perjantai 30. toukokuuta 2008

Joopa joo


Pitkän ompelutauon jälkeen pajasta pukkaa oikein urakalla Tilda-ompeluksia. Oheiset pussukat tein äskettäin ja ne ovat todella monikäyttöisiä. Pussukat ovat myös tosi helppoja tehdä, yhden tuollaisen ompelee hujauksessa. Tänään sain valmiiksi puutarhaenkelin, laitan siitä kuvaa tuonnempana.
Oletteko muuten ikinä kuulleet sanontaa "ei kaksi ilman kolmatta"? Suvussamme on hoettu sitä koko lapsuuteni ajan ja uskon kyllä siihen itsekin. Tuo sanonta siis tarkoittaa, että jos sattuu kaksi vahinkoa, sattumaa tms. niin myös kolmas seuraa perässä. Tänään taas sain todisteen sanonnan paikkansapitävyydestä: ensin hukkasin aurinkolasit ostosreissulla kauppakeskuksessa, sitten tiputin föönin lattialle ja rikoin sen. Kaiken kuitenkin kruunasi mieheni puhelu Amsterdamista - hän myöhästyi jatkolennoltaan matkalla Venetsiasta kotiin ja niinpä hän joutuu yöpymään Amsterdamissa. Hän on kotona huomenna iltapäivällä kahden jälkeen. Väliin jäävät siis esikoisen kevätjuhla, kummipojan lakkiaiset Tampereella ja lastenhoitovuoro. Äiti ottaa taas vaihteeksi kiltisti lapset mukaan töihin, koska äidillä on huomenna työpäivä....
Että sellainen perjantai. Toivotaan, että viikonloppu jatkuu hieman paremmissa tunnelmissa :) Iloista ja aurinkoista viikonloppua kuitenkin toivottelen kaikille blogini lukijoille!
Perjantaiterveisin Merja
Edit lauantai 31.5.: suvivirsi on kuunneltu ja todistukset saatu :) Sain juuri puhelun Amsterdamista ja uskokaa tai älkää, lentokone on rikkoutunut. Nyt siis mieheni odottelee varakonetta, eli kotiinpaluuajasta ei ole tietoa. Mitenköhän tsemppaisin itseni tässä tilanteessa hyvälle tuulelle??

7 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Nyt kirjoitan ihan suoraan, että voi pylly. Muut haverit on rahalla korvattavissa mutta missatut tapahtumat eivät oikein. Minulle kun nykyään tulee vastoinkäymisiä, menen jotenkin heti ihan lamaan ja ajattelen että no niin, tässä se taas nähdään, olen kohtalon heittopussi. Johtunee uupumuksesta, ettei jaksa suhtautua. Onneksi sinä olet tätä nykyä varustettu niin hienolla asenteella ja energialla, että kaikesta selvitään w/ flying colors, tiedän sen.

Ajattelen teidän poppoota lämmöllä, kuten aina, ja toivotan vielä mitä ihaninta kesäistä viikonloppua! Olet minulle tosi tärkeä blogiystävä.

Hannis kirjoitti...

Jotenkin olisin voinut kopioida Marjan kommentit. Tänään ollut sellainen ärsyttävääkin ärsyttävämpi päivä. Voi luoja. Mutta onneksi seuraava päivä on jo tulossa :-)

Kyllä harmillista, että nuo juhlat jäävät väliin. Tylsää!

JAKSUJA! ja iloista ilmettä taas!

t-hannis

Katja kirjoitti...

Voih! Kurjuus! Mitä tähän muuta osais sanoo kun I-ISO hali.

Maissi kirjoitti...

Voi ei ystäväin.. Onpa teille sattunut tosi monta tylsää juttua! Harmitta noi juhlat jotka jäivät väliin, ja tietty kokonainen mukava viikonloppu yhdessä..

Kaada itsellesi lasillinen ja ehkä toinenkin hyvää viiniä ja yritä nauttia kauniista kesäillasta!

Toivotaan, että kulta olisi jo huomenissa kotona!

Hanne kirjoitti...

Söpöjä pussukoita olet tehnyt. Olet ihan uskomattoman energinen ja aikaansaava ottaen huomioon, että sinulla on myös se liike. Täytyy pistäytyä siellä joskus, kun siellä päin kuljen.

Parempaa alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen pussukka ^__^

Ja ikävää, että lentokoneen pitikin mennä rikki.. Ei kivaa.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Blää...Voi mikä huono tuuri!!!
Minä uskon myös tuohon että ei kahta ilman kolmatta!Meillä levisi vyosi sitten keväällä auto oikeen kunnolla siis tuli semmonen 3000e remppa.ja samaan syssyyn pappa sai aivoveritulpan ja vielä lopuksi pesukone hajosi! Mutta kaikesta selvittiin kuin selvittiinkin!
Mutta nuo lento jutut on ikäviä odottaa niin kentällä kuin kotona! Jaksuja!
Ja iloista kesäkuuta!