keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pallovati


Onpa hassu tunne - viikon kuluttua tähän aikaan jouluaatto on jo vietetty. Miten ihmeessä en saa nyt yhtään sellaista kunnon joulufiilistä aikaiseksi? Lahjat on kyllä ostettu ja paketoitu, koristeet nostettu esille, joulukortit lähetetty, piparkakut ja piparkakkutalo leivottu, pikkujouluja vietetty, jouluaaton ruokalista on valmiina.... Mutta se tärkein eli itse tunnelma puuttuu tyystin....Kääk, pitäisikö tästä huolestua vai olla olla iloinen, että joulun pystyy näköjään myös viettämään panikoitumatta. Vai tulkitsenko väärin ja ajattelen, että aiempien vuosien panikoituminen onkin ollut joulutunnelmaa :)Mene & tiedä, mutta tykkään kyllä enemmän kuitenkin tästä rauhallisesta ilmapiiristä. So far so good! Ja toistan edelleen itseäni sanoessani, että kunpa olisi/tulisi sitä lunta. Viime talvena jatkuva lumikolaaminen ei naurattanut, mutta nyt voisin vaihtaa tämän harmauden jopa siihen puuhaan.


Tulipa hauska joulukoriste vadillisesta joulupalloja :) Näissä pallotunnelmmissa toivottelen mukavia joulukuun päiviä!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Mistä se johtuneen kun niin moni kertoo fiiliksien puutteesta. Minä en ole millään tavoin stressannut itseäni ja elo on paikoillaan , kaikki etukäteistyöt tehty ja mie nautiskelen vain. Sinulla on ihania kuvia ja tunnelmaa, kyllä sinäkin sen fiiliksen löydät ♥

AnniK kirjoitti...

Kyllä se joulu sieltä tulee ilman sen kummempaa stressiäkin. Itselläni ei ole paniikkia ja suurin osa tehtävistä vielä tekemättä mutta aion silti ottaa rennosti ja nauttia juuri tästä hetkestä :)

Mari - Somasti kirjoitti...

Kiire ja panikointi todellakin nostattaa joulutunnelman huippuunsa ;) Vähän fiilistä puuttuu täältäkin, liekkö johtunee juurikin tuosta lumen puutteesta!

Nuppu Home kirjoitti...

Kyllä se fiilis sieltä tulee viimeistään silloin, kun ajatte Villa Unelman pihaan joulua viettämään. Ihana ja kaunis idea laittaa joulupallot vatiin - taidan matkia :-) Meillä ei ole kotona vielä mitään joulukoristeita havunoksia lukuunottamatta - niin ja kynttilöitä on tietty joka paikassa palamassa.

Maijalinnea kirjoitti...

Kiva idea tuo palovati, hopea ja punainen hillitty ja tyylikäs yhdistelmä. Tuosta joulukiireestä. Minulla on myös samanlainen fiilis , ei mitään kiirettä. Välillä kuitenkin pulpahtaa sellainen tunne ikäänkuin olisi kauheaa kiire tehdä jotain. Jäänyt varmaan edellisistä joulun alusviikoista. Nyt ei tosiaan kiirettä mitenkään, jäinhän eläkkeelle vuosi sitten hektisestä työstäni. Tää on ihanaa. Saa tehdä ja suunnitella oman aikataulunsa mukaan vaikka tätä joulua.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Lumi toisi kyllä joulun tunnelmaa... Kauniit pallot nätissä vadissa. Minä pistin kultapalloja hurrikaaniin ja led-tuikut pallojen sekaan hohtamaan.

Merja K kirjoitti...

Näköjään se joulumieli väkisinkin hiipuu myös tänne tupaan pikkuhiljaa :)

Kiitos kivoista kommenteista ja tunnelmallista viikonloppua!