuuta kohden mennään, onpa kiva! Iloista tulevaa viikonloppua :)

Terkuin Merja

7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihanat kynttilät ja kiva kun fiisis on jes ♥

Nuppu Home kirjoitti...

Kiitti vinkistä, en ole vielä Halissa käynytkään. Upeareunainen penkki, jonka päälle nuo kauniit kynttilät asettelit. Meikä lojuu flunssaisena kotisohvalla :-(

Merja K kirjoitti...

Kiitos Sirkkis :)

Riitta, minullakin meinaa flussa pukata, mutta taistelen kovasti vastaan. Pikaista paranemista!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mustia kynttilöitä aion minäkin ostaa...:)

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, mustat kynttilät näyttävät hauskoilta. Minulla ei ole aiemmin sellaisia ollut, kiva nähdä, miltä ne näyttävät palaessaan :)

Unknown kirjoitti...

Olipas upean näköiset noi kiiltävät kynttilät, en ole samanalaisiin muualla törmännyt :)

Merja K kirjoitti...

Heli, kynttilät ovat upeat, edelleenkään en ole tulta niihin raaskinut vielä sytyttää ;)