sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäinen


Joulukuun ensimmäinen, joka ei kyllä tunnu joulukuun ensimmäiseltä. Ajoimme äsken esikoisen kanssa autolla korisottelusta kotiin, aurinko paistoi ja esikoinen tokaisi, että "näyttää ihan keväältä". Niin näyttikin. 
Ehdottomasti ottaisin mieluummin tämän harmauden sijaan sen viime vuotisen lumikaaoksen. Vaikka silloin kyllä harmittikin, kun oli saanut edelliset lumityöt tehtyä, lunta satoi lisää. Mutta siltikin mieluummin lunta..


Ollut aika vähän kiirusta viime päivinä ja huomasin juuri, että adventtikynttelikkömme on vielä ullakolla. Ullakolle meno on aina pienoinen operaatio ja juuri nyt ei jaksa sinne kavuta, joten täytyy tyytyä tähän "joulukalenterikynttilään". Muilla meidän perheessä on suklaakalenterit, minun jäi kauppaan, joten minun joulukalenterini on tämä kynttilä :)Tunnelmallista adventtia & leppoisaa sunnuntaipäivää!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihana Amaryllis niin herkullinen väri. Meillä täällä on lunta satanut viimeyönä n. 20 cm ja valoisaa ja ihanaa. Olkoon jouluinen mieli sinullakin ♥

PikkuBertta kirjoitti...

Täällä on meneillään se lumikaaos...koko ajan tupruttaa ja tuulee...yhdet lumityöt jo tehty,mut vielä parit varmalla joutuu tänään tekemään....kaunis Amaryllys sulla...minä en ole vielä ostanut joulukukkia ollenkaan:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Suloiset kuvat! <3

Sari Riekkola kirjoitti...

Nätti amaryllis, toivottavasti saatte pian lunta sinnekin! Ihanaa ensimmäistä adventtia sinulle!:)

Johanna kirjoitti...

Ihana tuo amaryllis. Rauhallista adventtia.

Unknown kirjoitti...

Levollista adventinaikaa!

Nonna kirjoitti...

Ihana amaryllis, onkos näitä vaaleanpunaisen sävyjä aiemmin ollut?

Minä olin kaverini kanssa kävelyllä tänään ja naureskelin, että joulutähdet ikkunoissa näyttävät naurettavilta! Mutta yöllä pakastuu ja huomenna pakkaspäivä luvassa (tiistai taas plussaa...). Että kyllä se tästä!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää adventtia! Pian tavataan. Odotan jo pikkujouluja.
-A-

AnniK kirjoitti...

Mukavaa adventtia!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunis amaryllis! Mulla kukkii kerrottu valkoinen. Tervetuloa kurkkaamaan.. Hyvää adventtia!