lauantai 17. toukokuuta 2008

Mansikoita TildalandiastaVIHDOIN ja VIIMEIN sain eilen kaivettua ompelukoneen naftaliinista ja aloitin taas piiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen ompelupuuhat. Ja täytyy kyllä myöntää, että ompelu tuntui mukavalta pitkästä aikaa. Ja kun kerran vauhtiin pääsin, niin suruuttelinkin sitten innolla. Innostuksen seuraksena syntyi useampikin Tilda-ompelus, Unelmaan tietysti. Nuo kuvissa olevat mansikat olivat tosi helppoja tehdä ja tyynyt pääsevätkin Unelman lastenhuoneeseen.

Sain myös mukavia vieraita eilen liikkeeseeni. Maissi, jonka blogia olen seurannut jo pitkään, kävi visiitillä ystävänsä ja ihanan Leevi-vauvan kanssa. Tosi jännä juttu, tuntui kuin olisimme tunteneet jo kauankin. Maissi asuu ihan eri puolella Suomea, mutta hän oli täällä ystäviensä luona vierailulla. Olemme seuranneet ja kommentoineet toistemme elämää blogien kautta ja juttu sujui mukavasti heti kasvotustenkin. Tosi ihanaa, että blogien kautta voikin löytää niin mukavia ihmisiä :) Terveiset vielä Maissille, oli kiva tavata!

Torstaina ahkeroin Unelmassa oikein urakalla. Pensseli heilui ja tein taukoamatta hommia melkein seitsemän tuntia. Kun pääsin kotiin, simahdin sohvalle, olin aivan lopussa. Mutta oli kiva saada monta asiaa valmiiksi. Kuten porraskäytävän maalaus, joka on ollut kesken jo viikkoja ja lastenhuoneen maalaus kokonaisuudessaan. Sain myös viimeisteltyä maalamalla katot, patterit ja wc:n putket, jotka olivat siniset. Väri ei oikein sopinut valkoisten paneelien kanssa ;)

Suurin urakka oli kuitenkin keittiön öljyäminen. Lattiat on jo käsitelty kahteen kertaan osmocolorin valkoisella, mutta sen päällä pitää vielä laittaa kaksi kerrosta öljyä, joka suojaa lattiaa. Ensi lattia piti siivota kunnolla, sillä vaikka lattian päällä on ollut pahvisuojaus, silti kengänjälkiä oli siellä ja täällä. Tunti menikin ensin puunatessa ja toinen tunti öljytessä. Mutta lattia on niin kaunis, että kyllä kannatti. Mies menee tänään jatkamaan hommia, äityli on lasten autokuskina. Harmi, että tänään on esikoisen viulukonsertin ja kuopuksen balettinäytöksen kenraalit, en millään malttaisi olla pois Unelmasta. Mutta viikon kuluttua viikonloppuna yövymmekin Unelmassa ensimmäistä kertaa koko poppoo, jes! Kesä on juurikin kohta :)

Aurinkoa viikonloppuusi!

Terveisin Merja

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kaunis lasikupu söpöisillä mansikoillasi:)Tosi paljon ootte saaneet melko lyhyessä ajassa aikaan unelmassanne, on ollut mukava seurailla edistymistä.

Merja K kirjoitti...

Moikka Melle ja minä, olen itsekin hämmästynyt intoamme. Olen kyllä viettänyt tunnin jos toisenkin Unelmassa, mutta aika nopeasti tosiaankin on tullut valmista. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

magi kirjoitti...

Makealta maistaisi!

Mari kirjoitti...

Söpöjä mansikoita:) Ostin tänään oikeita, mutta ulkomaalaisia mansikoita, jotka olivat aika mauttomia;) Odotan suomalaisia jo vesi kielellä!

Olette tosiaan olleet reippaita tuon rempan kanssa!

Mari

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi mitä mansikoita,nam!ja tuo lasikupu niin ihana koskakohan saan hankittua itselleni!
Iloista viikonloppua sinulle!

Outi kirjoitti...

Ihania mansikoita olet saanut aikaiseksi. Sopivat varmasti hyvin Villa Unelmaan. Odotan innolla kuvia valmiista Unelmasta. Remonttivauhti on ollut teillä huikea!

KnitMimou kirjoitti...

Ihanaa sunnuntaita sinulle .. ja alkavaa viikkoa!

Suloisen kauniit mansikat! :)Ompelukone on minullakin ollut naftaliinissa jo jonkin aikaa .. vaikka aikoinaan ompelin paljon.. Tosiaan .. Pitäisikö ommella pitkästä aikaa.. :)

Lissu kirjoitti...

Ihanan syötävän suloisia mansikoita!

Täytyy nostaa hattua, kun olette saaneet rempattua niin paljon niin lyhyessä ajassa...

Sarppa kirjoitti...

Samaa aattelen kuin muut ovat jo kirjoittaneet.. hienoja mansikoita ja nopea on teitin remppatahti...

Mukavaa viikkoa

Katja - Bag End kirjoitti...

Hyvää tiistai-iltaa. Kiirettä on näköjään pidellyt siellä päässä. Suloisia mansikoita. Aina ihailen ihmisiä jotka saavat omilla käsillään aikaiseksi tuollaisia ihanuuksia.

t. Katja