lauantai 21. joulukuuta 2013

Pehmeitä paketteja


Kutominen on ollut minulle aiemmin rakas harrastus, mutta viime vuosina se on jostain syystä jäänyt vähemmälle. Kävin huvikseni joku aika sitten Prismassa ruokaostoksilla ollessani hiplaamassa lankoja ja jäin heti koukkuun. Sormia alkoi tutulla tavalla syyhyttää ja ostoskoriini löysi tiensä useampikin lankakerä. Ostin samalla Novitan neulelehden, sen verran oikaisin, että halusin kutoa jonkun nopean & simppelin valmiin mallin.Malliksi valikoitui helmineuleella toteutettu kaulaliina, sitä on helppo kutoa esim. telkkarin katselun lomassa. 


Esikoinen "tilasi" kaulaliinan itselleen ja kun se oli valmis, huomasin kaipaavani käsilleni lisää töitä :) Niinpä tein kaksi kaulaliinaa lisää. Esikoisen pari ystävää olivat ihailleet kaulaliinaa ja "ristineet sen madoksi", joten kudoin kaulaliinat myös heille. Nämä tytöt ovat aivan mahtavia nuoria naisia & tein liinat tosi mielelläni myös heille. 


Kaikilla kolmella kaveruksella on hieman eriväriset kaulaliinat, sen verran mielikuvitusta minullakin riitti lankahyllyllä, vaikka valmis malli olikin ;) Kuvissa on vain lahjakaulaliinat, esikoisen liina on ollut jo kauan käytössä.

Sormia syyhyttää edelleenkin ja taidanpa hakea lisää lankaa joulunpyhiksi. What's next?

Lämmintä joulumieltä viikonloppuusi!

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Tuo mainitsemasi koukkuun jääminen on mun mielestä ihana tunne! Täällä taas virkkuukoukku on ollut jo pari viikkoa levossa. Ihan extra pitkä aika mulle! Muuta touhuilua on sentään tullut tehtyä!

Meidän teinineidille on tulossa myös lahjatoiveena äidiltäni pitkä kaulaliina. Jänskää, millainen se on!

Rentoa, leppoisaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Mulle on täysin vieras tunne jäädä neulomiseen koukkuun. Olen täysi tumpelo. Neulon hartiat korvissa ja siitähän tulee kamala päänsärky..

Kauniit liinat teit!

Ansku kirjoitti...

Kaunis ajatus ja ihanat paketit <3

merikukka kirjoitti...

Kauniit kaulaliinat!

Maijalinnea kirjoitti...

Koukussa neulomiseen ollaan täälläkin. Nyt koukussa tai pikemminkin puikoissa on työn alla Molla-Maijan villatakki. Pipo ja sukat Mollalle ovatkin jo valmiina. Jouluksi ei ehdi, mutta tammikuussa on synttärit pikku neidillä ja Molla-Maija lähtee uuteen kotiin. Neulominen on tosi rentouttavaa, eikös vaan.

Vintage kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vintage kirjoitti...

Nätti kaulaliina:). Hyvää joulua!

Merja K kirjoitti...

Kiitos kun kävitte ja kommentoitte :)

Ihanaa joulua kaikille!