keskiviikko 28. elokuuta 2013

Täydellinen iltapäivä


Tänään tuntui siltä, että kaikki asiat lähtivät menemään enemmän tai vähemmän pieleen aamusta alkaen. Mikään asia ei sujunut ja kaikki tuntui kovin tahmealta, nousinkohan väärällä jalalla sängystä ylös ;)Viimeinen niitti oli, kun kovasti odottamani palaveri peruuntui iltapäivältä. Sillä hetkellä päätin, että nyt on pakko keksiä jotakin ja saada itsensä paremmalle tuulelle :)Koska sää oli tänään edelleenkin uskomattoman upea, ajattelin että tekemiseni täytyy liittyä jotenkin ulkoiluun....Ja koska Nuuksio on sopivan ajomatkan päässä, päätin suunnata autonnokan sinne... 

Loistoajatus - täydellinen kolmen tunnin luontoretriitti kamera kainalossa :) Ohessa retkeni kuvasatoa.  


Sieniä en valitettavasti löytänyt, yhden kyyn kylläkin; onneksi en ihan astunut lenkkareissani sen päälle. Mutta mikä parasta olotila parani ja harmitus on mennyttä. Ihana Nuuksio, kiitos!

Keskiviikkoterkuin Merja

9 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Metsässä liikkuminen on terapiaa! Samat aiheet meillä! Ihanat kuvat sulla.

AnniK kirjoitti...

Samoilu luonnossa saa ihmeitä aikaan!

sirkkis kirjoitti...

Kun hyvämieli on poissa ja sen fiilis hyvästä hukassa, paraslääke on lähteä luontoon. Siellä luonto näyttää eloaan ja mieleesi tulee levollinen olo. Olet osunut napakymppiin.

Helinä kirjoitti...

Tuolta ei kyllä kukaan voi tulla huonolla tuulella pois. Ihanan näköistä. :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania kuvia olet kulkiessasi napsinut. tuollaisissa maisemissa kyllä ihan varmasti kaikki huolet häipyvät kuin tuhka tuuleen. Mulle iski tänään keskellä kaunista päivää työpaikalla ihan hirveä flunssa - ei auta kuin jäädä sänkyyn huomiseksi päiväksi nukkumaan räkätautia pois - tärkeät tilaukset jaksoin kuitenkin hoitaa kunnialla loppuun :-)

Vekarus kirjoitti...

Täydellinen iltapäivä!

Anonyymi kirjoitti...

Noin sitä pitää - hyvä SINÄ! Turha jäädä tuleen makaamaan.
Kiitos voimauttavista kuvista! Arja-Leena

Susanne kirjoitti...

Kauniita kuvia retkeltäsi!
Luonnossa liikkuminen on ihanaa.

Merja K kirjoitti...

Kiitos ihanat naiset :)

Iloista viikonloppua!