sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kesäfiiliksissä


Viikonloppu tuli ja meni - taas kerran aivan liian nopeasti. Mieheni kotiutui eilen seitsemän aikaan Unelmaan, mutta huomenna aamulla taas uusi reissu kutsuu :(

Saatiin vähän hommiakin tehtyä Unelmassa. Siivousta, siivousta ja siivousta sekä makkarin tapetoinnin viimeistely. Koottiin myös sänkymme, joka olikin helppo juttu. Kahdeksan ruuvia kiinni ja se oli siinä. Nyt täytyy seuraavaksi laittaa miettimismyssyyn nuo makkarin tekstiilit, taitaa tietää ompelupuuhia. Tuo tuoli on muuten kokeilurekvisiittaa. Kokeilimme nimittäin miten tilaamamme tuoli mahtuu tuohon nurkkaan ja hyvin näyttää mahtuvan. Tilaustuoli odottaa noutajaansa kaupan varastossa, mutta kukahan sen ehtisi hakea?

Ja vielä parkettiuutisia. Mallailimme ja kokeilimme, mietimme ja pohdimme, mutta millään tilaamamme parketti ei vaan kolahda. Kokeilimme eri lautoja vierekkäin eri valaistuksessakin, mutta ei niin ei. Parketti on läikikäs ja epätasaisen värinen, raidallinen kuin seepra, kuten Nanna osuvasti kommentoi edellisessä parkettipostauksessani. Huomenna alkaa siis vääntö Timberwisen kanssa, koska haluamme palauttaa koko hela systeemin. Harmittaa niin vietävästi, koska lattianlaitto viivästyy, mutta jos ei vaan kolahda, niin parempi ottaa aikalisä.
Tiistaina ajan taas Unelmaan ja alan miettiä yläkerran ja keittiön sisustusjuttuja. Parketinlaitto siis venyy ja vanuu, mutta alan sisustaa muita huoneita. Ja sitä paitsi hiljaa ja ajatuksen kanssa hyvä tulee :)
Aurinkoista kesäkuuta, ihanaa kesä on tässä ja nyt!
Terkuin Merja

9 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Moi Merja. Vai ei ota parketti istuakseen teidän lattialle! Harmillista, mutta missään tapauksessahan sitä ei kannata sinne laittaa, jos ei se näytä omaan silmään yhtään hyvältä.

Tuleva makkarinne taas näyttää varsin hyvältä. VALTAVAN IHKU SÄNKY; haluu kans.. :´) Vitsi, tulee kyl niin kaunis huone. Mitä värisävyä olet ajatellut sisustukseen?

Toivotaan, että uusi viikko tuo sinulle mukavampia juttuja kuin edellisen loppu. Aurinkoa ainakin. Parempaa alkavaa viikkoa siis toivotellen Maissi

Marja Kristiina kirjoitti...

Hyvä kun pidät pintasi. Parketti tulisi taatusti tulevina vuosina joka päivä ottamaan pattiin jos sen asentaisi jo valmiiksi tyytymättömin mielin.

Voisin kuvitella että teidän päivänne ovat aika kiireiset tätä nykyä :-) Pidähän huolta itsestäsikin!

Terkkulit!

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuo teidän sänky on aivan ihana! Valkoinen ja lämmin puu on kyllä niin kaunis harmoninen yhdistelmä.

Mukavaa viikon jatkoa,
Katja

Noora kirjoitti...

Upea sänky, kyllä tuolla sängyllä vaan kelpaa pötkötellä. ;)
Harmi että parkettiasiat vastustaa, mutta kyllä se kelkka vielä kääntyy teiän onneksi tälläkin rintamalla.

Merja K kirjoitti...

Hello kaikille ja kiitos kommenteista :) Juuri noin ajattelin, että nyt jos laitatetaan tuo "seepra" lattiaan, niin harmittaa jokaikinen päivä. En saanut vielä Timberwiselta mitään vastausta palautusviestiini, eli katsotaan kuinka käy :)

Hannis kirjoitti...

Moikka!

Hiisi tätä kun en ehdi tarpeeksi usein blogillesi. Mutta olipa taas monta juttua luettavana. Toi parkettijuttu oli kyllä sellainen, et ihmettelen itsekin miten eivät kerro moista kun myyvät. Onneksi se on pieni firma ja suomalainen, joten luulis menevän putkeen. Sitpaitsi brandi kuitenkin vähän kalliimpi, joten ei ne varmaan halua vihaisia asiakkaitakaan..

ILOSTA VIIKKONJATKOA!

P.S: Kiitos kun hoidit mun puolesta sen Tilda-jutskan :-) Laitoin rahat eilen tulemaan siitä! THANKS A LOT!!!

magi kirjoitti...

Kaunis on sänky ja ihana pikkupöydät. Muistathan välillä levätä????

Unknown kirjoitti...

Sänky on ihana! Mistä tuollaisia saa?

Merja K kirjoitti...

Heissan, sänky on Juvin valikoimista :)